• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serviks 25mm ve hunileşme var

sara98

Her nasip vaktine esirdir..
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
249
86
18
27
18haftam da 44mmden 32mm e düştü rahim ağzı, sonra 25haftada 31mm di ama hunileşme yoktu, dün kontrolde 29+2de 25mm çıktı ve hunileşme var dedi doktor ben zaten yatıyorum çok az evin içinde dolanıyordum ama böyle olması beni çok korkuttu nasıl olcak bundan sonrası bilmiyorum.. daha çok erken doğum için ..☹️ böyle olup ta 36 haftayı gören var mı?

Aslında 44 ten 30 lara düştüğünde isteğe bağlı serklaj olabilirmişsin , seni neden yönlendirmediler acaba

Tamam serklaj için sınır 25 , ama sende de 10 mmlik kısalma var. En azından için rahat ederdi

Aslında 44 ten 30 lara düştüğünde isteğe bağlı serklaj olabilirmişsin , seni neden yönlendirmediler acaba

Tamam serklaj için sınır 25 , ama sende de 10 mmlik kısalma var. En azından için rahat ederdi
o zamam gerek yok dedi doktor yapmadı 😢

o zamam gerek yok dedi doktor yapmadı 😢
Bir sonraki gebeliğinde mutlaka serklaj olman gerekiyor aklında olsun kuzum , bir de senin gibi geç haftalarda kısalma yaşayıp progestan ve yatak istirahati ile ilerleyen haftalara gidenlerin hikayelerini okudum hep , mümkün yani

Benim arkadaşımın da 20.haftalardan başlayan kısalması vardı. Full istirahat ile 37.haftayı gördü ve doğurdu. İçinizi ferah tutun lütfen bol istirahat

Back
X