Merhabalar benimki şu anda 15mm kadar düştü ve hastaneye yatmak zorunda kaldım bebeklerin ciğerleri gelişmesi için iki akşamdır iğne vuruyorlar dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz diye:-(Bol bol yat dinlen 3cm aşağısına düşmemesi gerekiyor benimki 28 mm kadar düşmüştü hiç iş yapmadım popomun altına yastık koyup yattım bebekler geri kaysın aşağıya baskı yapmasın diye. 36+0 bir da sezeryan oldum[/QUOTEm
İnşallah erken doğum olmaz. Kaç haftalık bebeklerinMerhabalar benimki şu anda 15mm kadar düştü ve hastaneye yatmak zorunda kaldım bebeklerin ciğerleri gelişmesi için iki akşamdır iğne vuruyorlar dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz diye:-(
31 haftalık hamileyim hastanede kalmak zorundayım iki tane küçük çocuğum var evdede şuan babaları bakıyor Fransada yaşıyoruz ve çocuklarımı emanet edebileceğim bir yakınımda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayımİnşallah erken doğum olmaz. Kaç haftalık bebeklerin
Ayy Allah yardımcın olsun çok zor. Hayırlısı olur inşallah sizin için31 haftalık hamileyim hastanede kalmak zorundayım iki tane küçük çocuğum var evdede şuan babaları bakıyor Fransada yaşıyoruz ve çocuklarımı emanet edebileceğim bir yakınımda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım
Sağolun Allah razı olsun erken doğum yaptım çarşamba günü sezaryenle aldılar şu An bebeklerim küvezde ama gayet sağlıklılarAyy Allah yardımcın olsun çok zor. Hayırlısı olur inşallah sizin için
Maşallah kaç kilo doğdular. Allahım sağlıkla çıkmayı nasip etsinSağolun Allah razı olsun erken doğum yaptım çarşamba günü sezaryenle aldılar şu An bebeklerim küvezde ama gayet sağlıklılar
Canım seninde mi ikizGozun aydin cnm gecmis olsun ayni zamanda. Banada dun vajinama giren agriyla doktor alttan muayene etti ayni seyi soyledi rahim agzin kisalmis istirahat edeceksin diye.
Yok cnm ama dun kontrole gittigimde rahim kisalmis dedi istiharat verdi yuruyemiyorm ztn bicak saplaniyoCanım seninde mi ikiz
Kaç cm olmuş ki canımYok cnm ama dun kontrole gittigimde rahim kisalmis dedi istiharat verdi yuruyemiyorm ztn bicak saplaniyo
Bilmiyorum o an oyle diyince kafa gitti sormadim bile bu olculerde riskli dedi. Pztsi kultur testinin sonucunu almaya gidicem tekrar bi baktiricam.Kaç cm olmuş ki canım
Dikkat et canım mecbur kalmadıkca kalkma hiç Benim rahim uzunluğu 3,5 cm olmasına rağmen hep yatıyorum 3 cm sınırmış onun altı riskliymiş diye biliyorumBilmiyorum o an oyle diyince kafa gitti sormadim bile bu olculerde riskli dedi. Pztsi kultur testinin sonucunu almaya gidicem tekrar bi baktiricam.
Akintimda varmis bide yaninda 7 gunluk fitil verdi bugun gunduz bulayim diye eczane eczane dolastim.piyasada yok baya yurudukten sonra bulabildim. Yurumek ztn imkansiz bicak saplaniyo. Evde de sıkılıyorum. Nasil gececek bilmiyorumDikkat et canım mecbur kalmadıkca kalkma hiç Benim rahim uzunluğu 3,5 cm olmasına rağmen hep yatıyorum 3 cm sınırmış onun altı riskliymiş diye biliyorum
Yatmak çok sıkıcı haklısın canım Bende hiç yürüyemiyorum 26. haftadan beri Mecburen hep evdeyim Kitap okuyorum tv izliyorum internette takılıyorum bazen arkadaşlarım geliyor Bu şekilde vakit geçiriyorum canım napayım yeterki erken doğmasınlarAkintimda varmis bide yaninda 7 gunluk fitil verdi bugunTV unduz bulayim diye eczane eczane dolastim.piyasada yok baya yurudukten sonra bulabildim. Yurumek ztn imkansiz bicak saplaniyo. Evde de sıkılıyorum. Nasil gececek bilmiyorum
Yatmak çok sıkıcı haklısın canım Bende hiç yürüyemiyorum 26. haftadan beri Mecburen hep evdeyim Kitap okuyorum tv izliyorum internette takılıyorum bazen arkadaşlarım geliyor Bu şekilde vakit geçiriyorum canım napayım yeterki erken doğmasınlar
Kızım 1.350 gr oğlum 1.700gr beş hafta hastanede kalacaklar gelişmeleri için hiç büyümeyecekler gibi geliyor banaMaşallah kaç kilo doğdular. Allahım sağlıkla çıkmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?