Canım öncelikle geçmiş olsun.senden 2 gün önce ben de aynı şeyi yaşadım.13 haftalıktı benim de. Üstelik tüp bebekti ve 4.denememizde tutmuştu. Bana bir sebep gösteremediler.rahim ağzını düşükten 1 hafta önce ölçmüşlerdi normaldi. Hastanede yatarken bir arkadaşa dikiş atmışlardı.geçenlerde aradım.sorunsuz devam ediyormuş çok şükür.Rabbim tekrar nasip ederse bu acıyı bir daha yaşatmaz inşallah.dua edelim birbirimize..2015 ağustos annesi olacaktım ama 30 ocakta 14 haftalık bebeğimin kesesi yırtıldı ve düştü. Düşükten 3 gün önce rahmimde bıçak saplanır gibi ağrılar başlamıştı ama doktorum rahim büyüdüğü için ağrımasının normal olduğunu söyledi ve muayene bile etmedi. Doktora gittiğim günün akşamında ise düşük yaptım.doktor gerçekten çok önemliymiş bunu da bu acı tecrübe ile anlamış oldum.Aslında benim başka bir doktorum vardı ama hastahanesinin sgk anlaşması kalkmış ve ücretleri karşılamakta zorluk çekeceğimizi düşünerek sgk anlaşmalı özel bir hastahaneye gittim. Ama maalesef sanırım pek çok seyde olduğu gibi ne kadar ekmek o kadar köfte misali sgk anlaşmalı olan hastahaneler hastaya 15 dk dan fazla vakit ayırmıyor ya söyle üstten basitce muayene ediyor yada bazen hiç muayene etmeden gönderiyor.Bu doktor düşük sonrası bir sürü testler yaptırdı. Bu testlerin tamamı temiz çıktı ancak trombofoli paneli testlerimde 2 tane mutasyon çıkmıştı ( pıhtılaşma testleri) doktor düşük bundandır dedi. hamile kalacağın zaman iğne vereceğini söyledi. Sonrasında tamamen tesadüf üzerine yolum eski doktorumun olduğu hastahaneye düştü ve bende randevu alıp doktoruma muayene oldum ve testlerimi gösterdim. Düşüğümün bu mutasyonlarla yakından uzaktan alakası olmadığını düşüğe sebep olan mutasyonun bende normal çıtığını ve bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyledi. ve 12. haftada serklaj yapılacağını söyledi. Bende bu konuyla ilgili forumda pek birşey bulamayınca konu açmaya karar verdim. benim gibi bebeğini rahim ağzı yetmezliğinden kaybedenler burada birbirimize destek olalım ve bu problemi yaşayıp çocuk sahibi olan anneler siz de bize umut olun lütfen.
Dua edelim destek olalım birbirimize inşallah sorunsuz bir şekilde bebekler imiz kavusuruz cnm. Sana da çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasinCanım öncelikle geçmiş olsun.senden 2 gün önce ben de aynı şeyi yaşadım.13 haftalıktı benim de. Üstelik tüp bebekti ve 4.denememizde tutmuştu. Bana bir sebep gösteremediler.rahim ağzını düşükten 1 hafta önce ölçmüşlerdi normaldi. Hastanede yatarken bir arkadaşa dikiş atmışlardı.geçenlerde aradım.sorunsuz devam ediyormuş çok şükür.Rabbim tekrar nasip ederse bu acıyı bir daha yaşatmaz inşallah.dua edelim birbirimize..
Cok gecmis olsun arkadaslar bende 2015 agustos annesi olucaktim 25 nisan gunu 22 haftalik bebegimi dogum yaptim 24 saat yasadi sonra kaybettik ustelik 9 senelik tedavi ugrastan sonra tam vazgecmisken supriz bir gebelik olusmustu doktor takibinde hersey normaldi bebegim cok saglikliydi ama bana rahimle alakali hicbir olcum yada kontrol yapilmamisti yapilsaydi anlasilabilinip erken teshisle bu durum engellenebilirmiydi bilmiyorum gece kanamam oldu hastaneye yatirildim doktorum muayne etti ve rahimin normal dogum yapicak kadar acilmis oldugunu buna servikal yetmezlik dediklerini soyledi bebegin durmiyacagini kaybedicegimizi soyledi rahim cok acildigi ve inceldigi icin dikis yapilamiyacagini soyledi yasadigim hersey cok aciydi ve gercekten doktorun dedigi gibi bebegimi cennete gonderdim ve burda gordumki benim gibi bu aciyi yasiyan birsuru kadin var mis ALLAH hepimizin yardimcisi olsun tek duam tekrar anne olabilmek suan insallah bundan sonra hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Evet canım tek tesellimiz.Bu dünyada kavuşamadık Allah ahirette kavuşturur inşallah meleklerimizleAmin canim insallah seninde basin sagolsun bizim cennetin kapisinda bekliyen meleklerimiz var artik tek tesellim bu
Canım benim ikimizde aynı topigin annesiymisizCok gecmis olsun arkadaslar bende 2015 agustos annesi olucaktim 25 nisan gunu 22 haftalik bebegimi dogum yaptim 24 saat yasadi sonra kaybettik ustelik 9 senelik tedavi ugrastan sonra tam vazgecmisken supriz bir gebelik olusmustu doktor takibinde hersey normaldi bebegim cok saglikliydi ama bana rahimle alakali hicbir olcum yada kontrol yapilmamisti yapilsaydi anlasilabilinip erken teshisle bu durum engellenebilirmiydi bilmiyorum gece kanamam oldu hastaneye yatirildim doktorum muayne etti ve rahimin normal dogum yapicak kadar acilmis oldugunu buna servikal yetmezlik dediklerini soyledi bebegin durmiyacagini kaybedicegimizi soyledi rahim cok acildigi ve inceldigi icin dikis yapilamiyacagini soyledi yasadigim hersey cok aciydi ve gercekten doktorun dedigi gibi bebegimi cennete gonderdim ve burda gordumki benim gibi bu aciyi yasiyan birsuru kadin var mis ALLAH hepimizin yardimcisi olsun tek duam tekrar anne olabilmek suan insallah bundan sonra hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Başınız saolsun sizin de. Her doktordan farklı bi ses çıkıyor. Aslında benim doktorum kısaldığını gördü ama 16. haftadaydım ve ikizdi o yüzden mi bilmiyorum ama serklaj yapma gereği duymadı sadece yat dinlen demişti. nitekim 19. haftada açılmam oldu ve 20. haftada kaybettim yawrularımı ben de. Doğumumu yaptıran doktora neden bana dikiş atılmadiğını dikişli olanların çocuklarının kurtulduğunu söylediğimde bana o milyonda bir bi durum dedi kafamı takmayacakmışım. İnsan nasıl kafasına takmaz 20, haftaya gelip yolu yarılamışım bebeklerimin hareketlerini kıpırdamalarını hissetmişim.Allah inşallah birdahaki hamileliğimizde sıkıntı yaşatmaz bize.Bana hamile kaldğımda 12. haftada dikiş atılacak. Sabırsızlıkla bekliyorum korunma süremin bitip bian önce hamilee kalabilmeyi.Allahım sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimizeBu doktorlar beni deli edecek... yahu hasta karşımızda enine boyuna ne diye muayene etmezseniz de insanlara evlat acısı yaşatırsiniz. Bu kayıplar bebeği 4 ay 5ay 6 ay karnimizda tasidiktan sonra geliyor... kolay mı kolay mı... bir de hamile kalmaya calisan arkadaşlarımız var senelerce deneyip de başaran sonra böylesi pisi pisine bir kayıp...
milyonda bir ne demek ya bu serklaj tekniğinin %95 başarı oranı var. bu tipler hep böyle kendilerine suç bulmayalım diye yapıyorlar. bence doktorunu değiştir.Allah sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimize inşallahBaşınız saolsun sizin de. Her doktordan farklı bi ses çıkıyor. Aslında benim doktorum kısaldığını gördü ama 16. haftadaydım ve ikizdi o yüzden mi bilmiyorum ama serklaj yapma gereği duymadı sadece yat dinlen demişti. nitekim 19. haftada açılmam oldu ve 20. haftada kaybettim yawrularımı ben de. Doğumumu yaptıran doktora neden bana dikiş atılmadiğını dikişli olanların çocuklarının kurtulduğunu söylediğimde bana o milyonda bir bi durum dedi kafamı takmayacakmışım. İnsan nasıl kafasına takmaz 20, haftaya gelip yolu yarılamışım bebeklerimin hareketlerini kıpırdamalarını hissetmişim.Allah inşallah birdahaki hamileliğimizde sıkıntı yaşatmaz bize.Bana hamile kaldğımda 12. haftada dikiş atılacak. Sabırsızlıkla bekliyorum korunma süremin bitip bian önce hamilee kalabilmeyi.Allahım sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimize
Benim haftam ileri olduğu için öyle dedi sanırım 12, 13,haftada %95 ama 20. haftada şans çok azmilyonda bir ne demek ya bu serklaj tekniğinin %95 başarı oranı var. bu tipler hep böyle kendilerine suç bulmayalım diye yapıyorlar. bence doktorunu değiştir.Allah sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimize inşallah
saol canım hepimizin yardımcısı olsun Allahım.işte önceden görmeliydi onlara basit geliyor konuşmak....Allah yardımcın olsun cnm
16.haftada sana yat dediğinde rahim boyun kaçtı acaba canımBaşınız saolsun sizin de. Her doktordan farklı bi ses çıkıyor. Aslında benim doktorum kısaldığını gördü ama 16. haftadaydım ve ikizdi o yüzden mi bilmiyorum ama serklaj yapma gereği duymadı sadece yat dinlen demişti. nitekim 19. haftada açılmam oldu ve 20. haftada kaybettim yawrularımı ben de. Doğumumu yaptıran doktora neden bana dikiş atılmadiğını dikişli olanların çocuklarının kurtulduğunu söylediğimde bana o milyonda bir bi durum dedi kafamı takmayacakmışım. İnsan nasıl kafasına takmaz 20, haftaya gelip yolu yarılamışım bebeklerimin hareketlerini kıpırdamalarını hissetmişim.Allah inşallah birdahaki hamileliğimizde sıkıntı yaşatmaz bize.Bana hamile kaldğımda 12. haftada dikiş atılacak. Sabırsızlıkla bekliyorum korunma süremin bitip bian önce hamilee kalabilmeyi.Allahım sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin hepimize
Benim hiç ölçülmedi canım ultrasonda kısalmayı fark etti ama ölçmedi.19,haftada 14mm açılmam oldu daha sonra 3cm oldu 20.haftada doğum yaptım16.haftada sana yat dediğinde rahim boyun kaçtı acaba canım
Sizde de mi rahim ağzı yetmezliği var?Kaç haftalık bebeğiniz?Benim hiç ölçülmedi canım ultrasonda kısalmayı fark etti ama ölçmedi.19,haftada 14mm açılmam oldu daha sonra 3cm oldu 20.haftada doğum yaptım
Mutlaka ölçmüştür sana söylememiştir ben soruyorum her srferinde bende daha önce olmadı ama rahim şeklimden dolayı riskim var bi de ikiz diye daima alttan ölçülüyor 23.haftadayım ama korkuyorum 32yi görmeden rahat edemem inş.Allah hayırlısını versin..sen tekrar hamile kaldın mıSizde de mi rahim ağzı yetmezliği var?Kaç haftalık bebeğiniz?
Ben bebeklerimi kaybedeli 4 ay oldu daha.Bekliyorum korunma süremin dolmasını ve adet düzene grsn diye düzenleyici verdi onu kullanıyorum canım.İnşallah sağ salim alırsın kucağına yawrularını.Sizin kaç cm rahim ağzı şuanMutlaka ölçmüştür sana söylememiştir ben soruyorum her srferinde bende daha önce olmadı ama rahim şeklimden dolayı riskim var bi de ikiz diye daima alttan ölçülüyor 23.haftadayım ama korkuyorum 32yi görmeden rahat edemem inş.Allah hayırlısını versin..sen tekrar hamile kaldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?