Serviks yetmezliği nedeniyle bebeğini kaybedenler :(

canım basın sagolsun rabbım bırdaha yasatmasın

dr o kadaaaar onemlı kı bak benım ılk bebegım 16 haftalıkken dustu sıradan dusuk dedıler ıkıncı bebegımde ıse ılk dusugumu hıc kaale almadılar rahım agzı yetmezlıgını tahmın edıyordum ama yok degıldır dedı drum ve hıc onemsemedı 17. haftamızda kasık agrısı sıkayetıyle gıttım alttan olçum yaptı servıks 17mm ve susuyordu zaten acıl serklaj yapıldı ama tutmadı ve ben bebegımı 23. haftasında erken dogumla kaybettım

sana tavsıyem bu konuda uzman bır dr bul ve hıc kalkma hamılelık boyunca örendıgın andan ıtıbaren kalkma yat ve progestanı sakın bırakma cnm

ben de tedavıyle hamıle kalıyorum ve kaybımın ustunden bırbucuk sene gectı hala hamıle kalamadım tedavı de oluyorum ve bana tup yaptıracan dıyorlar bırde pko hastasıyım hıc onemsemıyolar kı

ben de tedavıyle hamıle kalıyorum ve kaybımın ustunden bırbucuk sene gectı hala hamıle kalamadım tedavı de oluyorum ve bana tup yaptıracan dıyorlar bırde pko hastasıyım hıc onemsemıyolar kı
Başınız saolsun.Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı ömürlü bebek nasip eder inşallah

Amin canım inş.sen de kucagına saglıkla bebeğini alırsın en son 3.8 cm di ama bu işler belli olmuyor malesef aniden oluyor dua edip sık sık kontrol ettirmek lazım gerisi nasip dikiş zaten 24ten sonra atılmıyor cok zor bebiş giysisi alamamak hala..

Boşver alma zaten canım onlar hallolacak şeyler sağlıkla doğsunlarda yeterki. ben almıştım kıyafet kızıma oğluma pek almamıştım onun cinsiyetini geç öğrenmiştik.anneme yolladım hepsini. İnşallah sorunsuz atlatırsın.yatıyor musun devamlı ? Ev işi vb yapabiliyo musun

İşini ciddiye alan bi uzman doktor bulmamız lazım bir dahaki sefere.Siz nerede yaşıyorsunuz? İstanbulda önerebileceğiniz bi doktor var mı
Ben tokattayim cnm burda dr sikintisi var zaten

tavsiyelerin için çok sağol cnm zaten ben de aynen öyle yapacağım. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Acıbadem kadikoyde melih atahan güven e gitmeyi düşünüyorum.

İşini ciddiye alan bi uzman doktor bulmamız lazım bir dahaki sefere.Siz nerede yaşıyorsunuz? İstanbulda önerebileceğiniz bi doktor var mı
Bu çok önemli işte canım güvenilir doktor
Çalışıyorm 1e kadar sonra uzanıtorum bazen yemek yapıyrum ortalık topluyrum doktorum dikş atılan arkadasıma da calış dedi..

Bu çok önemli işte canım güvenilir doktor

Çalışıyorm 1e kadar sonra uzanıtorum bazen yemek yapıyrum ortalık topluyrum doktorum dikş atılan arkadasıma da calış dedi..
Siz hangi ilde yaşıyorsunuz?İstanbuldaysa önerebileceğiniz doktor var mı?

Siz hangi ilde yaşıyorsunuz?İstanbuldaysa önerebileceğiniz doktor var mı?
acıbadem hastahanesinde profesör doktor melih atahan güven var çok iyi bir perinatalogmuş. birde femical da arda lembet diye bir doktor varmış onu da çok tavsiye ediyorlar.

acıbadem hastahanesinde profesör doktor melih atahan güven var çok iyi bir perinatalogmuş. birde femical da arda lembet diye bir doktor varmış onu da çok tavsiye ediyorlar.
Saol canım Avrupa yakasında değil sanırım Melih bey ve Arda bey

Yok cnm Anadolu yakasında bu doktorlar. Avrupa yakasında kağan kocatepe var zaten çok ünlü bir doktor tanıyorsundur. perinatalog değil ama tanıdıklarımından bazıları onun hastasıydı hastalarıyla 7 24 ilgileniyor diye biliyorum. tabi doktorun iyisini bulmaya çalıştıkça fiyatlar da artıyor bu sebeple sağlık sigortası bizim gibilere sart.

Merhaba canım nasılsın..
Ben de kaybettim bebeğimi hikayemi biliyosun..
Rabbim inşallah dikişle 9 ay boyunca sorunsuz bir gebelik nasip eder...
arch2401

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…