Servisten inerken dustum sanirim rezil oldum

Ayyy bu ne ki.Ben ogretmenim.Veli ziyaretine evlere gittik.Kar kis kiyamet ama .Merdivenleri buzlanmis.Ilk merdivenden popo ustu bi dustumm son merdivene kadar.Veli gitti buz felan getirdi elim morardi.Hatırladıkça ben kendime guluyorum ama meslektaslarim.ve veli beni gordugunde o zamanlar gulmek yerine surekli elin nasil oldu diyorlardi.
Kiyamam ya bildiginiz kaydirakta kaymissiniz.insallah bisey olmamistir.bende bir yerime bisey olmadigina sevindim kimse tek bir soz etmedi oylece baktilar insan iyimisin diye sorar ya buna cok kirildim.

Ben düştüğümde o kadar çok gülerim ki kalkamam. Başkaları yardım eder öyle kalkarım 😂 sende takma kafana. Millet ne rezillikler yapıyor da rezil olucam diye düşünmüyor bile 😉

Tabi is servisi koca adamlar kadinlar var cok eminim kapi kapanip yola devam edildiginde kis kis gulmuslerdir benim karizma yerlerde of of🤔🤔🤔
İnsanlık yok canım ölmüş gerçekten. Bak geçen dönem seminere gittim öğretmenlere yönelik. Kadın erkek yaklaşık 300 öğretmen vardı. Gittiğim yerde asansör yoktu ve kucağımda bebek, bir elimde bebek arabası, sırtımda sırt çantası merdivenlerden çıkardım benimle beraber çıkan o kadar öğretmen vardı ucundan tutalım mı bile demediler. O merdiveni iki üç defa indim çıktım gerçekten zoruma gitti bu kadar olamaz dedim yaa derste hepimiz çocukara yardımseverliği anlatıyoruz ortaya çıkan nesil ortada anlattıklarımız neden tesir etmiyormuş o gün anladım. Bir insan yaşantısında uygulamadığı şeyi anlatırsa asla tesiri olmaz. Yardımseverlik de bitmiş artık

Lise 1 de kantinde tam oturacakken biri sandalyemi cekti düştüm. Cok utanmistim. Kimin çektiğini de hic farketmedim suclu benmisim gibi bakmadim bile...
Sizden daha kotu yasadigimsa lise sonda staja giderken arkadasla kosarak minibuse yetismeye çalıştık. Ayagimdaki lanet ayakkabi nasil kaydiysa ben bir uçuş gerçekleştirdim minibusun merdivenlerine dogru. Ustelik minibus hafif hafif gidiyordu yani resmen altina girecektim arabanin.
Kisaca utanilacak sıkılacak bir durum yok. Allah beterinden korusun

İnsanlık yok canım ölmüş gerçekten. Bak geçen dönem seminere gittim öğretmenlere yönelik. Kadın erkek yaklaşık 300 öğretmen vardı. Gittiğim yerde asansör yoktu ve kucağımda bebek, bir elimde bebek arabası, sırtımda sırt çantası merdivenlerden çıkardım benimle beraber çıkan o kadar öğretmen vardı ucundan tutalım mı bile demediler. O merdiveni iki üç defa indim çıktım gerçekten zoruma gitti bu kadar olamaz dedim yaa derste hepimiz çocukara yardımseverliği anlatıyoruz ortaya çıkan nesil ortada anlattıklarımız neden tesir etmiyormuş o gün anladım. Bir insan yaşantısında uygulamadığı şeyi anlatırsa asla tesiri olmaz. Yardımseverlik de bitmiş artık
Cok uzuldum canim cok merhametsiz olduk toplumca birine yardim etmek yerine dustugu durumu umarsizca seyreder olmusuz.yardim etmek cok zor degil ki ucundan tutsalar bir dua bir tesekkur alirlardi.insanlik olmus.

Niye yardım etmediler kalkmanıza. Benim bir arkadaşım geçenlerde düştü. Ayağı kırıldı. Nasıl üzüldüm ona. Çok sevdiğim bir arkadaşım.
Düşmek herzaman zararsız atlatılmıyor. Ben düşen birini görsem yardım etmeye çalışırım.
İnsanlar Gülse bile unuturlar. Herkese hayat zor. Dert çekmekten kimsenin aklında kalmıyor böyle şeyler. Unutur giderler hiç takmayın.

Bir keresinde dolmuşta giderken arkada bir koltuk bosaldi sandim ve gerizekalica bir hareketle koltuga bakmadan oturmaya calistim meger oturan biri varmis. Hemen dogruldum ama arkama bakamadim bile oyle utandim ki dusunsene oturuyorsun ve bir senin ustune geliyor oturmak icin geri geri
.. kim bilir arkamdan ne hareketler yapip gulduler. Noldu gecti gitti. Bu da gececek uzulme.

Konu sahibi size en son yaşadığım düşme anımı anlatayım belki teselli olur :)
Çöp atmaya giderken yokuş aşağı yoldan inerken ayağım burkulup lap diye yol ortasına düştüm hiç kimse yardıma gelmedi emekleyerek yol kenarına geçtim. Neyse ya çöpü atıyım bide markete gidiyim dedim çöpü attım başımı aşağıya bi indirdim. Pantalon on Bolgemden popomun bitiş yerine kadar önden arkaya komple yırtılmış .Topallayarrak eve gitmiştim :) 2 haftada vücudum komple ağrı içerisindeydi ve bu arada ben 100 kusur kiloda bir insanım o yoldaki halimi sen düşün:) şimdi gülerek hatırlıyorum valla baya

Kiyamam canim ya dustunuz kimse yaniniza gelmedi degil mi.iyi ki bir yeriniz kirilmadi.insanlar cok umarsiz oldular.

Kuzenindugununde arkamda sandalye var sanip (ama gercekten vardi biri cekmis almis cantama bisey koymak icin ayaga kalkmistim) oturmamla yere yapismam bacaklarimin at nali gibi dikilmesi bir olmustu ve kalkmaya ugrasirken konuklari ceken kameraya el sallamistim🤣 bence takilmayin yahu gulun sizde

Bir keresinde dolmuşta giderken arkada bir koltuk bosaldi sandim ve gerizekalica bir hareketle koltuga bakmadan oturmaya calistim meger oturan biri varmis. Hemen dogruldum ama arkama bakamadim bile oyle utandim ki dusunsene oturuyorsun ve bir senin ustune geliyor oturmak icin geri geri
.. kim bilir arkamdan ne hareketler yapip gulduler. Noldu gecti gitti. Bu da gececek uzulme.
Bir kerede ben oyle olmustum dolmusta yokus yukari cikarken ayaktaydim yan tarafimda olan koltuktaki adamin bildigin kucagina oturdum adam tuttu dusmeyim diye.zorla kalktim ama arkama donup bakadim utanctan iyi insanlarda var cok sukur.

Kuzenindugununde arkamda sandalye var sanip (ama gercekten vardi biri cekmis almis cantama bisey koymak icin ayaga kalkmistim) oturmamla yere yapismam bacaklarimin at nali gibi dikilmesi bir olmustu ve kalkmaya ugrasirken konuklari ceken kameraya el sallamistim🤣 bence takilmayin yahu gulun sizde
Kiyamam ya bende durup durup o halim aklima gelince guluyorum tabi ama rezil oldum ne yapayim ki🤔🤔

Ben okulda erkek arkadasimla (dostum) sakalasirken ayagim yamuldu bir dustum kendime de guldum kimse de bana bakip bu kiz dustu demedi

Sandal’a çok binerdim üniversitede. İyi de sürerdim :KK8: Bir arkadaşa havalı havalı Sandalı ne kadan da güzel sürdüğümü gösterirken o sırada arkamızda demir atmış bir gemi vardı ve arkadaşım onunla ilgili birşeyler anlatıyordu anlatmaz olasıca:bicak: arkamı dönüp ona bakarken dengemi sağlayamayıp oturduğum çıtanın ucundan güm diye aşağı düşüverdim:olamaz: hop diye değil dikkatinizi çekerim, güm diye:KK48: zira bir nebze kiloluydum. Ve ayaklarım yukarı dikildi cümlesinin yaşayan şahidi oldum çünkü önümde az önce oturduğum yer var ayaklarımı koyacak yer yok ve bacaklarım leylek gibi havada asılı kaldı:KK70: arkadaşım sağolsun gülme krizine girdiği için elini uzatır gibi yapıyor ama tam anlamıyla uzatamıyor o sırada kahkaha atmakla meşgul olduğu için. Kendimi geri çekemiyorum yer yok ileri gidemiyorum oturak var minnak bir sandal işte bacaklarımı devirmeden nereye kalkıyım. Kıyıdan da göz seçmeyecek kadar uzakta değiliz. Minnak bir yer ayırmışlar sandallar için ne kadar uzaklaşabiliriz ki. Sonunda arkadaşımın gülmesi hafifleyince (yaklaşık yirmi yirmi beşsn o şekilde bekledim:KK69:) tutup çekti elimden de oturabildim tekrar. Bu sefer sahilde çekirdek yerken bizi izleyen arkadaşlara takıldı gözüm. Herşeyi net bir şekilde seçmişler ve her biri birbirinin omzuna tutunup kriz geçirmekle meçhul. Diğer izleyicilerde de müstehzi bir gülüş vardı.
Rezil olmak mı dedin? Burdayım şekerim :KK3:
Tam olarak şuraya düştüm my dear:

Eklentiler

• 1655B170-2520-4A96-BCBF-BF74A1B114F5.webp
    1655B170-2520-4A96-BCBF-BF74A1B114F5.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 37
Sandal’a çok binerdim üniversitede. İyi de sürerdim :KK8: Bir arkadaşa havalı havalı Sandalı ne kadan da güzel sürdüğümü gösterirken o sırada arkamızda demir atmış bir gemi vardı ve arkadaşım onunla ilgili birşeyler anlatıyordu anlatmaz olasıca:bicak: arkamı dönüp ona bakarken dengemi sağlayamayıp oturduğum çıtanın ucundan güm diye aşağı düşüverdim:olamaz: hop diye değil dikkatinizi çekerim, güm diye:KK48: zira bir nebze kiloluydum. Ve ayaklarım yukarı dikildi cümlesinin yaşayan şahidi oldum çünkü önümde az önce oturduğum yer var ayaklarımı koyacak yer yok ve bacaklarım leylek gibi havada asılı kaldı:KK70: arkadaşım sağolsun gülme krizine girdiği için elini uzatır gibi yapıyor ama tam anlamıyla uzatamıyor o sırada kahkaha atmakla meşgul olduğu için. Kendimi geri çekemiyorum yer yok ileri gidemiyorum oturak var minnak bir sandal işte bacaklarımı devirmeden nereye kalkıyım. Kıyıdan da göz seçmeyecek kadar uzakta değiliz. Minnak bir yer ayırmışlar sandallar için ne kadar uzaklaşabiliriz ki. Sonunda arkadaşımın gülmesi hafifleyince (yaklaşık yirmi yirmi beşsn o şekilde bekledim:KK69:) tutup çekti elimden de oturabildim tekrar. Bu sefer sahilde çekirdek yerken bizi izleyen arkadaşlara takıldı gözüm. Herşeyi net bir şekilde seçmişler ve her biri birbirinin omzuna tutunup kriz geçirmekle meçhul. Diğer izleyicilerde de müstehzi bir gülüş vardı.
Rezil olmak mı dedin? Burdayım şekerim :KK3:
Tam olarak şuraya düştüm my dear:
Gercekten cok komikmis ben burada gormedigim halde guldum sesli sesli.birde goruntu atmissin iyice anlayip gulelim diye alemsin canim ya🤣😂

Ben de minibüsten inerken eğilmem gereken yerde eğilmedim kafamı kapının üstündeki bölmeye çarptım. Küt diye bir ses çıktı dönüp bakanlar oldu ama ertesi gün yine aynı minibüse bindim 🎅

Bekarken düştüm yakışıklı kaslı bir çocuk eli mi tutu beni kaldırdı film gibiydi yer kaygan tekrar düşme seni cıkarayım dedi ben artık düşmezdim zira ayakların yere basmıyordu sonra mı ben numaramı ister yollu mugözler diye beklerken bir daha görmedim meğer sadece yardım için yapmış..arkadaşlarım hala dalga geçer düşkü gelip seni kurtarsın beyaz atlın diye hızırdır o hızır diyenlerde var:)))demem o ki düşmek insancıldır hızırını bulman dileğiyle:))

Ben sürekli ya düşerim ya bi yerlere çarparım arkadaşlarım gülme krizine girer, ya bişeyleri dökerim. Bi sevgilimin beyaz pantolonuna çay dökmüştüm 😃 eskiden bende takıyordum artık gülüyorum düşünce falan. Aman ne olacak sanki kötü bişey değil sadece komik

Ben de buzda kayıp düşmüştüm. İşten bıkac arkadaş görüp iyi misin diye sormuştu. O an rezil olduğumu düşünmüştüm. Aman sanki herkes sizi mı düşünüyor öyle. Herkesin hayat telaşı var sorunları var. Gülen de gülsün ne olacak. Allah başka dert vermesin😊

Back
X