Servisten yeğenimi düşürmüşler

Kuzenim okulla görüşecek yarın. Elinde kırık var raporla şikayet edilecek. İnşallah bir yaptırımı olur.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm yavruya.
Edebileceğiniz her yere şikayet edin lütfen. Hatta ben olsam sosyal medyada yayılması için elimden geleni yapardım, belki ciddi bir yaptırım uygulanır da bundan sonra ekstra dikkat ederler. Taşıdıkları can sonuçta. Hele bu olayların yaşandığı serviste görev yapan hostesler ne işe yarıyor daha çözemedim, senin işin o çocuklara göz kulak olmak değil mi, telefonla konuşmak ne demek?
Lütfen hasır altı edilmesine müsaade etmeyin.
Tekrar geçmiş olsun.

Yardımcı aşağı inmiş çıcuğu bırakmış ve çıkmış. Serviste abla var ama telefonla konuşuyor. İhmal ihmal sadece..

Sağ olun Servis şöforu bizi azarladı şikayet edeceğiz deyince şaka gibi. İnşallah ceza alır..

Neye azarlıyormuş pardon?
Iyi sabır göstermişsiniz ben açık söyleyeyim. Insan cinnet geçirir çocuğunu o halde görünce.

Terbiyesiz adam üste çıkmaya çalıştı. Çocuk tutunmayı bilmiyormuş da özel araba tutmalıymışız da bilmem ne.. bir özürü bile çok görmüş.

Terbiyesiz adam üste çıkmaya çalıştı. Çocuk tutunmayı bilmiyormuş da özel araba tutmalıymışız da bilmem ne.. bir özürü bile çok görmüş.

7 yaşında çocuk tutunmayı bilmiyormuş bak bak bak olur şey değil. Terbiyesiz pislik.

Çocuklar var şahitler olaya ama kayıt var mıdır bilmiyorum. Yeğenim korkmuş eline bakıp bakıp ağlıyor sürekli.

Geçmiş olsun.ben bu servis şoförlerinin tavırlarından hic hoşnut değilim.yani en dikkatli olması gereken onlarken,en çok dikkatsiz onlar.bizim burdada aşırı hız yapiyorlar ve bir kaç yaya carptilar.kurallara uymuyorlar.aşırı sinirliler.ya siz çocuk taşıyorsunuz çocuk ! Böylelerini kim servis şoförü yapıyor anlamış degilim.

Servis gorevlisinin işi ne? Çok sinirlendim ya, şöför aynalara bakmadan mi hareket ediyor? Allah korumuş, ama yinede ben olsam ya çocuğumun servisini değiştirirdim ya da işini yapmayan servis gorevlisinin işten alınmasını isterdim. Can taşıyor onlar can, hepsi anne kuzusu. Ne demek telefonla konuşmak! Şikayet edebileceğim yerler varsa şikayetimide ederdim.

Akşam şikayet için görüştük ama adam resmen bizi azarladı. Yarın da müdürle görüşecekler bakalım. Dikkat etmek değil bir de yeğenimi suçluyorlar. Tutacak varmış eli kolu varmış..

Bizim siteye gelen servislere denk geliyorum bazen, küçük çocukları görevli hanım içeri kadar getiriyor, büyükler kendileri geçiyor.
Elbet iyileri de var, ama bu gibi durumlarda okullara şikayet edilip öncelikle anlaşma feshi yapıldığını da biliyorum.

Akşam şikayet için görüştük ama adam resmen bizi azarladı. Yarın da müdürle görüşecekler bakalım. Dikkat etmek değil bir de yeğenimi suçluyorlar. Tutacak varmış eli kolu varmış..
Azarladı mı küçücük çocuk bunlar tutacağı unutmuş olabilir eli kaymış olabilir. Şoför kontrol etmeden kapatıyor kapıları demek ki. Ayrica servis ablasının görevi çocukları alıp yerlerine oturtmak değil mi? Hem suçlu hem güçlüler ya. Birde üste çıkıyorlar utanmazlar. Dediğim gibi çocuğumu kesinlikle birdaha emanet etmezdim onlara.

Kuzum ya kıyamam. Allah korumuş. Sizin sabrınız da hayran kaldım. Benim yiğenin Allah korusun böyle bişey yaşasa elimden kimse alamazdı o insan müsvettelerini. Mahkemeye verin. Servisler Birliği gibi şey varsa şikayet edin. Yavrunun eli ezilmiş onu. İçinde manevi tazminat açın.

Allah korumuş geçmiş olsun. Aile olarak şikayetçi oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…