- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Konu sahibi gecmis olsun.
Bi de bu yorum dikatimi cekti, etraftaki tanidik guvenilir insanlar siraya girmiş servis aracina seçilmeyi mi bekliyorlar da tanidik birini sececek insan.
Kuzenim okulla görüşecek yarın. Elinde kırık var raporla şikayet edilecek. İnşallah bir yaptırımı olur.
Çok çok büyük geçmiş olsun.Servis şoförlerinin ve içindeki servis ablalarinin çok dikkatli olması gerekiyor kesinlikle.Servis içinde servis ablası yokmuymus? Servislerde şoför harici bir görevli olmak zorunda çünkü.Tamamen suc servis şirketinde.Yalniz birinci sınıfa giden bir yavrunun servise tek başına binmesini de doğru bulmadım açıkçası.Anne baba yada aileden biri bindirmiyor mu çocuğu servise? Kızım geçen seneye kadar hep servisle okula gitti ve 12 yaşındaki çocuğu bile asla tek başına servis bekletmedim.Dönüşünde de yine aşağıya inip ben aldım servisten.Kimseye güven olmuyor ne yazık ki?Tabi bunları çocuğun servise tek bindigini varsayarak yazıyorum .Öyle değilse diyecek tek lafım yok tamamen servis hatalı.
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm yavruya.
Edebileceğiniz her yere şikayet edin lütfen. Hatta ben olsam sosyal medyada yayılması için elimden geleni yapardım, belki ciddi bir yaptırım uygulanır da bundan sonra ekstra dikkat ederler. Taşıdıkları can sonuçta. Hele bu olayların yaşandığı serviste görev yapan hostesler ne işe yarıyor daha çözemedim, senin işin o çocuklara göz kulak olmak değil mi, telefonla konuşmak ne demek?
Lütfen hasır altı edilmesine müsaade etmeyin.
Tekrar geçmiş olsun.
Sağ olunServis şöforu bizi azarladı şikayet edeceğiz deyince şaka gibi. İnşallah ceza alır..
Neye azarlıyormuş pardon?
Iyi sabır göstermişsiniz ben açık söyleyeyim. Insan cinnet geçirir çocuğunu o halde görünce.
Terbiyesiz adam üste çıkmaya çalıştı. Çocuk tutunmayı bilmiyormuş da özel araba tutmalıymışız da bilmem ne.. bir özürü bile çok görmüş.
Etraftakı magazalarla görüşün hemen görüntü kaydı alın ki elinizde bulunsun hastane raporlarınıda alıp direk karakola şikayette bulunun. Allahım korusun evlatlarımızı. Yeğeninizin durumu nasıl yavrum nasıl korkmuştur.
Servis gorevlisinin işi ne? Çok sinirlendim ya, şöför aynalara bakmadan mi hareket ediyor? Allah korumuş, ama yinede ben olsam ya çocuğumun servisini değiştirirdim ya da işini yapmayan servis gorevlisinin işten alınmasını isterdim. Can taşıyor onlar can, hepsi anne kuzusu. Ne demek telefonla konuşmak! Şikayet edebileceğim yerler varsa şikayetimide ederdim.
Bizim siteye gelen servislere denk geliyorum bazen, küçük çocukları görevli hanım içeri kadar getiriyor, büyükler kendileri geçiyor.Iyisi de vardır muhakkak ama servis hizmeti gerçekten korkunç..
Arabada unutan, çocuğu almayı unutan, arabadan çocuk indirip takip etmeyen, indirdiği çocuğu ezen, kişi sayısını fazla alıp çocukları sıkıştıran
Ve istanbul'da asgarisi 245 mi ne ücretinin..
Bir çoğu da kaba saba adamlar.
14 yıldır arac kullanıyorum,5 kere kaza yaptım, 3 u taksici, 1 i servis şoförüydü..
4u de üzerime yürüdü.
Çocuk emanet etmem. insallah zorunda kalmam.
Azarladı mıAkşam şikayet için görüştük ama adam resmen bizi azarladı. Yarın da müdürle görüşecekler bakalım. Dikkat etmek değil bir de yeğenimi suçluyorlar.Tutacak varmış eli kolu varmış..
İnanılmaz derecede sinirliyim. Yeğenim okula başladı bu sene. Sabah akşam servisle gidip geliyordu. Sabah onu almış şoför ve kapıyı bile kapatmadan hareket etmiş. Sanırım sola kırınca da yeğenim dengesini koruyamamış ve sırt üstü düşürmüş. Neyse ki diğer çocuklar çığlık atınca durmuş ama elini ezmiş yine de. Bu ne biçim sorumsuzluk aklım almıyor. İçeride servis görevlisi de var ama telefonla konuşuyormuş. Ya bu çocuk ölseydi ? Üstünden başka araba geçseydi hızla ? O kadar çok ihtimal var ki yaşanabilecek say say bitmez. Burada bir sürü anne var biliyorum lütfen çocuklarınızı uyarın serviste ayakta ve kapı açık durmasınlar. Bu çocuklar Allah'a emanet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?