Servisten yeğenimi düşürmüşler

servıs hızmetı gercekten korkunc bırkere kac yas olursa olsun tum servıslerde emnıyet kemerıde olmalı her cocuk ıcın guvenlık sıfır denetım sıfır soförlerıde sıfır.

İnanılmaz derecede sinirliyim. Yeğenim okula başladı bu sene. Sabah akşam servisle gidip geliyordu. Sabah onu almış şoför ve kapıyı bile kapatmadan hareket etmiş. Sanırım sola kırınca da yeğenim dengesini koruyamamış ve sırt üstü düşürmüş. Neyse ki diğer çocuklar çığlık atınca durmuş ama elini ezmiş yine de. Bu ne biçim sorumsuzluk aklım almıyor. İçeride servis görevlisi de var ama telefonla konuşuyormuş. Ya bu çocuk ölseydi ? Üstünden başka araba geçseydi hızla ? O kadar çok ihtimal var ki yaşanabilecek say say bitmez. Burada bir sürü anne var biliyorum lütfen çocuklarınızı uyarın serviste ayakta ve kapı açık durmasınlar. Bu çocuklar Allah'a emanet....

Çok geçmiş olsun.
Kızım anaokuluna başladı ve servisle gidiyor.
Akşam bazen denk geliyorum. Servise bindirip, kemerler takılıp oyle hareket ediyor. Ama öğlen okula giderken nasıl bilmiyorum. Onu da öğrenirim dikkat ederim.

Tekrar çok çok geçmiş olsun. Ciddi bir uyarın, ya da şikayet edin. Bu işin ihmali olmaz. Allah korumuş yavruyu.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş , kaçıncı sınıf ?

Sakın peşini bırakmayın, şikayet edin.
O civarda kamera kaydı, komşu sahitliği var mi bakın.

Görüyorum ki çoğu kişi şikayetçi. Biz memnunuz şükür.

Görevli servisten inmeden çocukların inip binmesine izin vermiyor. Çok yavaş gidip geliyor.

Çok nazikler , hem şoför hem rehber.

Sorunlu olan firmalar şikayet edilmedikce cogalacaklardir.

Çok geçmiş olsun.
Kızım anaokuluna başladı ve servisle gidiyor.
Akşam bazen denk geliyorum. Servise bindirip, kemerler takılıp oyle hareket ediyor. Ama öğlen okula giderken nasıl bilmiyorum. Onu da öğrenirim dikkat ederim.

Tekrar çok çok geçmiş olsun. Ciddi bir uyarın, ya da şikayet edin. Bu işin ihmali olmaz. Allah korumuş yavruyu.

Aslında öyle olmalı küçücük çocuk bunlar yazık yani emanet hepsi size ama kim biliyor emaneti

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş , kaçıncı sınıf ?

Sakın peşini bırakmayın, şikayet edin.
O civarda kamera kaydı, komşu sahitliği var mi bakın.

Görüyorum ki çoğu kişi şikayetçi. Biz memnunuz şükür.

Görevli servisten inmeden çocukların inip binmesine izin vermiyor. Çok yavaş gidip geliyor.

Çok nazikler , hem şoför hem rehber.

Sorunlu olan firmalar şikayet edilmedikce cogalacaklardir.

Şikayet ettiler bugün ama yaptırımını bilmiyorum ne olur. 1 sınıftı yeğenim daha. Sağ olun.

İnanılmaz derecede sinirliyim. Yeğenim okula başladı bu sene. Sabah akşam servisle gidip geliyordu. Sabah onu almış şoför ve kapıyı bile kapatmadan hareket etmiş. Sanırım sola kırınca da yeğenim dengesini koruyamamış ve sırt üstü düşürmüş. Neyse ki diğer çocuklar çığlık atınca durmuş ama elini ezmiş yine de. Bu ne biçim sorumsuzluk aklım almıyor. İçeride servis görevlisi de var ama telefonla konuşuyormuş. Ya bu çocuk ölseydi ? Üstünden başka araba geçseydi hızla ? O kadar çok ihtimal var ki yaşanabilecek say say bitmez. Burada bir sürü anne var biliyorum lütfen çocuklarınızı uyarın serviste ayakta ve kapı açık durmasınlar. Bu çocuklar Allah'a emanet....

Aman Allah'ım. Çok geçmiş olsun. Karakola gidin ve sakın peşini bırakmayın bu olayın. O çocuk ölebilirdi !!
Allah korumuş..

Back
X