- 7 Aralık 2018
- 7.352
- 18.927
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
65 yaşında yahu ne yaşlısıBabanızı onlar dünyaya getirmiş, o adam olmasa baban da olmayacaktı bunu düşünün ve 1 hafta iyi davranın, yaşlı insan çocuklaşmış demektir.
65 yaş genç mi??? Tamam ya size laf anlatılmaz ben ne diyorum siz sadece bunu mu anladınız yazdığımdan. Bu kadar mı yani anladığınız? Diyorum ki açıkça baban o adamın içindeymiş, sonra diyorum nenende zamanında karnında taşımış 9 ay, bu baban varya bu kadar hâliyle doğmamış bebekmiş sabahlamışlar belki de yeri gelmiş başında. Tahammül edemediğiniz yaşlı olmadığını söylediğiniz 65 yaşındaki dede varya o zamanlar gençmiş işte. Ve bu dede olmasaymış baban da dünyaya gelmezmiş doğal olarak sende doğmazmışsın.65 yaşında yahu ne yaşlısı
hıc gormedıgınız bır ınsan hakkında bu kadar kesın yargılama yapmanızSiz neyse cahilliğin dibine vurmuşsunuz da, babanız da bir alem çıktığı kabı mı beğenmiyor.
Çok üzüldüm dedeniz ve amcanız için. Yeryüzünde sizin gibileri olduğuna inanamıyorum.
Aileniz bu yaşınıza kadar size insanlığın özde olduğunu kibarlıkta olmadığını öğretmeliydi. Kibarlık evet önemli ve takdir edilesi ama 65 yaşındaki adamı kibar olmadığı için böylesi aşağılamak bence çok daha fazla çirkin.
Bence arada bir kabuğunuzdan çıkın, sizin dünyanızın dışında insanlar ne yapıyor, salatayı nasıl yiyor ama nasıl da güzel kalpleri var bir görün.
hıc gormedıgınız bır ınsan hakkında bu kadar kesın yargılama yapmanız
bır ınsan yemek yerken baska kısılerın temızlıgını seslı yapmasından rahatsız olması dogal bır durum ,İlk mesajda yazmış işte bütün duygu ve düşüncelerini.
bır ınsan yemek yerken baska kısılerın temızlıgını seslı yapmasından rahatsız olması dogal bır durum ,
ama sızın hıc tanımadıgınız gormedıgınız bırı hakkında cahıllıgın dıbıne vurmussunuz vs demenız hıc hos degıl .
ayrıca yeryuzunde sızın gıbı ınsanlar olduguna ınanmıyorum yazmıssınız haber ızlemıyorsunuz heralde sapık dolandırıcı kadına sıddet uygulayan mahluklardan haberınız yok mu sızın
Kişisel olarak bize uygun olan ya da olmayan bazı seyler vardır , herkesın hoslandıgı deger verdıgı seyler ayrıdır .Hanımefendi burda hiç kimse birbirini tanımıyor, mesajlarım tabi ki açtığı konu özelinde.
Ben köyde büyüdüm. Salataya ekmek banmayı herkes sever, burada yetişen. Hatta biz küçükken ıyyy falan yaptığımızda annemiz babamız bizi uyarıyordu "sanane biz böyle seviyoruz istemiyorsan tabağına al" diye. Burda tüm yaşlılar genizini sesli temizler. Bunda en ufak bir anormallik yok. Başka örnek davranış görmemişler ki, köyden çıkıp üniversiteye gitmemişler, ya da uzun süreli bu davranışları öğrenecek bir ortama girmemişler.
Bu bir kültür. Kültürlerarası farkların farkındalığı diye bile bir çok eğitim var çok uluslu şirketlerde. Bu farklara saygı duymayan biri cahildir. Aile büyüklerine geçici bir süre bu farklardan dolayı hoşgörü gösteremeyen biri ise ya şımarıktır, ya çocuksudur, ya cahildir... ne diyeyim!
Bu arada konu sahibine sapık, dolandırıcı, kadına şiddet uygulayan mahluk olmadığı için teşekkür ederim o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?