Düşüncenizi paylaştığınız için canı gönülden teşekkür ederim. Üstüne para versem bu kadar tarafsız yorumlar alamam biliyorum.
Benim yapıma, kişiliğime, inanışıma göre bazı şeyler temeldir, bazı şeyler tamamlayıcıdır. İyi niyet, anlayış-empati, yardımseverlik, vb şeyler temeldir. Kibarlık, kariyer, para, güzellik vb tamamlayıcıdır. Bir insanda temel şeyler vasatsa tamamlayıcı şeylerle kendini istediği kadar cilalasın, bence beş para etmez.
Bir önceki mesajımda söyledim, köyde yetiştim, yedi sülalem köylü. Ben çevremdeki en lüks sitelerden birinde oturuyorum. Bana aile büyükleri bir ziyarete geliyor, hürraa o sosyatik site şalvarlı kadınlarla doluyor. Ne dedeler ne teyzeler yavaş konuşmayı bilmiyor. Aynı konu sahibinin dediği gibi, banyoya bir giriyorlar hınkırmalar, sümkürmeler... Hava boşluğundan ses muhtemelen 12 katı birden ziyaret ediyor biliyorum. Peki ben rahatsız oluyor muyum, vallahi hayır. O geçici bir gün beş gün neyse artık bitecek ama ben mezera girene kadar aile büyüklerim etrafımda olacak. Çünkü benim özüm onlar. Aynı şekilde komşularım için aynı durum oluyor zaman zaman, onları da anlayışla karşılıyorum. Hatta anlayışla karşılamak ne kelime aksi aklımdan bile geçmiyor.
Yani konu sahibi ile bire bir aynı şeyleri yaşadığım için net ifade etme hakkını kendimde buluyorum.