• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesim erkek sesi gibi doğal olarak inceltmenin bir yolu yokmudur? Ameliyat olmalı mı?

Filiz2626

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
13
2
3
Eskişehir
Merhaba kızlar uzun zamandır bu konuyu çok takıyorum doktora gittim herhangi modül falan yok hormonlardada bir sorunda yok ama sesim travesti sesin'den farksız tırtıklı ve kalın yüzyüze sorun olmassa'da çok telefon'da erkek sanılmaktan bıktım. Toplum içinde utancımdan konuşamıyorum , doktorum ameliyat öneriyor peki bildiğiniz bunun başka bir yol,yöntemi yok mu ? Ameliyat tek çaremi?

Benim de sesim tok...Öyle bir ameliyat var mı hic arastırmadım, ama ses tellerine zarar vermesin? Yenilenebilen bir sey degil cünkü, sinir sistemi gibi aynı...

evet ameliyatı var hanımlar tiz sesleri tok, tok sesleri de tiz yapıyolarmış hiçbi zararı da olmuyomuş

benimde sesim erkek gibidir,kalındır ama kafama takmıyorum.kaç kez telefon çaldığında ve ben açtığımda telefonun diğer ucundaki adamlar bana"oglum telefonu babana versene"dediklerini hatırlıyorum.bir zamanlar çok sinirleniyordum ama artık boşverdim.
ameliyata falan gerek yok bence.mazallah sesimi incelteyim derken konuşmandan olursun.böyle şeyleri düşünme bence:34:.

doktorun iyiyse ve guveniyosan ameliyat olabilirsin..
ama dogal bir yontemi oldugunu dusunmuyorum

Back
X