• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sesimi duyan yok mu hiç arkadaşım yok :((

valla benim kaynanamda öyle hiç susmaz ama işte çok boş konuşur işi gücü dedikodu :) ben de dedikodudan nefret ederim ve hiç anlaşamıyoruz. belki konuşabileceğim biri olsaydı sıkılmazdım ama o konuşunca iyice boğuluyorum :(

selam canim istanbulun hangi semtindesin :)

selam beni arkadaş olarak ekleyebilirsin memnun olurum:)
bazen kendini dinlemek yalnız olmak daha iyidir arada bende sıkılıyorum artık yalnız sayılmazsın

selam beni arkadaş olarak ekleyebilirsin memnun olurum:)
bazen kendini dinlemek yalnız olmak daha iyidir arada bende sıkılıyorum artık yalnız sayılmazsın

hoşgeldin diyelim ozaman :nazar::16:

Benimde hiç arkadaşım yok :5:
Daha doğrusu hiç dostum yok gerçek anlamda herşeyimi paylaşacağım sırtımı dayayabileceğim sonsuz güvenebileceğim ve sadece ve sadece benim iyiliğimi isteyecek gülecek eğlenecek sohbet edecek dostum yok :43: :43: :43:

Çoklu kişilik bozukluğuyla karıştırmadan, temiz bir şizofreni hastası olsaydınız ve ilaçlarınızı aksatsaydınız
şu an bu başlığı açmamış olurdunuz.
Veya açmış ama kafiyeli yazmış olurdunuz, alice harikalar diyarında olurdu.
Tek bedende anaşirzm, ne eğlenceli düşünsenize :)

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Benim de hiç arkadaşım yok. Erkek arkadaşım ve kızkardeşimi arkadaştan saymazsak.

Ben gerçekten çok mutluyum. Arkadaşsız hayat çok daha güzelmiş. Şimdiye kadar kimi arkadaş bildiysem arkamdan vurdu. Bana sözler verdi tutmadı; kıskandı, kendisinin sevgilisi olduğunda beni tamamen unutup hiç arayıp sormazken, sevgilimle aramı bozmaya çalıştı; bana kusur bulmaya çalışıp kendi komplekslerini bana bulaştırmaya çalıştı; yaşça büyük olup beni ezmeye çalıştı; yalnızca keni menfaatini düşünüp ben bu menfaate hizmet etmeyince bana tavır aldı; sırlarımı söz verdiği halde üçüncü kişilerle paylaştı; ben aramazsam onlar aramadı, onları arayıp sorduğum sürece benle konuştular; ben şehirleri aşıp onların yanına gittiğim halde kırk yılda bir bir iyilik yapmalarını istediğimde sırtlarını çevirdiler; beni hep ayaklarına çağırdılar, ama onca ısrarıma rağmen bir gün olsun evime gelmediler. Kendileri başkalarını eleştirirken, dedikodu yaparken benim anlattıklarımı beğenmediler, küçük akıllarıyla beni beğenmediler, çok da kibirliydiler. Erkekleri arkadaş bildim, bu sefer onlar da beni potansiyel sevgili adayı gördüler.

Tek bir arkadaştan bahsetmedim yukarıda. Şimdiye kadar tanıştığım arkadaş bildiğim bütün insanların bana yaptıklarının kısa bir özeti bu.

Hiç arkadaşım olmaması kendimi yalnız hissetmeme sebep olmuyor. Kitap okuyorum, spor yapıyorum, kendimi geliştirici faaliyetlerde bulunuyorum, sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum, vaktim öyle doluyor ki saçma sapan insanlara arkadaşlık yapacak enerjim zaten kalmıyor. Kuş gibi de hafifim. Herkese tavsiye ederim, sizi gerçekten hak ettiğini düşündüğünüz insanlarla arkadaşlık yapın.

Benimde hiç arkadaşım yok :5:
Daha doğrusu hiç dostum yok gerçek anlamda herşeyimi paylaşacağım sırtımı dayayabileceğim sonsuz güvenebileceğim ve sadece ve sadece benim iyiliğimi isteyecek gülecek eğlenecek sohbet edecek dostum yok :43: :43: :43:

aynen. hani böyle en gereksiz şeyleri dahi birlikte yapabileceğim biri olsun istiyorum. bazen öyle çok yalnız hissediyorum ki kendimi. sohbet edecek içimi dökecek dostlarım var ama,başka şehirdeler. Ankarada yalnızım tamamen.

Bir de evli ve arkadaşım yok diyen bayanları anlamıyorum gerçekten :) yahu adı üzerinde, hayat arkadaşınız var, daha ne :)

arkadaşlar ben de ankaradayım ve burada kafa dengi arkadaşım yok bir dönem var oluyorlar sonra başka arkadaş bulup beni unutuyorlar hep... lütfen tanışalımm çok sevinirim

arkadaşlar ben de ankaradayım ve burada kafa dengi arkadaşım yok bir dönem var oluyorlar sonra başka arkadaş bulup beni unutuyorlar hep... lütfen tanışalımm çok sevinirim

ben de aynılarını yaşıyorum 1-2 arkadaşım var hatta 2 değildir yani :) çok sıkıldım yalnızlıktan, ben de Ankara'dayım canım, nerede oturuyorsun?

ben de aynılarını yaşıyorum 1-2 arkadaşım var hatta 2 değildir yani :) çok sıkıldım yalnızlıktan, ben de Ankara'dayım canım, nerede oturuyorsun?

aslında benim şöyle bakınca var baya gibi duruyo arkadaşlarım ama şöyle napıyosun şuraya gidelim mi diyince hemen kabul edecek çok samimi olduğum yok:( özel mesajla konuşalım mı canım buraya yazmayım

Son düzenleme:
ya bir de benim arkadaşlarımın hep sevgilileri var onlar zaten başkalarıyla arkadaşlık etmeye tenezzül etmiyolar diğerleri de hayatımda bi var oluyolar bi yok:)

Son düzenleme:
Back
X