Sesimi duyan yok mu yalvarırım bi yardım edin bana çok bitkin durumdayım

Evet gözü dönünce tehlikeli oluyor fakat o artık daha basit yolları deniyecek mesela gözümün önünde kızla gezicek tozcak beni çökeltmeye çalışcak benim buna tahammül edemediğimi biliyor bana beni sevdiğini söylerdi seven insan nasıl başkasına dokunur ben bunları haketmedim canım çok acıyor 1 aydır ne o nede ben aramıyoruz aslada aramıcam ama onu gördüğümde tekrar yıkılmaktan korkuyorum ben

Amannn yaaa görmezden gel bitanem yokmus gibi davran gúclû görün ve ona ne kadar degersiz oldugunu hissettir bakim yap derslerine yogunlas takmaaaa böyle adamlarii..seni sevecek biri illaki cikar karsina

Deniyorum ama bazen kendime engel olamayıp son kez içimde kalanları söylemek istiyorum 1 ay öncr bunu denedim ama haklıyken haksız duruma düştüm ben başkasını buldum dedi bir sürü kız var peşimde dedi sen çirkinsin dedi git birini tavlasana tavlayabiliyosan dedi namusuma laf etti ben kendimi kaybettim bu laflara ve ona köpekler gibi yalvardım barışmak için olmaz dedi ben ikinci olmayada razıyım bile dedim gurursuzluğun dibine vurdum kendimi kaybedip 1 hafta ne istese yaptım ama bana hep işkence etti sen eğlenilecek kızsın dedi en sonunda sessizce çıktım onun hayatından aradı açmadım bi kaç gün sonra beni avm de gördü konusmak istedi ben istemedim bütün ısrarlarına rağmen reddettim biliyorum bana şimdi salak gurursuz diyosunuz ama haklısınız onu o kadar sevmişimki geleceğimde hep o vardı hayallerimde.. Şimdi onu başkasıyla görmeye dayanamaz yüreğim aynı sınıftayız psikolojik destek alamayada param yok böyle forumlardn yardım almaya çalışıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…