- Konu Sahibi merve_aydin_92
-
Bana 1 yılı zehir eden adamdan 1 ay önce ayrıldım. Beni aldattı şiddet uyguladı psikolojik baskı yaptı daha neler neler.. En sonunda dayanamadım ayrıldım ptesi okulum başlıyor ve ben onunla aynı sınıftayım ona olan öfkem hala geçmedi. Ne yapacağım ben? Sinirime yenilip ona hesap sormaktAn yada tekrar depresyona girmekten çok korkuyorum. Ona karşı ne öfkem ne sevgim kalsın istiyorum. Beni çok yıprattı. Onla birlikte olmadığım halde bana hep kaşar gibi benden ayrılıp başkasıylamı çıkıcaksın bile diyordu. Şimdi onun bana oynayacağı oyunlardan korkuyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum. Çünkü ben mutsuzken o mutlu bunuda hazmedemiyorum. Ablalarım kardeşlerim nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Onla karşılaşmaya hazır değilim ne öneririsiniz? Allah aşkına bana yardım edin....
Bana 1 yılı zehir eden adamdan 1 ay önce ayrıldım. Beni aldattı şiddet uyguladı psikolojik baskı yaptı daha neler neler.. En sonunda dayanamadım ayrıldım ptesi okulum başlıyor ve ben onunla aynı sınıftayım ona olan öfkem hala geçmedi. Ne yapacağım ben? Sinirime yenilip ona hesap sormaktAn yada tekrar depresyona girmekten çok korkuyorum. Ona karşı ne öfkem ne sevgim kalsın istiyorum. Beni çok yıprattı. Onla birlikte olmadığım halde bana hep kaşar gibi benden ayrılıp başkasıylamı çıkıcaksın bile diyordu. Şimdi onun bana oynayacağı oyunlardan korkuyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum. Çünkü ben mutsuzken o mutlu bunuda hazmedemiyorum. Ablalarım kardeşlerim nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Onla karşılaşmaya hazır değilim ne öneririsiniz? Allah aşkına bana yardım edin....
sallamıcaksn cnm ıcın yansada ona belli etmıceksın ozaman sen kazanırsın guven bana
canım geçmiş olsun liseye mi gidiyosun bilmiyorum ama rehberlik öğretmeni veya kendine yakın olan bir öğretmeninle bu durumu konuşup ilk başta sınıfını değiştirmen şart...daha sonrada derslerine adapte ol ve onu mutsuz etmek gibi bir hayalin olduğu sürece canın yanar onunla ilgili hiçbir hayal kurma iyi veya kötü hayatına bak daha yolun çok uzun daha fazlada rahatsız ederse ailenle paylaş ortalıkta neler oluyor sen önlemini al merak etme daha kimleri seversin kimlere olur üzülme
kesinlikle bir psikolaga gitmelisin!siddet gormus olmana ve bunun gibi seyler yasamis olamana ragmen boyle dusuncelere sahpsen profesyonel birdestek almalisin.yasadigimiz surece dogrularimizda yanlislarimizda olucak ama hayat gecmise takilarak yasanilanlari hatirlayarak gecmez bunlari asabilmek icinde bazen kendi kendimize yetemeyebiliriz bu nedenle destege ihtiyacimiz olabiliyor tatlim...
okulunu değiştir o olmazsa sınıfını............
sallamıcaksn cnm ıcın yansada ona belli etmıceksın ozaman sen kazanırsın guven bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?