sesini duymak isterim?

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
öyle belirsiz bir ilişkim var ki sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü ...
2 aydır telde konuşuyoruz aynı memleketteniz o başka ilde çalışıyor
faceden ortak arkadaşlardan tanıştık adam beni arıyordu öylece konuşuyorduk.sanattan, kültürden, siyasetten falann sohbetlerimiz çok seviyeliydi bazı zamanlarda imalarda bulunuyordu diyordum ki bu adam benden hoşlanıyor ama yeri geldi 1 hafta aramadığı oldu ben onu hiç aramadım ilk adımı hep o attı ama sevgililik mertebesine de gelemedik.en son geçende baktım facede aktif bana yazmıyor sinirlendim 3 gündür de aramıyordu sildim faceden telden watsapptan bu beni dün aradı 2 kez mesaj atmış akşam yine atmış sesini duymak isterim müsaitsen arayım falan film izliyorum dedim ben de .onu sildiğimi anladı diye düşünüyorum ama tepkisiz kaldı o konudan hiç bahsetmedi neden sildin falan demedi.
ama sesini duymak isterime takıldım.vallahi çıldıracam bu belirsizlik ne arkadaş mıyız iki hoşlanan insan mıyız? neyiz biz ALLAH aşkına siz söyleyin neyiz biz? yerimde olsanız nasıl davranırdınız?

hiç yüz yüze oturup konuştunuz mu?

faceden durduk yerde silmek çok ergence...

bir ilişki beklentiniz varsa silerek değil yem atarak amacını anlayabilirdiniz. ne bileyim bir şarkı göndermek olsun filan.

hiç yüz yüze oturup konuştunuz mu?

faceden durduk yerde silmek çok ergence...

bir ilişki beklentiniz varsa silerek değil yem atarak amacını anlayabilirdiniz. ne bileyim bir şarkı göndermek olsun filan.
ah ah onları dayaptım inanın tepki alamadım sinirlendim facede aktif oluyor çoğu zman bana da mesaj atmıyor.benim de gözüm hep ona takılıyordu. ne zaman girmiş ne paylamış falan ama n dedim bunla mı uğraşacam sildim yüzyüze görüşmedik hiç

Sevgili degilken, oyle bir beklemtiye girmissiniz ki, onu face ten silmissiniz. Madem bu noktadasiniz, ona da acik acik soyleyin, sorun ne oldugunuzu derim

o zaman ilanı aşk etmesini beklemek çok garip olur ki.
belki yüz yüze konuştuğunuzda irite edici bir davranışı olacak.

Ben sizin konunuzu biliyorum.Karsi tarafin ne istedigi belli degil.Sizin onu sildignizi gormesine ragmen sormuyo bile neden diye.Son kez ara ve durumunuzu acik acik konusun.Kaybedicek biseyin yok.

yorumunuzu gülerek okudum evet ben 900 lü sohbet hattı mıyım bana o muameleyi yaptı salak gibi her defasında da konuştuk yok ya iyi yaptm silmekle.sanırım haklısınız ciddi düşünmüyor ama dün neden aradı? sesini duymak isterim dedi?

İyi yapmışsın silmişsin.
Dediğim gibi can sıkıntıdından arıyor demek. Asosyalse insan içine çıkıp iki arkadaşıyla dışarda sohbet edip gezemiyorsa faceden ordan burdan kızlara ulaşıp her türlü konuşma gereksinimini karşılıyordur.
Sırf siz değilsinizdir aradığı.
Sesinizi sıra size yeniden döndüğü için duymak istemiştir

kesinlikle haklısınız.ona hiçbir şekilde cevap vermemek mantık olur değil mi? ne yazarsa yazsın?

Adam abaza, telefondan karı kız peşinde koşan birisi.

Telefondan seni aradığında ne kadar süreliğine konuşuyorsunuz? 2 saat falan mı mesela? Seni aramadigi akşamlar bikac kez şansını dene bakalım, telefonunun meşgul olduğunu göreceksin ya da cevap vermeyecek. Çünkü telde değilse face'de ya da başka yerde birileriyle sohbet ediyor olacak.

Sohbetlerinizin içeriği ne? Seninle ileride bulusmaktan görüşmekten bahsediyor mu? Amacı sadece bir kadınla konuşarak zevk almak, belki konuyu cinselliğe getirebileceği umudu. Ki ben konuşma iceriklerinizin tamamen kültürel sanatsal olduğunu pek zannetmiyorum, cinsel içerikli konuşmalar var bence. Ve ileride belki gercekten sevişiriz düşüncesi var adamda.

Sen sohbetlerinize farklı manalar yuklemissin ama onun senin gibi konuştuğu en az birkaç kişi var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…