- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
peki bişeyler olacaksa onu faceden sildiğim içn olmaz mıDaha cok erken.. iki ay erken bir sure.. karsinizdaki insan belliki kararsiz.. zamana birakin..
ah ah onları dayaptım inanın tepki alamadım sinirlendim facede aktif oluyor çoğu zman bana da mesaj atmıyor.benim de gözüm hep ona takılıyordu. ne zaman girmiş ne paylamış falan ama n dedim bunla mı uğraşacam sildimhiç yüz yüze oturup konuştunuz mu?
faceden durduk yerde silmek çok ergence...
bir ilişki beklentiniz varsa silerek değil yem atarak amacını anlayabilirdiniz. ne bileyim bir şarkı göndermek olsun filan.
mümkün değil sormam.sormadım da.ben zaten onunla konuşarak ona meyilli olduğumu gösterdim.onun adım atması gerekti.Neden o zaman siz sormuyorsunuz acik acik biz neyiz diye?
ah ah onları dayaptım inanın tepki alamadım sinirlendim facede aktif oluyor çoğu zman bana da mesaj atmıyor.benim de gözüm hep ona takılıyordu. ne zaman girmiş ne paylamış falan ama n dedim bunla mı uğraşacam sildimyüzyüze görüşmedik hiç
İki ay ne idüğü belirsiz bir görüşme.
Elin adamı niye arasın sohbet etsin ki sizinle boş boş hemde iki ay.
900 lü sohbet hattımısınız siz?
Bu kişinin sizinle ciddi olduğunu düşünmüyorum, can sıkıntısını gideriyor belliki
İyi yapmışsın silmişsin.yorumunuzu gülerek okudum evet ben 900 lü sohbet hattı mıyım bana o muameleyi yaptı salak gibi her defasında da konuştuk yok ya iyi yaptm silmekle.sanırım haklısınız ciddi düşünmüyor ama dün neden aradı? sesini duymak isterim dedi?
kesinlikle haklısınız.ona hiçbir şekilde cevap vermemek mantık olur değil mi? ne yazarsa yazsın?İyi yapmışsın silmişsin.
Dediğim gibi can sıkıntıdından arıyor demek. Asosyalse insan içine çıkıp iki arkadaşıyla dışarda sohbet edip gezemiyorsa faceden ordan burdan kızlara ulaşıp her türlü konuşma gereksinimini karşılıyordur.
Sırf siz değilsinizdir aradığı.
Sesinizi sıra size yeniden döndüğü için duymak istemiştir
Senin bileceğin iş bundan sonrasıkesinlikle haklısınız.ona hiçbir şekilde cevap vermemek mantık olur değil mi? ne yazarsa yazsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?