- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
canım kesinlikle cinsel kouşma yoktu evet saatlerce konuşurduk sinirden çıldırıyorum ne yapmamı tavsiye edersinAdam abaza, telefondan karı kız peşinde koşan birisi.
Telefondan seni aradığında ne kadar süreliğine konuşuyorsunuz? 2 saat falan mı mesela? Seni aramadigi akşamlar bikac kez şansını dene bakalım, telefonunun meşgul olduğunu göreceksin ya da cevap vermeyecek. Çünkü telde değilse face'de ya da başka yerde birileriyle sohbet ediyor olacak.
Sohbetlerinizin içeriği ne? Seninle ileride bulusmaktan görüşmekten bahsediyor mu? Amacı sadece bir kadınla konuşarak zevk almak, belki konuyu cinselliğe getirebileceği umudu. Ki ben konuşma iceriklerinizin tamamen kültürel sanatsal olduğunu pek zannetmiyorum, cinsel içerikli konuşmalar var bence. Ve ileride belki gercekten sevişiriz düşüncesi var adamda.
Sen sohbetlerinize farklı manalar yuklemissin ama onun senin gibi konuştuğu en az birkaç kişi var bence.
canım kesinlikle cinsel kouşma yoktu evet saatlerce konuşurduk sinirden çıldırıyorum ne yapmamı tavsiye edersin
olmaz değil mi bence de ilerde belki sevişiriz diye düşündü belli.37 yaşına gelmiş adam yazık günah.benim nasıl biri olduğumu az çok anlamıştır yazıklar olsun gitsin eskort tutsun kendine gerizekalı.ama hala aramaya devam ediyor ısrarla ceva vermicem hiçbir şekilde iletişim kurmicam o tiple.Çok net sordun söyleyeyim ondan sana bir yol olmaz silmekle iyi etmişsin.
Ama aklımdan da çıkaramıyorum dersen sen onu ara bakalım normalde seninle konuştuğu saatlerde telefonunu mesgul bulunca sogursun zaten.
Hah bekledigim düşünce ve tavir.Bu erkekler konusunda en kötüsünü düşünüp ona göre hareket et herzaman.Gelirse gelirolmaz değil mi bence de ilerde belki sevişiriz diye düşündü belli.37 yaşına gelmiş adam yazık günah.benim nasıl biri olduğumu az çok anlamıştır yazıklar olsun gitsin eskort tutsun kendine gerizekalı.ama hala aramaya devam ediyor ısrarla ceva vermicem hiçbir şekilde iletişim kurmicam o tiple.
kesinlikle katılıyorum çok mantıklı bir yorum olmuş it gibi davranacaksın zaten aklındaysam kaybetmek istemezse gelir değil mi? çabalar değil mi? ama faceden sildim her yerden sildim o ne olacak? bunları da gözü görmez değil mi sevdiyse? ahh ahhh.sizin şu cümlenizi destur edineceğim "en kötüsünü düşün"Hah bekledigim düşünce ve tavir.Bu erkekler konusunda en kötüsünü düşünüp ona göre hareket et herzaman.Gelirse gelir
.Boyle kararsız adımlar sergiledi mi hayır yok o erkekte.Aklina seni koysa böyle kararsız adımlar sergilemez.Bayanlar hisseder.Gelirse gelir.Sen artık birşey yapma.Gelirse de kabul etme.Ugrasacaksa uğraşsın .Böylesine bu asamada it gibi davranacaksın.Ozaman kıymetin olur.
Boşver neyaparsa yapsın.Bu riski almak zorundasın.Gelmezse gelmez adam olup gelmedikten sonra ne önemi var.kesinlikle katılıyorum çok mantıklı bir yorum olmuş it gibi davranacaksın zaten aklındaysam kaybetmek istemezse gelir değil mi? çabalar değil mi? ama faceden sildim her yerden sildim o ne olacak? bunları da gözü görmez değil mi sevdiyse? ahh ahhh.sizin şu cümlenizi destur edineceğim "en kötüsünü düşün"
Boşver neyaparsa yapsın.Bu riski almak zorundasın.Gelmezse gelmez adam olup gelmedikten sonra ne önemi var.
Simdi geçen yaz kısa bir görüştüğüm vardı
Kararsız olunca kendisi ayrildim.Ben de hevesli gorunmustum biraz.Aradan bir-kac ay geçti simdi pesimde yüz vermiyorum gözümden düştü cunku.Adam değil.Niye yucelttim diye pişmanım.
. SEn bunu yucelttikce kendini birşey sanacak.Diger kizlar da böyle yapıyorsa o havaya girmesin de ben mi gireyim..Birak çakılsın.Havasini al.Bir parmağına da sen bas.
faceden silmekle iyi yaptım mı sizce?Boşver neyaparsa yapsın.Bu riski almak zorundasın.Gelmezse gelmez adam olup gelmedikten sonra ne önemi var.
Simdi geçen yaz kısa bir görüştüğüm vardı
Kararsız olunca kendisi ayrildim.Ben de hevesli gorunmustum biraz.Aradan bir-kac ay geçti simdi pesimde yüz vermiyorum gözümden düştü cunku.Adam değil.Niye yucelttim diye pişmanım.
. SEn bunu yucelttikce kendini birşey sanacak.Diger kizlar da böyle yapıyorsa o havaya girmesin de ben mi gireyim..Birak çakılsın.Havasini al.Bir parmağına da sen bas.
Aç isteren soğuk ve havalı konus.Yelkenleri indirme hiç.Istemiyorum de.Biz farkliyiz de .Açıklama daha fazla önemsemiyormuş gibi konuş önemseme de gerçekten.Bir daha görüşmeyelim bu son konuşmamız olsun de..Daha sonra istiyorsa gelir..Gelmezse de gelmez önemsemeyen adamı ne yapacaksınaynen bir parmağı da ben basacam
peki dün mesaj attı sesini duymak isterim diye buna ne diyorsunuz??
Iyi yapmışsın aslinda.Havasini almışsın.Kendine bile soylemedenfaceden silmekle iyi yaptım mı sizce?
çok çok sinirliyimsinirden kendimi yiyorum onu umursamaz sallamaz görünmek istiyorum
ah ah onları dayaptım inanın tepki alamadım sinirlendim facede aktif oluyor çoğu zman bana da mesaj atmıyor.benim de gözüm hep ona takılıyordu. ne zaman girmiş ne paylamış falan ama n dedim bunla mı uğraşacam sildimyüzyüze görüşmedik hiç
Bende katılıyorum evli olabilir cerezlik eglence gibi konuşmuş olabilir sizinle iyi yapmışsın silmekle tanışmak istese yakın incelenmiş görüşelim derdi. Niyeti belli ararsa cevap vermeİki ay ne idüğü belirsiz bir görüşme.
Elin adamı niye arasın sohbet etsin ki sizinle boş boş hemde iki ay.
900 lü sohbet hattımısınız siz?
Bu kişinin sizinle ciddi olduğunu düşünmüyorum, can sıkıntısını gideriyor belliki
Bunu burada kimse bilemez karşınızdaki insana bunları sormanız gerekiyor...vallahi çıldıracam bu belirsizlik ne arkadaş mıyız iki hoşlanan insan mıyız? neyiz biz ALLAH aşkına siz söyleyin neyiz biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?