Bende varım

Ben özellikle ağızdan çıkan her türlü sese takintiliyim. İnanırmısınız defalarca tedavisi varmı diye araştırdım. Benimki aşırı takıntı çünkü

Annem ağzını saplata saplata yer. Anne ağzını kapatarak yersen o ses çıkmaz diyorum ama nafile.. Abimde aynı. Ağzındaki çiğner çiğner tükürüğünü yutar ağzında kalan şeyi tekrar çiğner. Sakızı sanki pis kadinlar gibi çiğner. Off anlatirken bile çıldırdım :S Ben bunları uyarincada bana kizarlar bagirirlar cileden çıkarım iyice. Peki babam offf şekeri ağzında çevirir şap şap ses çıkarır,çayı yudumlar sonra ehhh diye ses çıkarır,yemeği çok çiğner vıcır vıcır sesler çıkarır,yemeği biter dişlerinin kenarlarında kalanları falan 2 saat vıcık vıcık seslerle temizler kendince. Ama babama söyleyemiyorum bişey. Odayı terk ediyorum,yemekten kalkıyorum gerekirse yalnız kalmayi seçiyorum ağlıyorum çoğu zaman. Birde babama söyleyemediğim için mutlaka ona yaptığından rahatsız olduğumu belli etmek istiyorum. Anlıyor annem söylüyor ama yok aynı aynı. Bunların haricinde konuşurken ağızda oluşan kuruluk nedeniyle vıcır vıcır seslerede tahammül edemiyorum. Sevdiğim bir dizide bi kadının çıkarttığı sesler yüzünden tv yi kapattim.
Sinirlendim nefesim gidiyor resmen. İnanın suan yazarken içim daraldi nefes almakta zorlaniyorum.
Ben kızarmış ekmek yiyiyorum ses çıkartıyor evet ama sesi ben bilerek yapmıyorum kim yerse ses çıkar. Bunu bana söylüyorlar sende cikariyorsun diye. Tamam hadi çıkarıyorum diyelim ama bu benim sizin çıkardığınız sese tahammül edebileceğim anlamına gelmezki. Dayanamiyorum dayanamiyorum oooofff tedavisi varmı bunun orayı terketmekten başka

Bazen durup sabredeyim diyorum yok valla olmuyor. Kendimi bildim bileli bu takıntı var. Küçükken uyuyakamisim oturma odasında agiz sapirti sesiyle uyandim. Babam bir şey yiyiyor. İçeri gittim ağladım ağladım. Yani benimki daha kötü galiba ağlıyorum ben istemeden

(