Sesli çalışan kombi

desafu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
75
35
35
Merhaba. Ben kiracıyım, kombim Demirdöküm marka, ve evde ilk oturan benim. 4 Yılın ardından kombi inanılmaz gürültülü çalışmaya başladı, evin içinde kombi.
Servisi aradım, gelip baktılar, filtreyi temizlediler, telden minik hortum gibi bir şey, bir pis su aktı tarif edemem. Servis dediği şu kombiyi söküp atölyeye alacağız, temizleyeceğiz, aynı gün petek temizliği yapılacak, fiyat şu şu ama öğrencisiniz madem (yl) size 1500 olur. Onlar evdeyken ev sahibini aradım, açmadı, emlakçıyı aradım servisle görüştürdüm. ev sahibine sormadan adım atamıyoruz, çünkü kullanıcı hatası değil, servis şunu idda etti tesisat döşenirken açıkta kalmışsa borularda toz tortu birikir.
Ben de aynı gece ev sahibine durumu anlattım, o gece imkanım yok siz ödeyin, kirada 2 ay taksitle kesin dedi.
aradan 10 gin geçti dün aradı, açıkça söylemedi ama masrafı bana yıkıyor. ben kombinin periyodik bakımını zaten yaptırıyordum. Ben üzüldüm tavrına, sonra kıvırdı servisler çok para almak için bunu yapıyor, üzmek istemedim seni diye.
Servis üstüne basa basa kullanıcı hatası değil dedi.
Şimdi ben çıksam evi 3000 kiraya veririmiş, Eylülde zam artışında söyledi. Haklı da.

Ya korkuyorum bana ufaktan çık madem der mi? Kızım gibisin seni çok seviyorum, bu şehirde bana babanın ematisin diyen adam, birden değişti gözümde. Hesaplar ekside zaten, çık dese ne yaparım? Eşyaları nereye koyarım, ben nereye sığınırım, kiralar uçtu gitti nasıl öderim 3000 başka eve.

Yani nerden ne yol gösterirsninz bilmiyorum ama, biraz yorum almaya geldim. teşekkür ederim.
 
Ne diycemi bilemedim ev sahibine bakarsan oda kendince haklı çübmü evet gerçekten sen çıksan 3 bine belkide rahatça verebilir evini herşey o kadar pahalı oldu ki onun tarafından bakınca haklı. Senin tarafından da bakınca sen haklısın hem öğrencisin hemde evet kombinin bakım ücretinin sana kalması hiç iyi olmamış. Of of ay nasıl bir devir olduk nasıl insanlar olduk ya
 
X