Doğuma Hazırlık Sesli harfle baslayan kız ismi 😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
198
Merhaba kızlar.
Bi kızım olucakmis Allah nasip ederse. İsim düşünüyorum simdiden biliyorum daha cok zaman var ama bulup karar vermek istiyorum icime sinen bir isme❤️ Şöyle bi durum var ama ben sesli harfle baslayan bir isim istiyorum ❤️ Sacma gelebilir belki ama sesli harfle baslayan isimler daha cok hosuma gidiyor boyle bir takintim var kendi cocugum konusunda.
Bana yardimci olup, oneride bulunabilir misiniz?

Merhaba kızlar.
Bi kızım olucakmis Allah nasip ederse. İsim düşünüyorum simdiden biliyorum daha cok zaman var ama bulup karar vermek istiyorum icime sinen bir isme❤ Şöyle bi durum var ama ben sesli harfle baslayan bir isim istiyorum ❤ Sacma gelebilir belki ama sesli harfle baslayan isimler daha cok hosuma gidiyor boyle bir takintim var kendi cocugum konusunda.

Ahsen
Ümmügülsüm
Ömer
Ali

Canımm biz İlay karar verdik. Ama dikkat ettim bu zamana kadar beğendiğim isimler hep sesli harfle başlıyormuş😊
Benim beğendiklerim
İdil
Işıl
İnci
Umay
Ilgın

Canımm biz İlay karar verdik. Ama dikkat ettim bu zamana kadar beğendiğim isimler hep sesli harfle başlıyormuş😊
Benim beğendiklerim
İdil
Işıl
İnci
Umay
Ilgın
Idil ve Umay aklima geliyor aslinda da İdili esim begenmedi nedense 🤷‍♀️ Bence guzeldi gayet.
Umay ı cok begeniyorum 💕 aklımda. Ama oglumdaki gibi heh bu diyebileceğim bi isim karsima ciksa keske 🙇🏻‍♀️
İlay ne demek canım hayirli olsun isminiz

Idil ve Umay aklima geliyor aslinda da İdili esim begenmedi nedense 🤷‍♀️ Bence guzeldi gayet.
Umay ı cok begeniyorum 💕 aklımda. Ama oglumdaki gibi heh bu diyebileceğim bi isim karsima ciksa keske 🙇🏻‍♀️
İlay ne demek canım hayirli olsun isminiz
Ülkenin en güzeli demekmiş canım, teşekkür ederiz💜
Oğlunu adı neydi? Ona uygun isim mi düşünüyorsun?

Ülkenin en güzeli demekmiş canım, teşekkür ederiz💜
Oğlunu adı neydi? Ona uygun isim mi düşünüyorsun?
Aras teyzesi ama uygun olsun uyumlu olsun diye dusuncem yok hic.
Sesli harfle baslasın, kısa bi isim olsun tamamdir :)

İlayin anlami ne hoşmuş ❤️ Adıyla yasasin annesi

Aden
Aren
Asya
Ayça
Ayşe☺❤
Ahsen
Alya
Ayla
Ecrin
Eylem
Eslem
Ece
Ela
Esila
Işıl
İpek
İclal
Öykü
💕💕💕

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Bi kızım olucakmis Allah nasip ederse. İsim düşünüyorum simdiden biliyorum daha cok zaman var ama bulup karar vermek istiyorum icime sinen bir isme❤ Şöyle bi durum var ama ben sesli harfle baslayan bir isim istiyorum ❤ Sacma gelebilir belki ama sesli harfle baslayan isimler daha cok hosuma gidiyor boyle bir takintim var kendi cocugum konusunda.

Almila

Bir arkadaşım çocuğuna bu ismi koymuş.
Başta pek beğenmedim yeni dönem farklı isimlerden diye ama çocuğu görseniz eminim ki adı çok absürt olsa bile onay verirsiniz 😍
Sağlıklı bebişler 💖

Almila

Bir arkadaşım çocuğuna bu ismi koymuş.
Başta pek beğenmedim yeni dönem farklı isimlerden diye ama çocuğu görseniz eminim ki adı çok absürt olsa bile onay verirsiniz 😍
Sağlıklı bebişler 💖
Bu konuda sizinle ayni bakisa sahibim sanirim. Tabi cok tatlidir prenses gorunce fikirler degisir ama Almila tarzi isimleri dediginiz sebepten sevmemiyorum🤷‍♀️ Uydurma isimler gibi geliyor anlami nedir bilmiyorum ama

Back
X