Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlıyolar isimlerini koydurmaktn ya. İsim de isim olsa bariMerhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Yapacak bişey yok siz tek isim kullanın, kızınız ilerde isterse mahkeme yolu ile ismini değişir...Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Sen sevdiğin isimle hitap et. Senin yanında isminle hitap etmek sana saygısızlık olur annecim deyiver. Kaynanan ölünce sildirirsin kimlikten.Kizim çok utangaç büyük kizim konuşuyor onun adına hep
Ay dogruan sensin kimenee, ıyy en nefret ettigim seyİsteyerek yazmadim esim inat etti çevredekiler ne dermiş falan filan kaynanamda komşusunun adını koydu çocukları benimkini koymuyorlar diye kıskançlık yaptı hiçte vazgecmiyor inadından ille isminin söylenmesini istiyor
Bir babaanne mağduru da ben..Ayy valla bu kaynananlardan gına geldi artık. Bana da babaannemin ismini verdiler küçücükken deli olurdum yaşlı ismi diye babaannem istemiş neyseki ikinci ismimi de koymuşlar. Çok dusuncesizler ya. Kendi çocuklarınızın ismini koyduğunuz yetmiyomu torununuza da karisiyonuz. Valla canm Allahtan yakın oturmuyosunz. Yapcak bişi yok ki artık ismi koymuşsunuz gitmiş. Kızın hangi ismini seviyorsa öyle hitap et.
Bu ne ya,cocuguma nasil seslenecegime Ben karar veririm,ne kocam ne kaynanam ne ebem,ne danam diyemiyor musunuz.Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
İki isimli torununa annesi istediği isimle sesleniyor diye mi kalbine birşey olacak?Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
Zaten olması gerektiği gibi davranmaları için babaannenin kendi adını verip ültimatom çekmesi gereken bir aileniz mi var?Bende babaanne adı taşıyanlardanım ve dokunulmazlığım var kim adıma kötü laf eder el kaldırışa kendime yapılmış sayarım demişti rahmetli kimse laf edemiyor bana
Sen sevdiğin isimle hitap et. Senin yanında isminle hitap etmek sana saygısızlık olur annecim deyiver. Kaynanan ölünce sildirirsin kimlikten.
hayır bunu babannemin kendisi söylediZaten olması gerektiği gibi davranmaları için babaannenin kendi adını verip ültimatom çekmesi gereken bir aileniz mi var?