• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ismi

Kendisi kayinvalidesinin kayinpederinin ismini koymus mu cocuklarina? Tam bir drama quin ne diye rezil oluyormus erva denilince cocuga en bastan hata yapmissiniz ismini muazzez koymakla. Erva diyin ne derse de desin umursamayin.

Ailesine cok düşkün adamın yurt dısında ne işi var ?
Anasının dizinin dibinde oturur.
Evlendiğimde pişman ettiler çok bağlılar kaynanam sanki küçük çocukmuş gibi yanına yatar kucaklar öyle sever bana ters geliyo bilmiyorum belki ben öyle sevgiden hoşlanan biri değilim belki ondandir

Onu söyleyince kavgalar başladı zaten doğumdan iki ay önce görumcemin yanında sonunda isim bulduk dedim iki ay kavga ettik benim hatam eşime üzülmek oldu unutulur giderdi ama salaklık ettim
Aynen öyle unutulur giderdi bir daha böyle durumlarda üzülmeyin . Siz sancısını , uykusuzluğunu çekin kadın üzerinden ego yapsın

Kendisi kayinvalidesinin kayinpederinin ismini koymus mu cocuklarina? Tam bir drama quin ne diye rezil oluyormus erva denilince cocuga en bastan hata yapmissiniz ismini muazzez koymakla. Erva diyin ne derse de desin umursamayin.
Diyorum zaten inadına gözüme bakıyordu turkiyedeyken arada yada offf cekiyo Bi rahatsız oluyor ama onun hala iki ismini demesi beni deli ediyor caktirmiyorum

Diyorum zaten inadına gözüme bakıyordu turkiyedeyken arada yada offf cekiyo Bi rahatsız oluyor ama onun hala iki ismini demesi beni deli ediyor caktirmiyorum
Hatta ben olsam inadina kizacagim zaman muazzez normalde erva derim. O ne derse desin bosverin.

Benim de ilk adim babannemin adi, cocukken gencken hic sevmezdim. Babannem vefat edince kiymetlim oldu. Simdi isim geregi yabancilarin oldu yerlerde ilk adimi kullaniyorum arapca kokenli oldugu icin cok kolay telafuz ediyorlar.
He kv boyle bir taleple gelebilir mi? ASLA 🤣

Böyle kocaları anasının yanına yollamak yerine çifter çifter baba yapıyosunuz 🙄 Bir aksiyon alabileceğinizi sanmıyorum , alışmaya çalışın en iyisi

Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Ismini degistirin cocugun olsun gitsin. Muazzez ne bu devirde?! Yok anasinin abdulmuttalibi :D

Ben asla koydurmazdım isterse boşasın ben neden kaynanamın adını koyayım ki delimiyim acaba. Hayır ben doğurmuşum kaynana kim oluyorda karışıyor çocuğumun ismine ki kendi ailemide karıştırmam. Ne münasebet yani başıma böyle birşey gelse kendin doğur bir tane daha ona kendi adını ver derim. Her şeye bir müdahale bir salın şu gelinleri kızları artık.

Tabi kaynanacığım sizi mi kıracağım diyerek onun adını sildirin. Şu zorla ismini koydurmak kadar bencil bir şey yok. Kadın sizin evin içine nasıl yerleşeceğini, ağırlığını koyacağını bilememiş, sizin taşıyıp doğurduğunuz çocuğa kendi ismini koydurarak canınız parçası üzerinden evinizde yer edinmeye, o pis egosunu beslemeye çalışmış. Bir insan başkasının doğurduğu çocuğun ismi konusunda bu haddi kendisinde nasıl bulur anlamadım

Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Şu sürekli, artık aile kurmuş çocuklarının hayatına müdahele kaynanalar, görümceler, analar babalar, hatta gelin ablaları kardeşleri bir salsalar artık insnaları ya bir bıktırmasalar, nefret ettirmeseler, zorla kaçırtmasalar. Bıktık yahu. Oğlun aile kurmuş. Bebekleri olmuş, aetık o bebeğin annesi babası var bir karışma ya. Bu şekilde baskılar aslında direk saygısızlık ve hiçe saymak. Sen gönlünden geçeni söyledin babane olarak ama ana babanın kararına saygı duy yahu. Sonra da gelin beni neden sevmiyor.Devlet bunları toplayıp tedavi edebilse keşke 😀

İsme anne ve baba karar verir ama ben baştan anlaştım anne baba ismi olamaz kimse koymayacak diye emrivaki yaparak asla koydurmazdım. Babam gitmiş adımı anasının ismi yapmış ben olsam direk boşardım babam gibi birini

Valla ben kardeşime çocukken ısrar etmişim sevdiğim bi ablanın ismini koysunlar diye gönlüm olsun diye 2 isim koydular. Kardeşim bana küfür ediyor hep neden bu ismi koydun tek isim yeterdi diye. Keşke koymasaydınız

Back
X