- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
Çocukluğunda filan korkuttularmı acaba,yada başka sebebleride olabilir bunun.Diyemiyo ben olsam aileme siz karışmayın derim esimdeki korkakligi anlamıyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukluğunda filan korkuttularmı acaba,yada başka sebebleride olabilir bunun.Diyemiyo ben olsam aileme siz karışmayın derim esimdeki korkakligi anlamıyorum zaten
Kaybedeceğim korkusu var eşimde onlara bisey olcak içimde kalacak diyeÇocukluğunda filan korkuttularmı acaba,yada başka sebebleride olabilir bunun.
Ailesine cok düşkün adamın yurt dısında ne işi var ?Kaybedeceğim korkusu var eşimde onlara bisey olcak içimde kalacak diye
Evlendiğimde pişman ettiler çok bağlılar kaynanam sanki küçük çocukmuş gibi yanına yatar kucaklar öyle sever bana ters geliyo bilmiyorum belki ben öyle sevgiden hoşlanan biri değilim belki ondandirAilesine cok düşkün adamın yurt dısında ne işi var ?
Anasının dizinin dibinde oturur.
Aynen öyle unutulur giderdi bir daha böyle durumlarda üzülmeyin . Siz sancısını , uykusuzluğunu çekin kadın üzerinden ego yapsınOnu söyleyince kavgalar başladı zaten doğumdan iki ay önce görumcemin yanında sonunda isim bulduk dedim iki ay kavga ettik benim hatam eşime üzülmek oldu unutulur giderdi ama salaklık ettim
Diyorum zaten inadına gözüme bakıyordu turkiyedeyken arada yada offf cekiyo Bi rahatsız oluyor ama onun hala iki ismini demesi beni deli ediyor caktirmiyorumKendisi kayinvalidesinin kayinpederinin ismini koymus mu cocuklarina? Tam bir drama quin ne diye rezil oluyormus erva denilince cocuga en bastan hata yapmissiniz ismini muazzez koymakla. Erva diyin ne derse de desin umursamayin.
Bemce çocukluktan gelen bir korku var eşinizde,öyle yetişmiş büyümüş.Kaybedeceğim korkusu var eşimde onlara bisey olcak içimde kalacak diye
Hatta ben olsam inadina kizacagim zaman muazzez normalde erva derim. O ne derse desin bosverin.Diyorum zaten inadına gözüme bakıyordu turkiyedeyken arada yada offf cekiyo Bi rahatsız oluyor ama onun hala iki ismini demesi beni deli ediyor caktirmiyorum
Ismini degistirin cocugun olsun gitsin. Muazzez ne bu devirde?! Yok anasinin abdulmuttalibiMerhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Onunda konuşacağı günler gelecekKizim çok utangaç büyük kizim konuşuyor onun adına hep
Şu sürekli, artık aile kurmuş çocuklarının hayatına müdahele kaynanalar, görümceler, analar babalar, hatta gelin ablaları kardeşleri bir salsalar artık insnaları ya bir bıktırmasalar, nefret ettirmeseler, zorla kaçırtmasalar. Bıktık yahu. Oğlun aile kurmuş. Bebekleri olmuş, aetık o bebeğin annesi babası var bir karışma ya. Bu şekilde baskılar aslında direk saygısızlık ve hiçe saymak. Sen gönlünden geçeni söyledin babane olarak ama ana babanın kararına saygı duy yahu. Sonra da gelin beni neden sevmiyor.Devlet bunları toplayıp tedavi edebilse keşkeMerhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor