• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ismi

Benim bi arkadaşımın iki ismi varmış (biri babaanne ismi) 18ine girdiğinde gitmiş sildirmiş mahkeme kararıyla. Babaannenin hala haberi yok 😂😂 Tek isim olsa değiştirme prosedürü daha uzunmuş ama çift olunca sildirmek kolay oluyormuş. Ama şahit gerekiyormuş bu isimle zorlanıyorum diye. Neyse zaten yurtdışında der ki bu isim yurtdışında çok zor oluyor bana, teleaffuzu bs uymuyor yaşadığım yere.

Siz kaynananizin koyduğu isimle seslenmeseniz bile o sizin verdiğiniz isimle sesleniyor:)

Baştan koymamaniz gerekirdi.
Kızınıza da kötü enerji yüklüyorsunuz boştan yere.

Olan olmuş. .
Sürekli bu mevzuyu dillendirmeye, hep isme takılmaya hitaplara bakmaya çalıştıkça gözünüze daha çok batacak. Siniriniz artacak ve kızınız ile aranızdaki bağ bile zarar görebilir.

Duymayın, aldırış etmeyin.
Dikkatiniz sürekli isim konusunda olmasın . .

Adı ne olursa olsun o sizin güzel kızınız ❤️

İnsanlar siz sinir oldukça daha çok üzerinize gelir. Ne zaman umursamayi bırakır isme değil kızınıza yoğunlaşırsaniz insanlar da bosverir.

Zaten kızınız da yeteri kadar büyüdüğü zaman herkese gereken cevabi verir . Tersler.

Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Hic dert etmeyin. Cocuklar artik isimleri hoslarina gitmiyosa kullanmiyolar. 18 olur olmaz da ya birini sildiriyolar ya komple degistiriyolar. Benm iki ismim var ikisi de guzel isim ama hep tekini kullandim resmi isler haric. Okul arkadaslarim disinda da kmse bilmez.

Bu ebe dede ismi koymak son yıllarda iyice hortladı mı yine?
Bu yıl 5.sınıfa başlayan öğrencilerimin isimlerine inanamıyorum. 3-5 sene önce bu derece yoktu sanki. İnsanlar iyice saçmaladı. Çocuklara üzülüyorum, aşırı eski bir ismin yanına aşırı modern bir isim verilmiş hep. Bari biraz orta yolu tuttursalardı. Ailelerin çocuklara yaptığı büyük bir haksızlık bu bence, alay konusu oluyorlar. Alaaddin Berkecan diye isim mi olur, sitcom gibi. Yazsam inanamazsınız çocukların adlarına.
Neyse yani konu sahibi siz de koymuşsunuz artık yapacak bir şey yok. Zaten Türkiyede değilmişsiniz, ordakilere çok bir şey ifade etmez herhalde.

Bundan sonra tüm babaanne dede ismi konularında bu videoyu paylaşacağım😅
Yazık günah yani, Muazzez diye isim mi olur bu devirde. Bu nasıl baba,hiç mi değer vermiyor kizina

Ne kadar tartıştık en son hastaneye doğum yanımda durdu ağladı arada kalıyorum dedi aile bidaha bizi arama demiş bende lanet olsun yazdırırken ama söylemem dedim annesine o benim adımı söylemez tek yazdır demiş tek yazdırıyor az kalsın
Burada hata kaynanada mi, doğuma giren karısına manipülasyonlarla baskı yapan adamda mi? Kocanda iş yok ki, adam onları iki yılda bir görüyor ama asıl ailesi kök ailesi. Ne sen ne kızı onun için aileden değilsiniz bence. Çocuğunu,karısını düşünen adamlar doğum yapacağı gün karılarını böyle uzmezler

Back
X