Doğuma Hazırlık Sesli harfle baslayan kız ismi 😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba kızlar.
Bi kızım olucakmis Allah nasip ederse. İsim düşünüyorum simdiden biliyorum daha cok zaman var ama bulup karar vermek istiyorum icime sinen bir isme❤ Şöyle bi durum var ama ben sesli harfle baslayan bir isim istiyorum ❤ Sacma gelebilir belki ama sesli harfle baslayan isimler daha cok hosuma gidiyor boyle bir takintim var kendi cocugum konusunda.
Bana yardimci olup, oneride bulunabilir misiniz?
Cook sevindim canim Kız annesi olmak ayricaliklidir Allahım sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin insalalh

Merhaba kızlar.
Bi kızım olucakmis Allah nasip ederse. İsim düşünüyorum simdiden biliyorum daha cok zaman var ama bulup karar vermek istiyorum icime sinen bir isme❤ Şöyle bi durum var ama ben sesli harfle baslayan bir isim istiyorum ❤ Sacma gelebilir belki ama sesli harfle baslayan isimler daha cok hosuma gidiyor boyle bir takintim var kendi cocugum konusunda.

Aylin
Ayliz
İnci
Alin
Elis
Özgü
Ela
Aysuda
İdil

Merhaba kızlar.
yaaaaa senin kızını yerim ben yaa:KK200:
kızı olacakmışşşş sesli harfle başlasınmışş amanında amanınnn:emir_bebek::KK200::KK200::KK19::KK19:

Benım beğendiklerimde hep sessiz harfliymiş. bişey bulursam yazayım kuzum

yaaaaa senin kızını yerim ben yaa:KK200:
kızı olacakmışşşş sesli harfle başlasınmışş amanında amanınnn:emir_bebek::KK200::KK200::KK19::KK19:

Benım beğendiklerimde hep sessiz harfliymiş. bişey bulursam yazayım kuzum
Yaa gizsizim🙈🙈🙈🙈
Tamam teyzesi bekliyorum öneri. İnsallah en kısa zamanda senin kuzunun ismini de dusunmek nasip olsun ❤️❤️

Benim kızımın adı İpek..Onerebilecegim diğer isimler:
İnci
Ece
Ela
Aylin
Eda
Asya
Elis
ışıl
Ilgın
İmge
Öykü