sessiz bekleyiş :))))

narciicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
28
19
35
Merhabalar :)
25 yaşındayım. Okulun bitti her şeyim hazır, artik evlenmenin zamani geldi diye düşünüyorum. Arkadaşımın kuzeniyle tanıştırıldım. 1 hafta oldu. İyi hos cocuk :) görüşmenin akşamında kuzeninden numarami aldı. İlk gün birşey yazmadı. İkinci gün gunaydinlastik. Üçüncü gün birazcik konustuk :)) daha da yazmadi.( Cok uzun bir konusmamiz olmadi acikcasi, havadan sudan toplansan 10 mesaj degil. )5 gün sonra bu sessizlikten sıkıldım ve arkadaşıma kuzenin konuşmak istemiyor mu diye sordum. Oda kuzenine sormuş. Çocuk konuşmak istiyormus fakat isleri çok yogunmus. Simdi benim numaram çocuk da var. Whatupp da birbirimizi görüyoruz ama konuşmuyoruz. Sizce ne yapayım. Bu durumdan çok sıkıldımmmmm. Ben sevmek ve sevilmek istiyorum :KK43:(

Whaatsapta çevrimiçi oluyorsa sık sık zaman bulamadigindan değildir ama çok aktif değilse cidden zamanı olmuyordur. Arada bir sen yaz hal hatir sor. Sıcaklığına göre devam edersin veya etmezsin

O görür diye whatupp durumuma da içimden geleni yazamiyorum. Silip rahatliycam da biraz bekliiyim dedm. acikcasi boyle tanışma mevzularinin çok uzun sürmesini sevmiyorum. Olacaksa olsun, olmiycaksa olmasın.

O görür diye whatupp durumuma da içimden geleni yazamiyorum. Silip rahatliycam da biraz bekliiyim dedm. acikcasi boyle tanışma mevzularinin çok uzun sürmesini sevmiyorum. Olacaksa olsun, olmiycaksa olmasın.
olmayacak gibi duruyor. yoksa isteyen insan her türlü fırsat bulur yazar bişeyler.

önündeki maçlara bak derim...

Yoğunsa yoğun, akşam eve gelip başını yastığa koyduğunda sana nasılsın diye mesaj atmalı istekliyse tabi.sabaha kadar knşsun demiyorz, hal hatır sorsun. Her dakika zaten yazmasın ilk zamanlar da bu da sçma olur. :) kuzenine bu kız yazmıyo mu demiş ?

vala guzelım balık gıbı atlama hemen temkınlı ol. erkek bu akılında baska bırı falan vardır belkı sevmek sevılmek ıstıyorum dıye sonra daha cok uzulme bekle bıraz daha hıc mı vaktı yokmuş allah askına :KK14:

Çok yogunmus. Kendisi de öyle söyledi. Bence de ya bu is yaş. İstekli olsa hemen o gün tanışmak için bir şeyler yapardı. Bende yazmak istemiyorum açıkçası. Karşı taraftan bekliyorum. Ama artik bu durum sıktı beni. İlk gün içimde bir heyecan vardı ama şuan kalmadi. Tam tersine onun telefonumda kayıtlı olması ve whatsupp dan beni görüyor olması kısıtlıyor. Kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum. Ben hayatımda belirsizlik sevmem. Ya hep ya hiç.

Yoğunsa yoğun, akşam eve gelip başını yastığa koyduğunda sana nasılsın diye mesaj atmalı istekliyse tabi.sabaha kadar knşsun demiyorz, hal hatır sorsun. Her dakika zaten yazmasın ilk zamanlar da bu da sçma olur. :) kuzenine bu kız yazmıyo mu demiş ?
O kuzenine bisey dememiş. Ben sordum arkadaşıma. Abin konuşmak istemiyor galiba dedim. İstemiyorsa zorlamayalim. Oda çocuğa sormuş bu aralar çok yogunum ded i. Yaza kadar yogunmus. Ne kadar saçma dimi. Madem yogunsun ne geliyorsun tanışmaya. Yada de ki kusura bakan. Hayret bisey. Çok sinirlendim beee :)))

cok yogun derken, ne is yapiyor bu adam, dunyanin yukunu filan mi sirtlanmis?
bence sen bsy deme..

O kuzenine bisey dememiş. Ben sordum arkadaşıma. Abin konuşmak istemiyor galiba dedim. İstemiyorsa zorlamayalim. Oda çocuğa sormuş bu aralar çok yogunum ded i. Yaza kadar yogunmus. Ne kadar saçma dimi. Madem yogunsun ne geliyorsun tanışmaya. Yada de ki kusura bakan. Hayret bisey. Çok sinirlendim beee :)))

o zaman yazma bişey canım. Bekleme de . Beklersen niye yazmadı filan diye içine dert olur. Bekleme, yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir . O kaybeder :)

X