• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri sessiz çalışan saç kurutma makinesi

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
arkadaşlar iyi akşamlar.
sessiz çalışan bir saç kurutma mak.ihtiyacım var.
inanın bu kış gunu benim derdim de bu.

butun ev ahalisini rahatsız etmeyecek (hatta ben bazen komşununkini bile duyuyorum) bir şey istiyorum.
ama, bir saç kurutma mak.nekadar sessiz olabilir o konuda da fikrim yok.

internette araştırdım;
Arçelik k 5126 ve profilo sk7000 modellerini buldum.

sessiz ama, güzel kurutan mak.kullananlar bir tavsiyede bulunursa çok sevinirim.

arkadaşlar iyi akşamlar.

butun ev ahalisini rahatsız etmeyecek (hatta ben bazen komşununkini bile duyuyorum) bir şey istiyorum.

internette araştırdım;

sessiz ama, güzel kurutan mak.kullananlar bir tavsiyede bulunursa çok sevinirim.
Sessiz kurutma makinası var mıymış?
Bana hep gürültülüler denk geldi sanırım.
Saç kurutma makinesi saçlarınıza çoook zarar verir. Diğer konuda bilgim yok bari bu konuda vereyim ;)

Sessiz kurutma makinası var mıymış?
Bana hep gürültülüler denk geldi sanırım.
Saç kurutma makinesi saçlarınıza çoook zarar verir. Diğer konuda bilgim yok bari bu konuda vereyim :KK66:
çok teşekkür ederim.
evet zararlı ama, kışın geç saatte yıkadığımda gerek oluyor.
bir tane vardı uyduruk bir şey ama, sesi çok fazlaydı, bozuldu gitti.
ben de almnışken iyi bir şey alayım (ses ve performan olarak) diye araştırırken, yukarıda yazdığı o iki modeli gördüm,
belki kullanıp fikir veren olur diye sormak istedim.

çok teşekkür ederim.
evet zararlı ama, kışın geç saatte yıkadığımda gerek oluyor.
bir tane vardı uyduruk bir şey ama, sesi çok fazlaydı, bozuldu gitti.
ben de almnışken iyi bir şey alayım (ses ve performan olarak) diye araştırırken, yukarıda yazdığı o iki modeli gördüm,
belki kullanıp fikir veren olur diye sormak istedim.
Sesi bilmem de ben kuaförlerin kullandığı makinelerden kullanıyorum tavsiye ederim. Performans olarak ev tipi makineler yanlarına yaklaşamaz. Fiyat olarak da çok uygunlar. Eğer fön falan da çekiyorsanız çok işinize yarar.

arkaddegil.yi akşamlar.

internette araştırdım;

Teknosa media markt ta gormustum sessizleri cokta pahali degil.fiyati hatirlamiyorum sizde gidemiyosaniz bu iki yerin net adreslerine bakabilirsiniz.benim makinaya bende sinir oluyorum cok memnunum ama sesi fena geliyor.kirilsada yada bozulsada alsam yenisini beklemedeyim

Sesi bilmem de ben kuaförlerin kullandığı makinelerden kullanıyorum tavsiye ederim. Performans olarak ev tipi makineler yanlarına yaklaşamaz. Fiyat olarak da çok uygunlar. Eğer fön falan da çekiyorsanız çok işinize yarar.
markasını yazarsanız bir incelemek isterim.

Teknosa media markt ta gormustum sessizleri cokta pahali degil.fiyati hatirlamiyorum sizde gidemiyosaniz bu iki yerin net adreslerine bakabilirsiniz.benim makinaya bende sinir oluyorum cok memnunum ama sesi fena geliyor.kirilsada yada bozulsada alsam yenisini beklemedeyim
gitme şansım var aslında ama, h.içi olmuyor, ancak h.sonu.
kullananlardan fikir alırsam internetten sipariş verebilirim.

Boshun urunlerine bak bende kullaniyorum elektrik supurgem kurutma makinem bulasik makinem bosh markali ve cok memnunum .

Arzum alize kullanıyorum çok rahatım hemen kurutuyor saçlarım çok uzun olduğu için, diğer kullandığım markalarda böyle iyi bir performans görememiştim uzun süre geçse de tam kurutmuyorlardı, bundan memnun kaldım fakat sesi çıkıyor yani :/ sessiz saç kurutma makinesi var mıdır hiç bir fikrim yok tavsiye etmek istedim sadece

Sessiz olacağını pek sanmıyorum ama az sesli olabilir belki.

ben de sessiz(az sesli) bi saç kurutma makinesi arıyorum aynı zamanda performansı da iyi olsun istiyorum.sessiz saç kurutma mak. yazdığımda googgle da arçelik K-5126 çıkıyor ama iyon özelliği yok(elektriklenme önleyici) bu makineyi kullanan bilen gören var mı acaba?

Back
X