SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

önce eşinin değişmesi lazım kuzum

Tabiki size söylemeleri daha iyi. Benimki ler direk eşime sölüyor bizi kavga ettirsinler diye. Eşimde benden yana olmasa çoktan boşanmıştık ailesi yüzünden.

Hmm. eşin para olarak babana muhtaç bir yerde. işsiz parasız kalmaktan korkuyordur belki de bu yüzden senden değil onlardan yana oluyordur. keşke eşin başka işe girse, belki değişir ve huzura kavuşursunuz.

Kusura bakma da esini sevdigin icin herseye katlandim diyorsun ama yanlis yapiyorsun..Sesini cikarmanin zamani gelmis coktan.Sana ne hakla bu kadar karisiyorlar nasil bu kadar izin verirsin aklim almiyor..Ben de cok sorun yasadim kv ile ama asla susmadim ne esime ne kv ye gereken tepkimi verdim.Esim hakli oldugumu gördü ki beni destekliyor ama desteklemeseydi asla susup oturmazdim emin ol.Kaybetme korkusunu birak esin yaşasın..Sessiz olup alttan aldıkça esinle huzurun bozulmayacak mi saniyorsun..Gun gelecek isin boyutu degisecek..Beni arasa kv o şekilde kiyameti kopartırım esimle de onunla da..Ezdirme kendini lutfen cok sinir oldum ben burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…