sessiz kaldım

hayaller12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
92
23
3
31
evet tekrar herkese merhaba konuya gireyim hatırlıyosanız yine bi konu açmış ve üzerine konuşmuştuk... ben 5 yıllık evliyim severek evlendik ilk yıl aldatıldım affettim..şimdi bi kızım var ve hamileyim dün görümceme gittim eşimin eski görüştüğü kşi onun arkadaşı telde konuştular eşimden benden konuştular sonra numarasını aldım eşimin teline baktım o numara eşimde var ve ben şokk........ama tepki göstermedim içim içimi yiyo eşimede sormadım hiç bişey bu sabah neyin var dedi sanane dedim artık eşim değilsin benimle uğraşma dedim onun yalanlarına tahammülüm yok ve gidecek yerimde...kızımı o cahillere bırakamam aslaa...mejburen sustum ama düşünceler beni bitiriyo:KK43::KK43:

evet tekrar herkese merhaba konuya gireyim hatırlıyosanız yine bi konu açmış ve üzerine konuşmuştuk... ben 5 yıllık evliyim severek evlendik ilk yıl aldatıldım affettim..şimdi bi kızım var ve hamileyim dün görümceme gittim eşimin eski görüştüğü kşi onun arkadaşı telde konuştular eşimden benden konuştular sonra numarasını aldım eşimin teline baktım o numara eşimde var ve ben şokk........ama tepki göstermedim içim içimi yiyo eşimede sormadım hiç bişey bu sabah neyin var dedi sanane dedim artık eşim değilsin benimle uğraşma dedim onun yalanlarına tahammülüm yok ve gidecek yerimde...kızımı o cahillere bırakamam aslaa...mejburen sustum ama düşünceler beni bitiriyo:KK43::KK43:
pardon ama görümceniz o kişiyle aldattığını bilmiyormu sizi...

Bir kere affedince gerisi geliyor her şekilde , keşke zamanında çekip gitseydiniz.
Allah yardimciniz olsun .

Görümceniz sizin yanınızda neden konuşuyor ki,rahatsız olacağınızı bile bile.Tamam arkadaşıdır konuşurda sizin hakkınızda nispet yapar gibi konuşması can sıkıcı.Eşinizede durumu anlatın ki neyden rahatsız olduğunuzu bilsin.

Ilk yil aldatılip neden affettinki??aşk herseye yetmiyor bazen güven gerek sadakat gerek olmuyorsada bırakıp gitmek gerek..
zaten erkek bakti affediyo tekrarlar malesef bu arada kızıniz kac yaşında??
Hakkinizda hayirlısi olsun üzulmek yerine konuşsanız

"Bir kez aldatıldıysan bu onun suçu, iki kez aldatılırsan senin suçundur"

Ayrıca, hukuk devletinde yaşıyoruz. Çocuğun velayetini tabi ki de siz alırsınız. Aldatıldığınızı ispat eder, bir süre geçiminizi sağlamak adına tazminat da alırsınız. Çocuk olduğu için iştirak nafakası ve işsiz olduğunuz için yoksulluk nafakası da alırsınız. Bu durumda lütfen bahanelere sığınmayın. Layık olmadığınız hayatı seçmeniz, sizi o hayata bağımlı yapar. Önce kendiniz, sonra çocuklarınız, unutmayın. Mutlu ve güçlü anneleri olmadan yaşayacakları hayat zaten 1-0 yenik başlar. Bence vakit düşünme ve harekete geçme vakti.

Mutlu olmanız dileğiyle...

pardon ama görümceniz o kişiyle aldattığını bilmiyormu sizi...
eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadı

Seni aldattığı kızla görümcen arkadaş mı?
Dur bir saniye, seni kız kardeşinin arkadaşıyla mı aldattı?
Bundan görümcenin haberi varsa ve buna karşın görüşüyorsa yazıklar olsun o görümceye, midesiz.
Eşinde de telefon numarası var seni aldattığı kızın? Sabıkalı zaten adam, o numara ne geziyo orada?

Bu nedir arkadaşım, lütfen konuyu yanlış anladığımı söyle bana.

eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadı

hiçbirşey anlamadım ..
eşinizin sizi aldattığı kadın mı bu yoksa bekarken görüştüğü kadın mı? yoksa ikiside aynı kadın mı?

Kaç kurtar kendini diyesim geldi..yaşın daha çok genç kendi ayaklarinın üstundede durabilirsin bence kendini yıpratma bekarken de vazgecmemis eşin evlenmis yine devam etmis kardesi annesi biliyo ama nafile olan size olmus cok üzuldum
benim yaş 23 eşim 30 ve o kadın 35 görümcem biliyo ama nafile

her halde önce görümceyi boşardım, sonra kocayı tövbe tövbe ,bu nasıl kadın bilerek ve bir de senin yanında böyle bir kadınla konuşur ve arkadaşlığını devam ettirir.....yani değişik bir aileler hani bunu kv sana nasıl söyler? birde işin bu tarafı var...eşine de yazıklar olsun üfffff ne biçim aile...hayatına bak kurtar kendini,bunlar yakında başka genişlikleride sana yaşatırlar.....

her halde önce görümceyi boşardım, sonra kocayı tövbe tövbe ,bu nasıl kadın bilerek ve bir de senin yanında böyle bir kadınla konuşur ve arkadaşlığını devam ettirir.....yani değişik bir aileler hani bunu kv sana nasıl söyler? birde işin bu tarafı var...eşine de yazıklar olsun üfffff ne biçim aile...hayatına bak kurtar kendini,bunlar yakında başka genişlikleride sana yaşatırlar.....
ben kızımı onlara bırakamam hemde hamileyim:KK43::KK43:

Ne cesaret senin yanında ,sizin hakkınızda onunla konuşuyor görümce, siz sesinizi çıkarmıyorsunuz
durumun açıklanasiñi hem kocandan hem görümce den iste noluyor

Back
X