Sessizce biten 1.5 yıllık ilişkim...

Sessiz kal içinde bitir diyorsun yani değil mi ?

Yüz yüze içinizi dökmenizin ona karşı sessiz kalmaktan daha farklı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü zaten ilişkide duygusal bağlar kopmuş. Karşı taraf ya size karşı sessiz kalacak ya da kendini savunacak tartışma çıkacak. İki türlü de daha çok gerileceksiniz, üzüleceksiniz. Diğer türlü kendi içinizde yüzleşmeniz ve affetmeniz sizi daha çok rahatlatacak ve daha az stres kaynağı yaratacak.

Ortak arkadasımız yok da onun arkadaşlarını tanıyorum
Bilmiyorum onlara sormak da sanki onun peşindeymişim gibi olmaz mı
Sorun varsa bile paylaşabilir
Her zaman sorunlar vardı
Bu resmen kendini çekti
15 gün ya az mı
Bu kadar korkakça gitmesi çok koydu
İnan bana arkadaşlarına zaten sorun olmadığını söyleyecek. Senin bu sefer daha çok merakın artacak. Madem sorun yok beni neden aramıyor diye icin içini yiyecek. Hem koskoca insanlar iletişimini kendi yapar, başkalarına sormak biraz tuhaf. Bende yaptım aynısını, ortak arkadaşlara beni cok sevdiğini söylemiş ama sonuç ortada

Yüz yüze içinizi dökmenizin ona karşı sessiz kalmaktan daha farklı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü zaten ilişkide duygusal bağlar kopmuş. Karşı taraf ya size karşı sessiz kalacak ya da kendini savunacak tartışma çıkacak. İki türlü de daha çok gerileceksiniz, üzüleceksiniz. Diğer türlü kendi içinizde yüzleşmeniz ve affetmeniz sizi daha çok rahatlatacak ve daha az stres kaynağı yaratacak.
Her ilişki bitebilir tabi
O soğumuş bende soğuyabilirdim
Anlamaya çalışıyorum
Hayatta hersey olur
Ama duygularım olduğu için mantığımla savaşıyorum
Herseyi anlıyorum aslında

Bende istemezdim
Ama değerimden de olmak istemiyorum
Kırgınım kızgınım
Yazarsam tartışırım
Sinirim bozulur
O yüzden bundan kaçıyorum
Yalvarmayacaksınız ki? Yaptığının saygısızlık olduğunu, en azından çıkıp söyleyebileceğini söyleyeceksiniz. Mahçup olması gereken o. Karşınıza çıkacak cesareti bulamamış.

Yalvarmayacaksınız ki? Yaptığının saygısızlık olduğunu, en azından çıkıp söyleyebileceğini söyleyeceksiniz. Mahçup olması gereken o. Karşınıza çıkacak cesareti bulamamış.
Mahçup olsa bunu yapmazdı ki zaten
Böyle çekip gitmezdi 1.5 yıl sonra
Birşeyler derdi

Her ilişki bitebilir tabi
O soğumuş bende soğuyabilirdim
Anlamaya çalışıyorum
Hayatta hersey olur
Ama duygularım olduğu için mantığımla savaşıyorum
Herseyi anlıyorum aslında

Nedenini mi anlamaya çalışıyorsunuz yani? Belki onunla konuşup neden soğuduğunu öğrenince içinizin rahatlayacağını mı düşünüyorsunuz? Peki konuştuğunuz halde size net bir sebep sunmazsa ve daha çok soru işareti bırakırsa? Size başta açıklama yapmayan kişi muhtemelen konuştuğunuzda da net bir açıklama yapmayacak, belki sizi suçlayacak.

Bence bitirmiş
Çünkü biliyor benim böyle şeylere kızdığımı
Normal olarak görmez şu davranışını
Oda biliyor yani
Bilmiyorum kafam karışık
Anlamaya çalışıyorum her ilişki bitebilir
Soğudu demek bende soğuyabilirdim
O vazgeçti ilk
Ne diyebilirim ki
Kendinizi üzmeyin öyleyse. Hayata odaklanin. Planlar yapin. Hakan Altun gibi öyle telefonun basında caresiz beklemeyin. Gülümseyin bol bol. Hayat bir insana feda edilemeyecek kadar kısa. En güzel dönemlerdesiniz. Kaybettikleriniz belki de hayatin size hediyeleridir bilemezsiniz. Musmutlu olursunuz insallah sizi ve sizin hakettiginiz biriyle

Mahçup olsa bunu yapmazdı ki zaten
Böyle çekip gitmezdi 1.5 yıl sonra
Birşeyler derdi
O zaman her yerden silin engelleyin. Ve hatta tanıdığınız arkadaşlarını da. Haber gelmesin. Unutmaya çalışırken haber gelmemesi de işe yarar. Üzülmeniz normal 1,5 sene az değil. Zamanla her şey gibi unutacaksınız zaten.
Güçlü birisiniz belli, kolay atlatacaksınızdır

Nedenini mi anlamaya çalışıyorsunuz yani? Belki onunla konuşup neden soğuduğunu öğrenince içinizin rahatlayacağını mı düşünüyorsunuz? Peki konuştuğunuz halde size net bir sebep sunmazsa ve daha çok soru işareti bırakırsa? Size başta açıklama yapmayan kişi muhtemelen konuştuğunuzda da net bir açıklama yapmayacak, belki sizi suçlayacak.
Konuşmayı düşünmüyorum zaten Nedenini değil onu anlamaya çalışıyorum Net bir sebep sunamaz zaten öyle bir sebep yok
Yani şöyle evet her ilişki sonsuza kadar devam edemez bir gün bitebilir
Bende ilk giden olabilirdim
O oldu
Farketmez

şuan tam olarak bunu yaşamam peki
of anlıyorum seni çok üzücü ben bir de çabalamıştım konuşmak için o zaman bari demedi ben başkasıyla sevgili oldum diye. Yaşım 18 civarıydı.Üstünden çook zaman geçti şimdi aklıma gelince gülüyorum çünkü o çok kalitesizdi ve beni haketmiyordu. Ayrılmanın da adabı olmalı böyle biri için üzüntü duyMaya değmez:KK50:

Konuşmayı düşünmüyorum zaten Nedenini değil onu anlamaya çalışıyorum Net bir sebep sunamaz zaten öyle bir sebep yok
Yani şöyle evet her ilişki sonsuza kadar devam edemez bir gün bitebilir
Bende ilk giden olabilirdim
O oldu
Farketmez

Tabi ki. Her ilişki aynı şekilde başlamaz ve aynı şekilde bitmez. İlişki belli bir formül üzerine oturtulamaz. Emosyonel bağ koptuysa bitmiştir, neden nasıl, vah tüh şöyle böyle olsaydı demenin pek bir yararı olmayacağını düşünüyorum dolayısıyla.

O zaman her yerden silin engelleyin. Ve hatta tanıdığınız arkadaşlarını da. Haber gelmesin. Unutmaya çalışırken haber gelmemesi de işe yarar. Üzülmeniz normal 1,5 sene az değil. Zamanla her şey gibi unutacaksınız zaten.
Güçlü birisiniz belli, kolay atlatacaksınızdır
Güçlü olmaktan o kadar yoruldum ki
Hayatım mücadele ile geçti
Haber gelmez sanmam zaten samimi değilim
Sosyal medya kullanmıyorum ordan da göremez yazamaz
Sadece telefon

Güçlü olmaktan o kadar yoruldum ki
Hayatım mücadele ile geçti
Haber gelmez sanmam zaten samimi değilim
Sosyal medya kullanmıyorum ordan da göremez yazamaz
Sadece telefon
Öyle demeyin. Emeklerinizin meyvelerini yiyeceksiniz siz de. Hayatta iyi de kötü de var. Akıyor. Bir gün güzel kısım da gelecektir.
İlişkilerde de doğru insan gelene kadar yamukları görmek iyidir. En azından doğru insan geldiğinde ne istediğini istemediğini biliyorsun. Erkekleri bir nebze tanıyorsun.
Benim de çok üzüldüğüm oldu. Aldatıldım, terk edildim, eski sevgisine dönüp evlenen bile oldu 😄 Neticede hepsi iyi ki bitmiş diyorum. Dedirtecek biri gelecektir yine.

Öyle demeyin. Emeklerinizin meyvelerini yiyeceksiniz siz de. Hayatta iyi de kötü de var. Akıyor. Bir gün güzel kısım da gelecektir.
İlişkilerde de doğru insan gelene kadar yamukları görmek iyidir. En azından doğru insan geldiğinde ne istediğini istemediğini biliyorsun. Erkekleri bir nebze tanıyorsun.
Benim de çok üzüldüğüm oldu. Aldatıldım, terk edildim, eski sevgisine dönüp evlenen bile oldu 😄 Neticede hepsi iyi ki bitmiş diyorum. Dedirtecek biri gelecektir yine.
Benimde çok oldu canım
Ama onlar kendilerini belli ediyordu
Bu iyi biri gibiydi
Amannn hepsi aynı işte

Sizin sormamanız da tuhaf geldi bana. Sanki siz de ayrılığa meyilliymişsiniz gibi gözüküyor. Aranızda sevgi bittiğini düşünüyorsanız bile vedalaşmak gerekir diye düşünüyorum.

Sizin sormamanız da tuhaf geldi bana. Sanki siz de ayrılığa meyilliymişsiniz gibi gözüküyor. Aranızda sevgi bittiğini düşünüyorsanız bile vedalaşmak gerekir diye düşünüyorum.
Meyilli değilim de
Çok kırgınım
Beni böyle soru işaretleri içinde bıraktığı için
Arayıp sormak içimden gelmiyor
Yüzleşmek istiyorum ama bir yandan da gurur

Ona sorsanız sen de çabalamadın ki diyebilir.
Evet de yani
Bir erkeğin durup dururken 15 gün aramaması normal mi
Yani kendinde arasın suçu
O bu kadar dayanamazdı
Bitirmiş demek ki
Ben arasam konuşur ayrılmayalım der
Ama kıymeti yok ki

Back
X