- Konu Sahibi xxTosPikkxx
-
eşyayı, çeyizi, düğünü eltiyle konuşursan, bu tarz sohbetlere maruz kalman kaçınılmaz..
şimdiden mesafeni ayarla ileride daha çok üzülmemen için..
Sen sen ol eltilerle soğuk ve mesafeli ol hiç birine,sırını açma hepside kıskanç gibiler
sana saygısızca davranmasına izin verme ağırlığını koy ondan büyük olan sensin 9 yaş hemde az değil...
çek bi kenara konuş erkek arkadaşına söyle bi yol yordam oluşturun konuşun konuşmadan sorun halledilmez belki şimdi bişeyleri söylemek doğru olmaz söz olsun ondan sanra baktın değişmiyor sende sesini çıkar ezdikçe ezer tepene çıkarma evliyken daha büyük sorun olur başınıza
Bence mesafe koymalısın araya
hatta sana uymayan şeylere şuanda susmamalısın
iş ciddiye binince olaylar daha çekilmez oluyor
sende konuş senide bu şekilde tanısın ve öyle kabullensinler
yarın birgün bak önceden gıkı cıkmıyordu işi sağlama aldı
şimdi konusuyor derler buda hoş olmaz
El kapısı insanı ayıda ediyor dayıda maalesef
Allah iyilerle karşılaştırsın...
kimseyle gereksiz samimiyette bulunma
herzaman insanlara karsı mesafeli ol hiçbirzaman güvenme
ve sana bir arkadaş tavsiyesi(banada söylediler ben dinlemedim)
Evlenmeden önce gerek ailesiyle gerek erkek arkadaşınla sorunları
halletmeden evlenme!..
evlendikten sonra durum başkalaşıyor çünkü...
hiçbirzaman kendini ezdirme
hiçbirşeye susma
içine atma
ve asla asla sonra düzeltirim ya da düzelir deme
çünkü emin sonradan hiçbirşey düzelmiyor...
Sözün dahi olmamis bu kadar icli disli olmussun
diyelimki Allah korusun söz dahi olmadi
kim bilir neler derler...
arkadaşım sen sustukça onlara gün doğuyor
konuş ki kim safmış kim akıllıymış çıksın ortaya....
lafı yiyip nasıl otuyosunuz bende bunu anlamıyorum:bbo:
Ortada hiçbir ciddi adım yokken Bu kadar laçkalaşmış bir boyuta getirdiğiniz için siz de suçlusunuz.
Ezilmekten ziyade mesafe koyamadığınızı düşünüyorum.
Eltim yok ama bugün yarın olacak kimseyle bu muhabbet boyutuna gelmem.
Kimse de böyle boyunda büyük laflar edemez.
Yengeç içten pazarlıklıymış başak da ondan altta kalmazmış.
Boş beleş konular..!
Bu konularla bile tartışmayı başarabiliyorsanız ötesini düşünemiyorum.
Canım benim kendileri actılar konuları ne yapmam lazım ben bastan dinledim bana sorunca bende cavp verdim ne var simdi bunda?
Zaten sorun surda ciddi adım oacaktı bazı olaylardan dolayı olamadı(
Seni cok iyi anliyorum bende evlendim yurtdisina geldim kimsem yoktu burada esim calisinca evler yakin diye ailesi devamli bana gelirdi sözüm ona ben kendimi yanliz hissetmeyeyim diye bir iki artik sabah 9 aksam 12 evden cikmaz oldular birde patavassiz bir baba benim dedigim olsun diyen bir anne benden 5 yas kücük kendini bilmez bir görümce bana hayati zindan ettiler bir iki laf söyledim disimi gösterdim ama onlar daha sirret cikip bana on katini söylediler gidip gelmelerini istemedim artik psikolojim bozuldu baktim esim üzülüyor e esimide seviyorum ve ilerde bana senin yüzünden ailemden olsun desin istemedim neyse biraz umursamaz davranayim dedim yok anacigim bunlari susturmak bunlara mesafe koymak elimden gelmiyor ben belli ettikce samimi olmak istemedigimi bunlar daha cok aziyorlar diger eltimin ailesi burada ve ona hicbirsey yapamiyorlar ama bana yaptiklarida yetti artik ne yapacam bilmiyorum yani anliyacagin bende cok dengesiz bir aile ile karsi karsiyayim ama onlari uzaklastirmak elimden gelmiyor hani arkadaslar diyor ya mesafe koymayi bilin diye arkadasim ben yapiyorumda yine hava civa cahile söz geciremiyorsun cahiller iste cahillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..:mymeka:
canım tamam konuyu onlar açmış da açan kim sözleneceğin kişinin teyzesi ile müstakbel eltin sen de bizde bu konular kızın anne babası ile erkeğin anne babası arasında konuşulur ailenin kalanı hele de gelin hiç karışmaz ayıp karşılanır deseydin ya
ağzını açacaksın biraz doğrudan haddin değil sus demene gerke yok ki babalar görüşür desen yeterdi haddini bil demiş olurdun öyle şimdiden yapmam felan da deme asıl şimdi yapacaksın ki sonradan tepene çıkamasınlar
bir de bence bu evlilik işlerinde anahtar kelime; mesafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?