Sessizligimden en saf,cahil dedikleri bile ezmeye calısıyor..

senin elti olucak vatandaş başakları kayırıyor
bende yengecim benide sevmez bu şimdi:CüvCüv:
ayy onu kendinden başka kim seviyor acabaa sırnaşık şey

Benim yükselen burcum da basaktır.yerimseniben
Ayrıca Basak burcu iki kardesim var.
En önemlisi burclara inanılmaz ki körü körüne biri böyleydi oda kesin böyledir denmez.Benim iki kardesim basak burcu ikisi de birbirinden o kadar farklı ki o kadar cok kavga ederler ki.

Basak burcu basaklarla iyi anlasacak diye bir sey yok yanikafamçokkarıştı

Tepkinizi şimdiden gösterin,sizi ezmesine fırsat vermeyin ki ilerde de başınız ağrımasın

Yapabilirmiyim bikmiyorum ben sessiz bir insanım :1no2:
Bir daha gitmeyecegim ama beni naber ne yapıyorsun niye hic gelmiyorsun diye aradıgında yogunum diyecegim 5 aydır hic mi vaktin olmuyor dedigin de gelmeme sebebimi mi söyleyemem ki. Bilmiyorum ailem'de böyledir benim.

Herkes gereken uyariyi vermis sana, nasil davranman gerektigini azcok anlamissindir artik..
Böyle kurnaz kisilerle cok samimi olma, yeri gelince lafi yapistir !

Başak iyidir , yengeç kötüdür , durumunuzla ne alakası war anlayamadım açıkçası :bbo:

Fazla samimi olmayın . Şimdiden yüz göz olmuşsunuz . Sizde diğer eltiniz gibi az görüşün onlarla .
Sanki onlar gelmese , kapınızı çalacak kimseniz yok . Ne garip insanlar war yaaa :umursamaz:

Canım benim Rica ederim;
kimse kimsenin ne yaşadığını ve ortamını bilemez
bize aktarabildiğin kadarıyla yorum yapıyoruz
ve çoğu zaman soğuk ekran olduğundan dolayı
yanlış anlaşılmalar oluyor takılma geç gitsin

şimdilikte susma,ben seni anlayabiliyorum
ilişkini bozmamakadına belki sevdiğini kaybetme korkusu
ve saygından konuşmamayı susmayı tercih ediyorsun...
ama maalesef herzaman insanlara saygı göstermek yaramıyor.
Nedense hep bu tür olaylarda gelin adayını sustururlar
aman kızım sus,aman aşkım sen sus,aman sus aman sus...
Ama aslında susulmaması ve açık açık konuşulması gerekiyor.
Nasıl onlar biz buyuz dercesine rahat ve düşünmeden davrana biliyorlarsa
Sende ben buyum diye bilmelisin.
ilerde çok üzülürsün,üzerler seni...bende 9 aylık evliyim
Evlenmeden önceki susmalarıma çok pişmanım..
senin içini birşey kemireceğine,konuş onlarında içi kemirilsin.
Herkes ona göre davransın,seninle konusurken on kere düşünüp birkere konussunlar

Konu ile alakası ne ne mi? nasıl ceyiz dügün konularında karsı cıkıyorsa herseye olumsuz elestiri yapıyorsa beni de burcumdan dolayı anlasamadıgım eltisiyle kıyaslıyor burc konusunu biri actıgın da yengec icten pazarlıklı olurmus o öyle duymus..Bana bunu söyleyebilmesi durumumla alakalı benimle ne alıp vermedigi var iste alakaya sebep!

sorunlu bir tip eltin galiba.herşey kendinden sorulsun istiyor gibi geldi banafisfisfis
bence de hiç muhatap olma.hele aranızda resmi bi ilişki yokken hiç görüşme bile
sonrası içinde tek tavsiyem bu eltinle mümkün olduğunca az görüşmen olabilira.s

Bu ne yahuu daha 3 ay sonra sözleniceksin yani şu anda sadece sevgilisiniz ve muhabbetlere bak..Kimse senin eltin falan değil şu an , hepiniz sadece arkadasınız.Keske bu derece girmeseydin içlerine , diyorumya daha sözlü bile değilsin bu konular ne böyle..Ben 15 gün sonra evleniyorum hersey yolunda ve emin ol şu durumda bile eltim görümcem bilmemnem demiyorum.Bence ilişkilerini düzene sok kimseyle bu muhabbetlere girme , su an sadece erkek arkadasınla olan ilişkine odaklan.

Aslında ilk görüstügüm de cok iyi bir insan kanısına varmıstım erkek arkadasım da cok bahsederdi zaten ama özellikle son zamanlarda neden böyle bir tutum icine girdi anlayamıyorum ..

2 sebep olabilir diye düsünüyorum diger eltisi yengec burcu diye ona benzeyecegimi düsünüyor.Diger sebebi erkek arkadasım evlenecegiz diye para biriktirecek dogal olarak eve verdigi para azalacak isteklerim cok olmasın ki verecegi miktar azalmasın diye simdiden göz dagı veriyor.

Zaten kesinlikle söz olana kadar görüsmeyecegim o resmi anda ne kadar olması gerekirse o kadar yaklasacagım sadece ona degil hepsine.Daha da mesafe istiyormus demekki.

bence lafinizi esirgemeyin kibar bir dille tepkinizi dile getirin..
bir itirazinizmi var yada neden sizi rahatsiz etti bu durum diye sorabilirsiniz..
umarim ayni evde yasamayacaksiniz
eve daha az para girecek diye dusunuyorsa..

bence lafinizi esirgemeyin kibar bir dille tepkinizi dile getirin..
bir itirazinizmi var yada neden sizi rahatsiz etti bu durum diye sorabilirsiniz..
umarim ayni evde yasamayacaksiniz
eve daha az para girecek diye dusunuyorsa..

Yok canım aynı evde yasama gibi bir durum yok..Kızı lisye basladı ve okul uzakta servisle gidiyor.Eskiden kapısının onündeki okula gittiginden ekstra masraf yoktu.Sanırım o yüzden böyle yapıyor erkek arkadasım yeni is buldu 1 ay bostaydı canını yediler.

bence samimi olmayın bu tür konulara girmeyin.çok gerekiz olmuş.sen mesafeli olursan kimse seninle herşeyi konuşmaya cesaret edemez.evleneceğiniz kişiye hele hiç yansıtmayın.burç konusuda çok saçma geldi bana

Canım hiç muhattap olma görüşme bence, niye gidip geliyosun ki evine , daha sözlenmemişsin bile

Tanısma faslı zaten sözlenecegimiz icindi.Bir kere tanıstıktan sonra da zaten kafama estigin de gitmedim hep bir sebep oldu.Sadece bir kere gidelim dedim oturdugu semtte arkadasımın dügünü vardı.Buraya kadar gelmis bir ugramamıs demesin diye.

fazla muhabbet tez ayrılık getirir.her seyini de anlatma aile sırlarını heleki hiç verme çok eltin varmış ilerde sıkıntı yaşadığında yüzüne vurabilirler.belki eltilerinle ilerde aran daha iyi olur genede mesafeyi korumanı kötü olma çok da samimi olma.tavsiye ederim.maddi bir birikiminiz varsa ev eşyalarını eşinle birlikte almaya çalış ailelerden fazla istemeyin ilerde de kafanız rahat olur.

Aile sırlarımı kesinlikle anlatmadım anlatmamda.Erkek arkadasım ise henüz basladı birikim yapacak.Aynı sekilde bende yapacagım.Kendi aileme de onun ailesine de kesinlikle olabildigince az yük olmak istiyorum.

niye bu kadar yüz göz oldun anlamadım. o laflar onada düşmez karışamazda. onun onladı diye seninde olmayacak değil. ezdirme kendini başından tavrını koy altta kalma yoksa daha çok tepene çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…