- Konu Sahibi xxTosPikkxx
-
senin elti olucak vatandaş başakları kayırıyor
bende yengecim benide sevmez bu şimdi:CüvCüv:
ayy onu kendinden başka kim seviyor acabaa sırnaşık şey
Tepkinizi şimdiden gösterin,sizi ezmesine fırsat vermeyin ki ilerde de başınız ağrımasın
Ne kadar güzel demissin..
Suan birsey demek istemiyordum daha gelmeden kendini gösterdi olmasın diye.Ama söylemeyince de hic birseyin düzelecegi yok.Sususunca da hic saygı nedir bilmiyorlar.Dogru düzgün gittigim söylenemezdi.simdi hhiiic gitmeyecegim söz gününe kadar yüzümü bile görmeyecekler.
Niye gelmiyo mu? dediler desinler biraz saksıyı calıstırsın sucu kendinde arasın he olmadı bana sordu birsey mi oldu diye söylerim acık acık..Yoksa hep üzülecegim.Aslında söyle de bir durum var söylemessem icim rahatlamayacak icimi birsey sürekli kemiriyo.Simdilik susuyorum..
Söyledigin herseyi uygulayacagım cok tesekkür ederim.
Başak iyidir , yengeç kötüdür , durumunuzla ne alakası war anlayamadım açıkçası :bbo:
Fazla samimi olmayın . Şimdiden yüz göz olmuşsunuz . Sizde diğer eltiniz gibi az görüşün onlarla .
Sanki onlar gelmese , kapınızı çalacak kimseniz yok . Ne garip insanlar war yaaa :umursamaz:
sorunlu bir tip eltin galiba.herşey kendinden sorulsun istiyor gibi geldi banafisfisfis
bence de hiç muhatap olma.hele aranızda resmi bi ilişki yokken hiç görüşme bile
sonrası içinde tek tavsiyem bu eltinle mümkün olduğunca az görüşmen olabilira.s
bence lafinizi esirgemeyin kibar bir dille tepkinizi dile getirin..
bir itirazinizmi var yada neden sizi rahatsiz etti bu durum diye sorabilirsiniz..
umarim ayni evde yasamayacaksiniz
eve daha az para girecek diye dusunuyorsa..
Canım hiç muhattap olma görüşme bence, niye gidip geliyosun ki evine , daha sözlenmemişsin bile
fazla muhabbet tez ayrılık getirir.her seyini de anlatma aile sırlarını heleki hiç verme çok eltin varmış ilerde sıkıntı yaşadığında yüzüne vurabilirler.belki eltilerinle ilerde aran daha iyi olur genede mesafeyi korumanı kötü olma çok da samimi olma.tavsiye ederim.maddi bir birikiminiz varsa ev eşyalarını eşinle birlikte almaya çalış ailelerden fazla istemeyin ilerde de kafanız rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?