pdr istiyorum inşallah yada hukuk ama temelim yok mat harici diğer derslere yoğunlaştım çok sağolun moralim çok bozuk ağlıyorum halaGünde 1 ünite bitirememen çok normal değil mi? Ben hiçbir zaman 1 günde 1 ünite bitirmedim üniversite sınavlarına hazırlanırken. Sözel dersleri zaten asla ünite ünite çalışmadım. Kafanda belirli bölüm var mı hangi alana yoğunlaşarak çalışman gerektiğini biliyor musun?
ya benim odaklanma sorunum var sessizlikte ders çalışmalıyım ama sessiz olunca çok kötü hissediyorum kendimiGünde 1 ünite bitirememen çok normal değil mi? Ben hiçbir zaman 1 günde 1 ünite bitirmedim üniversite sınavlarına hazırlanırken. Sözel dersleri zaten asla ünite ünite çalışmadım. Kafanda belirli bölüm var mı hangi alana yoğunlaşarak çalışman gerektiğini biliyor musun?
çok sağalun ben rutinde oturtamadım liste yapıyorum ama günün sonunda çoğunu yapamamış oluyorumGünde 1 üniteyi üstünkörü geçerek bitirmektense 1 haftada bitir sindirerek bitir. Moral bozacak hiçbir şey yok, sadece rutin bir çalışma sistemi oturtmalısın. Gerisi gelir.
İnşallah Rabbim dilinize bağlasın çok sağolunDert etme
Hem sınav sistemi değişikliği
Hem açıkta kalan kontenjan
İlla ki yerleşeceksin bir üniversiteye(-?)
Asıl sonrası mesele
çok sağalun ben rutinde oturtamadım liste yapıyorum ama günün sonunda çoğunu yapamamış oluyorum
çok sağolun ben şimdilik ygs coğrafya ve edebiyat çalışıyorum sadece bunlar bitince diğerlerine başliyim diyorum çünkü bir arada götüremiyorum haklısınız uygulamaya çalışıcamListe yapma hayır o seni bağlar, konu yetiştiremezsen de üzülürsün. Günlük liste yapmak yerine haftalık liste yap. Mesela sallıyorum şu an tamamen. 1.hafta matematikte üslü sayılar, türkçede yapı bilgisi, geometride üçgende alan. Bu 1 hafta içinde sadece bu konular çalışılacak. Çalışma saatini günlere ayır. Atıyorum Pazartesi türkçe ve matematik, salı tarih ve geometri, çarşamba edebiyat ve coğrafya gibi. Cumartesi serbest günün olsun o gün hiç çalışma. Pazar günü o haftanın tekrarını yap. Mis gibi sistem. :)
çok sağolun ben şimdilik ygs coğrafya ve edebiyat çalışıyorum sadece bunlar bitince diğerlerine başliyim diyorum çünkü bir arada götüremiyorum haklısınız uygulamaya çalışıcam
Kötü bir şey demedim kiİnşallah Rabbim dilinize bağlasın çok sağolun
çok sağolun en kısa zamanda bakiyim kitaplara Allah razı olsunEğer elinde pratik bi kaynak istiyosan editör yayınları öğretmenin ders notları serisini kullan gör bak çok işine yarayacak snava hazırlanan öğrencilerime bu kaynaklardan kullandım ben özerler halinde ders ders var işini birazcık kolaylaştırır belki
ne güzel çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bende yapabilirim tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsunBen üniversiteye giriş zamanımda böyle çalışırdım. İyi bir okulun psikoloji bölümünü kazandım. :) Kendini çok hırpalamadan sistemli çalış, rutinin oturunca iyice rahatlayacaksın.
Aynen canım az öz ve sadece gerekli bilgiler ile konu sonlarında testler var ve her bi ders kitabı çok uygun fiyata internette var zaten bi incele istersençok sağolun en kısa zamanda bakiyim kitaplara Allah razı olsun
yok kulun kula duası kabul olurya Rabbim diline bağlasın gerçekleşsin anlamında denir bende sizde kötü birşey demedik birbirimize desteğiniz için çok sağolunKötü bir şey demedim ki
Üzüldüm yanlış anlaşıldıysam
çok teşekkür ederim çok sağolunAynen canım az öz ve sadece gerekli bilgiler ile konu sonlarında testler var ve her bi ders kitabı çok uygun fiyata internette var zaten bi incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?