sevabınıza bir akıl verin

prettygirl24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
25
10
33
dostlarım merhabalar;
Dün gece 23:30 sırlarında sevgilimden ayrıldım.Daha doğrusu terkedildim. Bizim ilişkimiz 10 aylık bir ilişkiydi ve son 3 aydır ayrı şehirlerdeyiz.Ailesi beni tanımıyor ama en başından beri ilişkimize karşılar ve bizi ayırmak için sürekli uğraşıyorlardı.Beyfendi askere gidecek bende geleyim görüşürüz dedim ancak bana sen gelme ailem gelecek beni bırakmaya dedi.Bende haliyle içerledim çünkü zaten ailesi istemiyor diye 3 aydır yüzünü görmedim cok iyi bir fırsattı bu bizim için ama gelme dedi.Dün gece de bana sunları soylerek ilişkimize noktayı koydu:
Ben ailemi ikna edemiyorum ve edemeyeceğim bu yüzden biz evlenemeyiz en iyisi askere gitmeden ayrılmak sen de kendine birini bulursun beni beklerken vakit kaybetmezsin dedi ayrılmak istiyorum dedi ve ayrıldık.Çok üzüldüm çok sarsıldım çünkü gerçekten değer veriyor ve seviyordum.Tekrar hiçbirşekilde birleşmeyi düşünmüyorum.Ne yapayım ne edeyim bir akıl verin...

dostlarım merhabalar;
Dün gece 23:30 sırlarında sevgilimden ayrıldım.Daha doğrusu terkedildim. Bizim ilişkimiz 10 aylık bir ilişkiydi ve son 3 aydır ayrı şehirlerdeyiz.Ailesi beni tanımıyor ama en başından beri ilişkimize karşılar ve bizi ayırmak için sürekli uğraşıyorlardı.Beyfendi askere gidecek bende geleyim görüşürüz dedim ancak bana sen gelme ailem gelecek beni bırakmaya dedi.Bende haliyle içerledim çünkü zaten ailesi istemiyor diye 3 aydır yüzünü görmedim cok iyi bir fırsattı bu bizim için ama gelme dedi.Dün gece de bana sunları soylerek ilişkimize noktayı koydu:
Ben ailemi ikna edemiyorum ve edemeyeceğim bu yüzden biz evlenemeyiz en iyisi askere gitmeden ayrılmak sen de kendine birini bulursun beni beklerken vakit kaybetmezsin dedi ayrılmak istiyorum dedi ve ayrıldık.Çok üzüldüm çok sarsıldım çünkü gerçekten değer veriyor ve seviyordum.Tekrar hiçbirşekilde birleşmeyi düşünmüyorum.Ne yapayım ne edeyim bir akıl verin...
En azından dürüstmüş, ilişkiniz ilerlerseydi ilerde daha büyük sorunlar yaşayıp daha büyük acılar cekebilirdiniz.

dostlarım merhabalar;

unutmaya çalışın başka çaresi yok, ve dua edin ki baştan bitmiş daha fazla uzamadan

dostlarım merhabalar;

kendi ağzınla çözümü söylemişsin işte görüşmeyeceksin bir daha tamamen bitecek.

burada kimse sana seni istemeyen birine git yalvar ayaklarına kapat ikna et demez heralde.

Seçimini ailesinden yana kullanmış iyiki de daha çok ilerlememış yoksa daha büyük sorunlar yaşayabilirdin. Ama içimden bir ses pisman olur döner diyor. Allah'tan hayirlisinı dile zor olsada dayanmaya çalış.

Adam gitmiş askere zaten; sen hayatına devam et.

O da sağ salim dönsün; kendi hayatını yaşasın.

Sen terk et diye beklemiş; olmamış; bu aşamada senin onu terk etmeyeceğini anlayınca da dürüstçe kendi yolunu çiz demiş.

Mert delikanlı imiş; askerlikte de hayatta da yolu açık olsun.

Sen de dert etme; iyi insanlarla karşılaşırsın umarım; bu ilişkini referans alarak düzgün kişileri seçeceğini düşünüyorum.

dostlarım merhabalar;
Benim burda yaptığım her yorum olay oluyor engelleniyorum ceza alıyorum susayım dedim ama susamıyorum çünkü içim el vermiyor
Bak ben iki yıllık evliyim ve muhtemelen yaşadıklarım onu gösteriyor görücü usulü evlendim eşim istediği için tesadüf bir karşılaşma ile eşim beğeniyor ve evleniyoruz önce almak için türlü bahaneler şimdi ayırmak suçlamak için türlü eziyetler evet bedenen belki yoruluyorum hoş sağlığım da kalmadı ama sana yaşadığımdan yaşadıklarım dan yola çıkarak tan söylüyorum böylesi en hayırlısı de unut

Biliyorum sevdin mi vazgeçmek zor ama olmuyorsa zorlama çünkü sonunda yine üzülen sen olursun

Ben ilk başta bana davranışınıı sevmedim istemedim annem beğendin dedi bırakmadı

Şimdi yaptığım hatanın bedelini yaşıyorum kim ne derse desin o yüzüğü atmalıydım şimdi mecburen yar sevgi yarı nefret sürdürmek zorundayım daha yolun başında
Neyse üzülmeyin diyor hoşçakalın

dostlarım merhabalar;
Acik acik durustce anlatmis olmayacagini
Askere gitseydi de sen de mal gibi onu bekleseydin daha mi guzel olacakti?en dogrusunu yapmis
Hakkinda hayirlisi olsun hic uzulme bosver yenisine saglik

Adam dürüst davranmis oyalamamis sizi helal olsun. Sizin icin de hayirlisi olmus gibi duruyor. Burda her gun kv kp gorumce sorunlari okuyoruz. Aile kabul etsekte etmesekte iliskilerde önemli bir faktor. Sen yoluna bakmaya calis ic huzurun olur en azindan. Belki daha hayirli biriyle karsilasir yuva kurarsin.

Bende çok sevdiğim erkek arkadaşımdan aileme kabul ettiremeyeceğim biri olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştım. Çünkü onu daha fazla oyalamak istemedim ve her geçen gün insan biraz daha bağlanıyor birbirine. Eğer sonu yoksa ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi oluyor. Bak mesela annem hep anlatır gençken çok yakın bir arkadaşı varmış, bu kız da bir çocuğa deli gibi aşık. Ama çocuğun ailesi kızı çok fazla istemiyormuş, biraz serbest buluyormuş. Sonra çocuk askere gitmiş, kız onu aylarca beklemiş. Annem der normalde bir sevgiliden diğerine koşan kızdı ama o çocuğu çok sevdi erkeklerle selamlaşmayı bile kesti onu beklerken diye. Sonra çocuk askerden dönmüş bunu pek arayıp sormamış, ilgisi azalmış. Netice de ayrılmışlar hatta bunu kızın yüzüne bile söylememiş, aramayı kesmiş sadece. Bir ortak tanıdıklarına ya biz ayrıldık ondan diye bahsetmiş ve kızın kulağına gelmiş. Oysa kız hala belki askerlik bunalımıdır aramaya başlar yine diye düşünüyormuş. Demem o ki seni böyle askerlik boyunca oyalayıp, sonra ayrılsa daha mı iyi olacaktı. Belki şu an üzülüyorsun ama yine de sana dürüst davrandığı için sevinmelisin.

Bende çok sevdiğim erkek arkadaşımdan aileme kabul ettiremeyeceğim biri olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştım. Çünkü onu daha fazla oyalamak istemedim ve her geçen gün insan biraz daha bağlanıyor birbirine. Eğer sonu yoksa ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi oluyor. Bak mesela annem hep anlatır gençken çok yakın bir arkadaşı varmış, bu kız da bir çocuğa deli gibi aşık. Ama çocuğun ailesi kızı çok fazla istemiyormuş, biraz serbest buluyormuş. Sonra çocuk askere gitmiş, kız onu aylarca beklemiş. Annem der normalde bir sevgiliden diğerine koşan kızdı ama o çocuğu çok sevdi erkeklerle selamlaşmayı bile kesti onu beklerken diye. Sonra çocuk askerden dönmüş bunu pek arayıp sormamış, ilgisi azalmış. Netice de ayrılmışlar hatta bunu kızın yüzüne bile söylememiş, aramayı kesmiş sadece. Bir ortak tanıdıklarına ya biz ayrıldık ondan diye bahsetmiş ve kızın kulağına gelmiş. Oysa kız hala belki askerlik bunalımıdır aramaya başlar yine diye düşünüyormuş. Demem o ki seni böyle askerlik boyunca oyalayıp, sonra ayrılsa daha mı iyi olacaktı. Belki şu an üzülüyorsun ama yine de sana dürüst davrandığı için sevinmelisin.

çok haklısın ben de farkındayım ancak sorun biz gerçekten çok mutluyduk yani sevgisi için sevdiği için hiç çaba harcamadan haydi eyvallah demesi çok koydu bana.. Benim de annnem istemedi ağladım konuştum anlattım karışmıyordu. Ve ben dün ayrılmak istediğinde bile hala ısrarla sonuna kadar gidelim ben seninle herşeye varım en sonunda olmazsa nasip deriz geçer gibi cümleler kurdum ancak gitmek istediğini söyledi elden bişey gelmez artık sanırım..

Adam dürüst davranmis oyalamamis sizi helal olsun. Sizin icin de hayirlisi olmus gibi duruyor. Burda her gun kv kp gorumce sorunlari okuyoruz. Aile kabul etsekte etmesekte iliskilerde önemli bir faktor. Sen yoluna bakmaya calis ic huzurun olur en azindan. Belki daha hayirli biriyle karsilasir yuva kurarsin.
Sorun şu ki en baştan belliydi aslında sorun çıkaracakları.Çocuğun babası müftü ben açığım yani demem o ki en başta görüp seven o en başta neden hayatıma girdi.Ben ona söylemiştim ondan önceki ilişkim çok yıpratmıştı beni hassasım eğer zarar vereceksen girme hayatıma demiştim ama ben seni çok seviyorum her ne olursa olsun ben senden başkasıyla evlenemem falan filan.. Aslında ilişkimiz başından beri oyalamaymış haberim yokmuş..

Şu tanışıp konuşmadan "istemiyorum tribine giren ailelerden nefret ediyorum. :KK34: Yahuu önce bir konuş, tanımaya çalış, kötü mü değil mi bir öğren ondan sonra kararını ver. Ama yoooook. Hemen önyargı! Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar şimdi. :KK62:

Canım valla Allah'ın sevdiği kuluymuşsun diyebilirim. Seni tanımadan etmeden istemeyen ailesine karşı çıkamayan bir adamdan ne köy olurdu ne de kasaba. Bırak bulsun ailesinin istediği gibi birini. Sende bak yeni hayatına. Bir süre canın yanacak ama sonrasında dönüp arkana baktığında emin ol "iyi ki olmamış" diyeceksin.

Hayat mutlaka çooook daha iyilerini çıkaracaktır karşına :KK66:

Şu tanışıp konuşmadan "istemiyorum tribine giren ailelerden nefret ediyorum. :KK34: Yahuu önce bir konuş, tanımaya çalış, kötü mü değil mi bir öğren ondan sonra kararını ver. Ama yoooook. Hemen önyargı! Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar şimdi. :KK62:

Canım valla Allah'ın sevdiği kuluymuşsun diyebilirim. Seni tanımadan etmeden istemeyen ailesine karşı çıkamayan bir adamdan ne köy olurdu ne de kasaba. Bırak bulsun ailesinin istediği gibi birini. Sende bak yeni hayatına. Bir süre canın yanacak ama sonrasında dönüp arkana baktığında emin ol "iyi ki olmamış" diyeceksin.

Hayat mutlaka çooook daha iyilerini çıkaracaktır karşına :KK66:
Bende oyle düşünüyorum adam olamadı ailesinin karşısında ama sanırım benim problemim çok fazla kötü olay yaşadıktan sonra hayatımdaki en güzel şey ilişkimdi ve şu an onu da elimden aldılar ben buna üzülüyorum düzelir miyim ? :KK43:(

X