sevabınıza bir akıl verin

Çok haklısın üzülmekte canım ama inan bana geçiyor. Sonrasında arkana baktığında "ben ne aptalmışım" diye gülüyorsun kendine. :) Bu zaman zarfında fazla yalnız kalmazsan, kendini oyalayacak şeyler bulursan daha kolay atlatırsın.

Bence sizi gercekten sevseydi savasirdi sizin icin. Zaten iliskinizde pek uzun surmemis. Bence unutun baska yoluda yok zaten...

Sen değer verip sevmişsin ama o seni hiç sevmemiş. Bu cümle canını acıtabilir ama inan seni daha fazla oyalamadığı için gün gelir şükredersin.

hiçbir ayrılık kolay değil maalesef...umarım hayırlısı olur hakkınızda...

ben diger arkadaslarin aksine bi durustlugunu goremedim acikcasi. insan ailesi istemiyor diye ayrilir mi ? ikna etmeye calisir,sevdigini uzmemek icin saklar, arayi bulmaya calisir ayrilmaz. ailesi sadece fasulyeden.ayrilik sebebi olarak gosterilmis . askere gidecek adam sevdigini gormek ister aileden evvel. sizi uzmek istemem ama karsi taraf sizden coktan vazgecmis. sizde ,ayrilma sebebi olarak ailesinin arkasina siginan bu korkak insan icin uzulmeyi birakip mutlu olun bence

Bu en azından durustmuscelere bıtıyorum kızlar.sen tut on ay oyala,umut ver,hayaller kurdur,sonra anam ıstemıyo de bırak,en azından durustmus olsun bı sene daha oyalamadı aferın Oğluma,defet gıtsın ya,kaypak ,acız adamın tekıymıs,dürüst falan da degıl,durustluk yok bu ıste

Herşeyde bir hayır vardır. Şimdi göremiyor olabilirsin ama ilerde anlarsın. Senin adına üzüldüm çok sarsılmışsındır ama demek ki karşı tarafta ugraşmış ama olmayınca olmuyor. Ailenin istememesi çok kötü bişey. İler dede sıkıntı yaşardın bu konuda. 1 gün mutluysan 1 gün mutsuz olabilirdin.Sıkma canını kafanı dagıtmaya bak.

Düşündüğünü yap. Hiç bir şekilde barışma, konuşma, arama... Ailesi ona göre birini çoktaan bulmuş ve belkide söz kesmiştir. Senin haberin bile yoktur. Aile falan bahane. Erkek istiyorsa, gerçekten seviyorsa, sevdiği kızla evlenir.

tabikii aramayacaksın.pişman olursa kendisi arayacak ama öyle bir beklentiye bile girme değmez

ya adam bide o kadar değer vermemiş ki ales sınavım var pazar günü bari o biteydi de ayrılaydın dimi ama adam dayanamamış daha demek ki

tabikii aramayacaksın.pişman olursa kendisi arayacak ama öyle bir beklentiye bile girme değmez
zaten ayrılan tarafın nasılsın merak ettim diye mesaj atması iyice deli eder beni enkazım ne durumda inşallah toparlanamaıştır diye merak ediyolar resmen.Valla hi toparlandım sayılır başkalarının karaktersizliği yüzünden ben üzülemem kendisi kafasını duvarlara vursun artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…