sevabınıza bir akıl verin

İstenmeyen gelin olup ailesi tarafından manipüle edilme riski yüksek bir adamla evlilik yoluna girmekle kıyaslandığında yaşadığına büyük şans gözüyle bakmalısın. Sevdiğiyle bir arada olmak için ailesini ikna edecek yeterlilikte olmayan adamdan bir cacık olmazdı zaten.

Şimdi aklını oyalayacak aktiviteler bulup kafandan onu atmaya çalışman en sağlıklısı

Birleşmeyi düşünmüyorsanız akıla ihtiyacınız yok. Bir de ailesi tanımadığı birini neden istemez ki bende bunu hiç anlamıyorum. Bu eski erkek arkadaşınız bahanesi olabilir mi? Birini tanıyip hayat görüşü sizden farklı olur istemezsin anlarım da bu ne tanımadan istememezlik saçma değil mi? Ayrıca kendi iradesi olmayan kendi kararını alamayan er kişiden ayrılmissin şükür et

Sizin adınıza üzüldüm ama siz üzülüyorsunuz diye. Değilse gerçekten şu durumda sevinmelisiniz. Ne hikayeler duyuyoruz, askerden dönüyor pat biriyle nişanlanıyor. Aylarca beklettiği sevgilisi instagramdan görüyor.
Siz önünüze bakın. İnanın size yapılan bir haksızlık varsa, zerresine kadar çıkartır Allah. Her şey gönlünüzce olsun.

Aç instagrami, facebook u çok mutlu olduğun fotoğraflar yükle. Çayını iç,kahveni iç keyfim gıcır yaz gönder gitsin.
Gir twitter a ülkenin geleceğiyle ilgili milletle birlikte pöykür, sonra resimlerini likelayanlardan biriyle oturup WhatsApp tan geyik yap. Hatta buluşun bir şeyler için, belki konu başka yerlere gider belli mi olur. Bence bir sanş ver :))

Ama sakın dönüp bakma arkana. Sana en hızlı aktivite planını çizdim yavrum bir an önce güzel beyninden sil o adamı

Çözüm basit seni istemeyeni sende istemeyeceksin herkes yoluna bakacak

Taraflardan biri istemiyorum artık ayrılalım diyorsa ikiletmeyeceksin neden sebeb sormayacaksın o andan itibaren unutmaya bakacaksın

Geçmişin hatıralarına gömeceğiniz bir anı olarak düşünün ve ne mutlu ki hayattaki en önemli şeyi sizden çalmamış...

Zamanınızı

Müftü amca, hakettiği!! gibi bir gelin bulur umarım. Açık olunca itibarı mı zedeliniyor acaba. Saçma sapan şeyler bunlar. Umarım, en kıs zamanda sizi çok mutlu edecek ve tüm acınızı unutturacak biri girer hayatınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…