anladığım kadarıyla genel olarak seval hanımla ilgili düşünceler çok olumlu yönde ben de birkaç yerden daha duymuştum üstelik bir iki makalesini de okudum bu konuyu eşimle konuşacağım bakalım onunda aklına yatarsa belki seval hanımla tedaviye başlayabiliriz ücretleri hakkında bilgisi olna var mı pekiii ?
ben yurtdisinda yasiyorum ve tüp bebek yaptirmak icin dr seval tasdemir e gitmeye karar verdim ama burada okuduklarim beni cok sarsti. ben sadece 1 kez tüp bebek yaptirdim ve negatif olmustu doktorlarim üzülmemem gerektigini ve olmamasi icin bir sebeb olmadigini söylemislerdi ama ben daha fazla bekleyemem 8 yillik evliyim. bana tavsiye edebileceginiz ve en iyi bildiginiz tüp bebbek hastanesi varmi? ankara maya hastanesi veya ankara ankalife nasil biliyomusunuz lütfen acil yardim edin cok az zamanim var lütfen yardim edin lütfen.
bizim kuzen ve kocasına tüm tüp bebek tedavisi ücreti 4milyara falan mal olmuştu aşağı yukarı. tabi şimdi nolmuştur fiyatlar bilemem ama aşağı yukarı öyledir yine. tavsiye ederim kendisini
evet canım, fiayat aşağı yukarı aynı ben de çok memnunum ferti-jin ailesinden şimdiye kadar her şey yolunda gidiyor, inşallah sonucuda böle olur..geçen sene muayene ücreti 155 liraydı . İşlem ücretide çok farklı değil diğer merkezlerden euro cinsinden şimdi yazmıyım belki değişmiştir bu yıl . Uygun gördüğü hastalara lenfosit aşısı öneriyor . ama her açıdan çok ilgilendiler . Transfer işleminden sonraki ilaçlarda bile hassaslar inanın ellerinden geleni yapıyorlar . Öyle transferden sonra yarım saat yat çık yok, Çok konforlu bir ortamları var . Benim sonucum negatif oldu ama oraya gitmeseydim halen hamile olamazdım
ben yurtdisinda yasiyorum ve tüp bebek yaptirmak icin dr seval tasdemir e gitmeye karar verdim ama burada okuduklarim beni cok sarsti. ben sadece 1 kez tüp bebek yaptirdim ve negatif olmustu doktorlarim üzülmemem gerektigini ve olmamasi icin bir sebeb olmadigini söylemislerdi ama ben daha fazla bekleyemem 8 yillik evliyim. bana tavsiye edebileceginiz ve en iyi bildiginiz tüp bebbek hastanesi varmi? ankara maya hastanesi veya ankara ankalife nasil biliyomusunuz lütfen acil yardim edin cok az zamanim var lütfen yardim edin lütfen.
valla canım, ben seval hanımla yeni tedaviye başladım çok memenunun tavsiye ederim ama sonuç olmadığı için kesin bişi diyemiyorum ama doktor merkez çalışanları hastayla ilgilenmeleri süper bu yuzden tavsiye edebilirim sana
Kızlar bende 4 kez seval hanımda denedım hep negatıf lenfosıt asısınıda yapti ama olmadı artık 5denemem olcak başka merkez ara stırıyorum cok yıprandım esımde hareketsizlik problemi vardı seval hanım cok önemli sorun degil olur dedi sizin ama nasip işte
Merhaba aynı sorun bende yaşandı tüplerin tıkalıysa açıldı Mı Nasıl işlem Yapıldıcanım merhaba ... hiç stres yapma,moralini bozma,sabırla beklersen mutlaka oluyorr...ben ilk tedavi için seval hanıma gitmiştim. ama içime sinmeyen bişeylr vardı..oraya gittim zaman çok daralıyordum ..hisslerim beni yanıltmadı .ilk görüşmede seval hanım ve yanındaki bayan doktor benimle resmen dalga geçti .senin çocuğun olmaz dedi kesinlikle olmaz. her iki tüpünde tıkalı çok kötü bir rahim filmi bu dediler bense yıkılmıştım.önce laparoskopi olcaksın sonrada tüp bebek yapcas dediler .benle bi kere o şekilde konuştukları için soğudum...ve hemen ameliyat olmak stemedim.neyse daha sonra başka bi doktora gttim ve çok memnun kaldım.tüp bebek denememide umut tüp bebek merkesinde yaptırdım.sonuç pozitif ve bir aylık hamileyim .tabi seçim senin ama mutlaka dikkatli ve seçici davranmalısın merkez seçerken ..umarım yardımcı olabilmişimdir... hakkın hayırlısı olsun canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?