Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansızdı
Başka hayatlar yaşadık, yıllarca ne ses ne haber
15 yıl sonra evlendik
Bende takipte olan biri olarak merak ettim özel değilse o 15 yıl süresince başka biriyle birlikte olmadınız hep onun hayaliyle mi yaşadınız ? yoksa tevafüken tekrar bi araya geldikten sonra bi kıpırtı hissedip de mi tekrar birlikte olma kararı aldınız? kusura bkmayın çok oldm :)
İmkansızdı
Başka hayatlar yaşadık, yıllarca ne ses ne haber
15 yıl sonra evlendik
merhaba arkadaşlarr... aranızda sevipte kavuşamayan veya imkansız olup kavuşan evlenen var mı ....? yada sizce imkansız aşk kavuşulmayacak aşk var mıdır![]()
Yok canım kusurluk bir şey yok =))
Başka biriyle birlikte oldum tabi hem de 10 yıl onu zaten bu birlikteliğim esnasında tanıdım, onun da başka bir hayatı vardı, şans bile vermedim
Bana bir gün; ömrümün son günü bile olsa seni bir gün göğsümde yatıracağım demişti çok arabesk gelmişti o zamanlar =))
Yıllar sonra karşıma çıktığında artık imkansız değildi, şimdi kafama kakıyor inanmadın bana diye =))
Çok sevdi beni, ben onu sonradan sevdim ama imkansız diye bir şey olmadığını öğretti bana, nasip her şey
Bizim yaş problemimiz vardı, ailem karşıydı ilk başta. Sonra tanıyınca olay çözüldü. Çok seviyorlar şimdi ailenin bir numaralı damadı oldu. Ama daha büyük sorunları olanlar vardır muhakkak. İmkansız durumlar da olabilir. Aile eğer tanıdığı, bildiği halde karşıysa o zaman çok üstelememek taraftarıyım. Anne baba bir şey bilir de konuşur her zaman.