sevdalukk

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
merhaba arkadaşlarr... aranızda sevipte kavuşamayan veya imkansız olup kavuşan evlenen var mı ....? yada sizce imkansız aşk kavuşulmayacak aşk var mıdır :40::40::40::40:

son günlerde en sorguladığım şey bakalım cevapları takipteyim :)

Olmuyorsa, olmuyor.
Rabbim'in vardir bir bildigi derim ve vazgecerim.

Bizim yaş problemimiz vardı, ailem karşıydı ilk başta. Sonra tanıyınca olay çözüldü. Çok seviyorlar şimdi ailenin bir numaralı damadı oldu. Ama daha büyük sorunları olanlar vardır muhakkak. İmkansız durumlar da olabilir. Aile eğer tanıdığı, bildiği halde karşıysa o zaman çok üstelememek taraftarıyım. Anne baba bir şey bilir de konuşur her zaman.

Bi tanidigim var.20sene onceden sevgililermis.ayrilmislar.hala ikiside bekar.onlarin elbet bigun kavusacagini dusunuyorum ama tabi allahin isi bu benim dusunmeme bakmaz tabide bekar oluslarinda var bi hikmet diyorum iste...gonlum kavusmalarindan yana ;) 20yil dile kolay....ama sevipte kavusamiyanida cokkk...bende sevdim ama sonu gelmedi misallll ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İmkansızdı
Başka hayatlar yaşadık, yıllarca ne ses ne haber
15 yıl sonra evlendik

Bende takipte olan biri olarak merak ettim özel değilse o 15 yıl süresince başka biriyle birlikte olmadınız hep onun hayaliyle mi yaşadınız ? yoksa tevafüken tekrar bi araya geldikten sonra bi kıpırtı hissedip de mi tekrar birlikte olma kararı aldınız? kusura bkmayın çok oldm :)

İmkansız olup kavuşan annem ve babam aileler istemiyormuş ama kaçmışlar :27:
Ve şu an güzel bir ailemiz var bin şükür Allah herkese nasip etsin :)

Bende takipte olan biri olarak merak ettim özel değilse o 15 yıl süresince başka biriyle birlikte olmadınız hep onun hayaliyle mi yaşadınız ? yoksa tevafüken tekrar bi araya geldikten sonra bi kıpırtı hissedip de mi tekrar birlikte olma kararı aldınız? kusura bkmayın çok oldm :)

Yok canım kusurluk bir şey yok =))
Başka biriyle birlikte oldum tabi hem de 10 yıl onu zaten bu birlikteliğim esnasında tanıdım, onun da başka bir hayatı vardı, şans bile vermedim
Bana bir gün; ömrümün son günü bile olsa seni bir gün göğsümde yatıracağım demişti çok arabesk gelmişti o zamanlar =))
Yıllar sonra karşıma çıktığında artık imkansız değildi, şimdi kafama kakıyor inanmadın bana diye =))
Çok sevdi beni, ben onu sonradan sevdim ama imkansız diye bir şey olmadığını öğretti bana, nasip her şey

Şuan kalbimde biri var ama onun gözlerine bakıp hiç söyleyemedim bunu. O kadar çok isterdim ki bunu yapabilmeyi. Eğer mucize gerçekten varsa umarım tüm sevenleri bulur...
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

merhaba arkadaşlarr... aranızda sevipte kavuşamayan veya imkansız olup kavuşan evlenen var mı ....? yada sizce imkansız aşk kavuşulmayacak aşk var mıdır :40::40::40::40:

imkansız aşk ın kavuşulduğu zaman
özelliğini kaybettiğini düşünüyorum

sevip kavuşamayanlardır aşkı imkansızlaştıran

kavuşulmayacak aşk varmıdır demişsin
imkansız aşk ın litaratüre geçme nedenide budur

Birde tek taraflı olan aşk var onu napıcaz :)
Bu yorum Tapatalk aracılığı ile yapılmıştır

Imkansız imkansız kalmalı kavuşunca büyüsü bozulur bence:))) bendede var bu durum :p

Kanatlarım var ruhumda..

Bence imkansız aşk yoktur basiretsiz aşık vardır:1: Üniversite de Hristiyan bir sevgilim vardı 2 yıl sürdü ilişkimiz benim ailem dinini bilmiyordu ama onun ailesi Müslüman olduğumu biliyorlardı istememişler daha benimle birlikteyken birini bulmuşlar bizimki de karşı koyamamış 3 ay kadar ikimizi de idare etmiş. dinin yüzünden demişti. O zamanlar çok üzülmüştüm ağlamıştım şimdi Allaha şükür diyorum:1:

Yok canım kusurluk bir şey yok =))
Başka biriyle birlikte oldum tabi hem de 10 yıl onu zaten bu birlikteliğim esnasında tanıdım, onun da başka bir hayatı vardı, şans bile vermedim
Bana bir gün; ömrümün son günü bile olsa seni bir gün göğsümde yatıracağım demişti çok arabesk gelmişti o zamanlar =))
Yıllar sonra karşıma çıktığında artık imkansız değildi, şimdi kafama kakıyor inanmadın bana diye =))
Çok sevdi beni, ben onu sonradan sevdim ama imkansız diye bir şey olmadığını öğretti bana, nasip her şey

Yorumsuzz :) ne denir ki ..Allah bozmasın mutluluğunuzu bize de nasip etsin böyle sevip sevilmeyi :/

Bizim yaş problemimiz vardı, ailem karşıydı ilk başta. Sonra tanıyınca olay çözüldü. Çok seviyorlar şimdi ailenin bir numaralı damadı oldu. Ama daha büyük sorunları olanlar vardır muhakkak. İmkansız durumlar da olabilir. Aile eğer tanıdığı, bildiği halde karşıysa o zaman çok üstelememek taraftarıyım. Anne baba bir şey bilir de konuşur her zaman.

Aranızda yas farkı kaçtı ki canım bu kadar sorun oldu ?

Back
X