sevdalukk

" sevup alamiyanun oyyy yureğuni buz bağlar oy oy.." diye bi Karadeniz şarkısı vardı. Sahiden de öyle galiba. Insan bir defa seviyor ve alamayınca da herseye buz bağlıyor :) bende imkansız aska tutuldum, gittim bi şoför sevdim gün be gün asker gibi yol gozledim; ama onun niyeti farklıydi. Hee ama hala seviyo muyum evet :)) galiba akrabasıyla evlenecek ama işin aslı ne bilmiyorum. 27 ay şafak sayar gibi bekledim hala bekliyorum, Karadenizli değilim ama ailem bile bıktı Karadeniz müziği, klibi, yemeği , resimleri ohoo :) çocuk Karadenizli diye Karadenizli gibi davranmaya bile başlamıştım yani ben ; ama rabbim işte olmadı, var demek bir bildiği :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir yakinim 20 yasindayken sevgilisinden ayrildi cocuk onu aldatmis ben tabi o zamanlar cocugum.kiz o inatla ilk gelen adamla evlendi cocugu filan oldu ama cocuk ondan hic vazgecmedi senelerce kostu pesinden yalvardi yakardi en sonunda oda evlendi o cocugun evlendigi geceyi hatirliyorum o kiz saatlerce aglamisti evli ve cocuklu bir kadin olmasina ragmen halbuki adama gel dese saniyesinde cikar gelirdi.neyse olayin uzerinden 9 sene gecti kiz bosandi ise girdi bir gun karsidan karsiya gecerken aralardan biri buna korna caliyor bu bakiyor o eski sevgilisi kiz defol be diyor bagiriyor cocuga adam arabalari isikta birakip:) kizin pesinden kosuyor evlen benimle diyor,cok pismanim bana bir sans ver diyor diz cokuyor cebinden bir kagit para cikartiyor onu yuzuk yapiyor tekrar diyor evlen benimle diye.simdi agustosta dugunleri var nikah degil yanliz dikkatinizi cekerim dugun adam seni telinle duvaginla davuluyla zurnasiyla alicam dedi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ne güzelmiş yaaa :16::16::16::16::16::16:

Back
X