sevdam beni gör artık :((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen öyle canım kızlar daha çok seviyor bencede. bugün onu kıskanacağım bir durum oldu çok kıskandım ve bir daha anladım. evet öyle yüz göz olmayız ters bir şey derse artık araya hiç kimseyi koymak istemiyrum ve okul bitmeden vizeler falan başlamadan söyleyeyim kurtulayım en doğrusu bu. ben de başlarda öyleydim sadece izliyordum onu ama benimki girişken biri ben çekindikçe konuştu benimle rastgeldiğimiz zamanlar şimdi samimi olmasada iki iyi arkadaşız var muhabbetimiz belki anlamıştır da konduramıyordur bilmiyorum.

seninkini şaşırması normal bencede hiç konuşmamışsınız senin farkında değildi demekki ne desin çocuk bence olumsuz bir şey söylememiş. buradakiler herr ne kadar olumsuz yorumlasada ne bileyim aklında biri olsa direk redderdi herhalde sana neden umut versin. bence seni tanıyacak bakacak eğer bir şey hissederse neden olmasın. inşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Saol canım sen de oana da senden cıksın ınan kı rahatlıyorsun bılsın bılsın artık ya ddıyorsun boyle kendı kendıen gelın guvey olmak hayal kurmak ne kadar yorucu hakkında hayırlısı canm ınsallah olur :) Canım zaten bn arkadasım vasıtasıyla ogrendım kımseyı dusunmuyormus kımsede yokmus lısede kotu bır tecrubesı olmus bn artık evlenecegım kısıyle son kez olur dıormus yanı ben bırazda boşken aklına sokayım kendımı dıye soledım ewet cevabının gelmeyecegını bılıordum ama zaman demesıne bıle ılk basta sevındım cunku dusunmuorum demıs arkaadsına ama zamanla oda yetmıor tabıkı :)) saolasın canım görüşürüz:nazar::34:

Hakkında hayırlsıı canım aynı sınıfta da cokta olmuyacaksın madem heyecan azalır daha iyi. ))) Ben ilk gün panık oldum..) Bekleyecegım canım hemen bır hareket etmek ıstemıorum acıkcası bende bır bakalım gıdısata onda ne var ne yok.. Zaman bana da ıyı gelır ınsallah saana da.:49: Kesınlıkle benım ıcın cok ani birşey dedi kendısı bısey demek dogru olmaz senı de kırmak ıstemıorum bazı seylerı zaman abıraklaım dedı hakta verıorum konusmuslugumuz bıle yoktu ben onu ole ızledım uzaktan konusmalarını dınlerdım amannn kızlar baska sevıor yaa :)

yani açık kapı da bırakmış ama hiç sohbet falan ettiniz mi
davranışları nasıl

yani açık kapı da bırakmış ama hiç sohbet falan ettiniz mi
davranışları nasıl

Her gun degııskm davranısları ılk gun sımarıktı arkadasıyla yazısıyordu benım orda oldugumun cok farkındaydı bana donuk konusuyor ama asla goz teması kurmuyordu sımdıde sınıftan ılk cıkmalar ama karsılasıtıımızda ya da ben bakmaddııgmda bakıo ıncelıo ama otesı yok yazmak konusmak yok bzen somurtkan ole yanı :)

Saol canım sen de oana da senden cıksın ınan kı rahatlıyorsun bılsın bılsın artık ya ddıyorsun boyle kendı kendıen gelın guvey olmak hayal kurmak ne kadar yorucu hakkında hayırlısı canm ınsallah olur :) Canım zaten bn arkadasım vasıtasıyla ogrendım kımseyı dusunmuyormus kımsede yokmus lısede kotu bır tecrubesı olmus bn artık evlenecegım kısıyle son kez olur dıormus yanı ben bırazda boşken aklına sokayım kendımı dıye soledım ewet cevabının gelmeyecegını bılıordum ama zaman demesıne bıle ılk basta sevındım cunku dusunmuorum demıs arkaadsına ama zamanla oda yetmıor tabıkı :)) saolasın canım görüşürüz:nazar::34:

çok mantıklı bir kara vermişsin canım benim öyle 2 tane arkadaşım var okuldayken aralarında bir şey olmadı okul bitti evlendiler. hiç belli olmaz bu işler. aklında bulunursun dediğin gibi dua et canım Allah bizlerin kalbindeki bu sevgiyi onlara da versin bize karşı inşallah. başka yapılabilece bir şey yok. Araya o dediğin kız arkadaşını sokamazmısın iyice bir ağzını aratsın erkek arkadaşına. olabilir bak bu ne diyecek. onlara. sana söylemediği başka bir şeyler söyler belki arkadaşına rahatça.

Her gun degııskm davranısları ılk gun sımarıktı arkadasıyla yazısıyordu benım orda oldugumun cok farkındaydı bana donuk konusuyor ama asla goz teması kurmuyordu sımdıde sınıftan ılk cıkmalar ama karsılasıtıımızda ya da ben bakmaddııgmda bakıo ıncelıo ama otesı yok yazmak konusmak yok bzen somurtkan ole yanı :)

uzaktan izliyo kafasında ölçüyo büyük ihtimalle
göz teması kurmaması ya çekiniyo
yada bi şeyler var ama belli etmek istemiyo
ama siz bakmazken bakması bi şeyler var gibi düşündürüyor insanı

çok mantıklı bir kara vermişsin canım benim öyle 2 tane arkadaşım var okuldayken aralarında bir şey olmadı okul bitti evlendiler. hiç belli olmaz bu işler. aklında bulunursun dediğin gibi dua et canım Allah bizlerin kalbindeki bu sevgiyi onlara da versin bize karşı inşallah. başka yapılabilece bir şey yok. Araya o dediğin kız arkadaşını sokamazmısın iyice bir ağzını aratsın erkek arkadaşına. olabilir bak bu ne diyecek. onlara. sana söylemediği başka bir şeyler söyler belki arkadaşına rahatça.

Bu işlerde ne olcagı belli olmaz keısnlıkle. Arkadasım sevgılısın agzını baya aradı konuyu actı ama cocuk bıldıgıne emınız bnımkının gercek duygularını ama nedense arkadasıma canım bız karısmayalım bıze ne baskalarndan feln demıs bole kaçamak cevaplar sonra arkadasım bulusmadı daha sevgılısyle yuz yzue bulusuncadaha kolay dıyor sımdı sen sorduruyormusun gbı algılar dıyor ki haklıda kesın ole anlat elbet konusacak ama ne zamn iştee öylee 4 müz bılıoruz eger sevdiğim cocuk arkadaslarına solemedıyse kı sanmıorm hiç kimsenın anladıgına dair bır hareket sezmedım ole işteee :)

uzaktan izliyo kafasında ölçüyo büyük ihtimalle
göz teması kurmaması ya çekiniyo
yada bi şeyler var ama belli etmek istemiyo
ama siz bakmazken bakması bi şeyler var gibi düşündürüyor insanı

Zamanla daha neler olacak diye gözlemliorum ozellıkle arkadaslarıma baktırıorm bir keresınde ıkı arkadasımla cok sıkı opıkıyım onlar arkasından gelıomus bnm arkada oldugumu sanmıs bakmıs arkaya gizliden yani zamn gösterecek bır hareketınden ne hıssedıor cıkaramıyorum ama bırseyler gızlenıyor emınım :)

bukadar iza etmişsin kendini artık yapma bir şey..beklemelisin...
varsa bi hoşlantısı döner zaten sana...bir bayan olarak açılmak kolay bir şey değilken bunu başarmışsın, ama sana tavsiyem artık adım atma...erkekler fazla talebi kötüye kullanır şımarır hemen :34:
kaçan kovalanır unutma...

Bu işlerde ne olcagı belli olmaz keısnlıkle. Arkadasım sevgılısın agzını baya aradı konuyu actı ama cocuk bıldıgıne emınız bnımkının gercek duygularını ama nedense arkadasıma canım bız karısmayalım bıze ne baskalarndan feln demıs bole kaçamak cevaplar sonra arkadasım bulusmadı daha sevgılısyle yuz yzue bulusuncadaha kolay dıyor sımdı sen sorduruyormusun gbı algılar dıyor ki haklıda kesın ole anlat elbet konusacak ama ne zamn iştee öylee 4 müz bılıoruz eger sevdiğim cocuk arkadaslarına solemedıyse kı sanmıorm hiç kimsenın anladıgına dair bır hareket sezmedım ole işteee :)

canım yaa Türkçe öğretmeni adayısın bak, şu yazı stilini biraz değiştir :34:
okurken zorlandım vallahi...

kız haklı bence çocukla buluşunca sıkıştırsın. ama şunu da söylemeliyim ki erkekler bizim gibi özel hayatlarını oturup anlatmıyor arkadaşlarına belkide çocuk gerçekden bilmiyordur.

kız haklı bence çocukla buluşunca sıkıştırsın. ama şunu da söylemeliyim ki erkekler bizim gibi özel hayatlarını oturup anlatmıyor arkadaşlarına belkide çocuk gerçekden bilmiyordur

Aynen öyle. Hiç birşey paylaşmıyor gibiler. Açıkçası ben arkadaşlarına önceden düşünmüyorum dediği için şimdi kararsız kaldığını düşünüyordum. Çünkü bakıyor,arkamızdan bakmış. Ama onun baktığını görmemi istemiyor hep ben bakmadığım zamanlarda baktığını o arkadaşım söylüyor.Arkadaşlarıyla özel konularda paylaşım yapsalar da dogruyu cok demezler ve ayrıntıya inmezler gibi geldi. Ben arkadaşıma baktı mı napıyor suan bak bakayım şöyle böyle bir sürü şey diyorum sanmıyorum onlar bu kadar yapamazlar merakta etmezler açıkcası :))))
:49::54:

cANIM BENIM MESAJ HAKKIM DOLMAMIS O YUZDEN BURDAN CEVAP VEREYIM DEDIM. AYNEN ÖYLE COK DUUSNDUM HALBUKI COK ARASTIRDIM AMA YINE KENDI DEDIGIME UYUP YAPTIM. ŞİMDİ PİŞMANDA DEGILIM CUNKU KAFAMDA DAHA COK BUYUTCEKTIM. ÇOK SAGOL CANIM TABIKI SEN BILIRSIN SENIN OLAY ICIN BISEY DIYEMEYECEĞİM. HERSEYIN GERCEKTEN HAYIRLISI OLSUN. İSTEDIGIMIZ OLMUYORSA VARDIR BIR ALLLAHIN BİLDİĞİ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X