aynen öyle canım kızlar daha çok seviyor bencede. bugün onu kıskanacağım bir durum oldu çok kıskandım ve bir daha anladım. evet öyle yüz göz olmayız ters bir şey derse artık araya hiç kimseyi koymak istemiyrum ve okul bitmeden vizeler falan başlamadan söyleyeyim kurtulayım en doğrusu bu. ben de başlarda öyleydim sadece izliyordum onu ama benimki girişken biri ben çekindikçe konuştu benimle rastgeldiğimiz zamanlar şimdi samimi olmasada iki iyi arkadaşız var muhabbetimiz belki anlamıştır da konduramıyordur bilmiyorum.
seninkini şaşırması normal bencede hiç konuşmamışsınız senin farkında değildi demekki ne desin çocuk bence olumsuz bir şey söylememiş. buradakiler herr ne kadar olumsuz yorumlasada ne bileyim aklında biri olsa direk redderdi herhalde sana neden umut versin. bence seni tanıyacak bakacak eğer bir şey hissederse neden olmasın. inşallah hakkında hayırlısı olur canım.
Saol canım sen de oana da senden cıksın ınan kı rahatlıyorsun bılsın bılsın artık ya ddıyorsun boyle kendı kendıen gelın guvey olmak hayal kurmak ne kadar yorucu hakkında hayırlısı canm ınsallah olur :) Canım zaten bn arkadasım vasıtasıyla ogrendım kımseyı dusunmuyormus kımsede yokmus lısede kotu bır tecrubesı olmus bn artık evlenecegım kısıyle son kez olur dıormus yanı ben bırazda boşken aklına sokayım kendımı dıye soledım ewet cevabının gelmeyecegını bılıordum ama zaman demesıne bıle ılk basta sevındım cunku dusunmuorum demıs arkaadsına ama zamanla oda yetmıor tabıkı :)) saolasın canım görüşürüz