lFazla uzatmadan ayril bence. Ve burada yazdigin gibi onunla da icten bir sekilde konus, ona ne kadar deger verdigini, onu kirmak istemedigini ancak sevgili olarak da devam edemeyecegini soyle. Ne kadar uzatirsan ona o kadar kotuluk yapmis olursun. En guzeli zamaninda noktayi koymak. Illa ki uzulecek, cani yanacak ama bu da hayatin bir gercegi. Zamaninin calinmasindan, gerceklerin ondan saklanmasindan daha iyidir simdi uzulmesi.
Haklisiniz, bunu nasil yapacagimi bilmiyorum, offf off cok zor bir sey bu gercekten, aglamak istiyorumAyrılmak gibi bir düşünceniz varsa bu zaten karşıdaki insanı (seviyorsa) kırmadan-üzmeden olmaz.
Ayrılığın kimyasına ters.
En naif dili kullansanız bile incinir insan.
Ve bu süreci uzatırsanız karşı taraf her geçen gün daha fazla bağlanır, hasar büyür.
Eğer eminseniz uzatmayın.
l
Nasil basaracagim bunu?
Tamamen benden kaynaklanan bir mesele deyip ayrılacaksınız.Haklisiniz, bunu nasil yapacagimi bilmiyorum, offf off cok zor bir sey bu gercekten, aglamak istiyorum
Arkadasligimiz da tamamiyle bitmis olacak, en cok buna uzuluyorum, birini kaybetmek gercekten cok aci, bunu tekrar yasamak istemiyorum... Bazen de acaba gecici mi diye dusunuyorum, zor zamanlarim gectikten sonra kendime gelip pisman olmak ta cok kotu bir sey...Tamamen benden kaynaklanan bir mesele deyip ayrılacaksınız.
Aramalarına ve mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermeyeceksiniz.
Heryerden engelleyeceksiniz.
Sonra tamamiyle bitmiş olacak.
Kararınızdan eminseniz eminsinizdir.Arkadasligimiz da tamamiyle bitmis olacak, en cok buna uzuluyorum, birini kaybetmek gercekten cok aci, bunu tekrar yasamak istemiyorum... Bazen de acaba gecici mi diye dusunuyorum, zor zamanlarim gectikten sonra kendime gelip pisman olmak ta cok kotu bir sey...
Yol yakinken ayril.Merhaba bayanlar, nasilsiniz?
Kendimi cok kotu hissediyorum son zamanlarda....
Sebebi, erkek arkadasim, yaklasik 4 aydir birlikteyiz, biliyorum cok degil...
Ben erkek arkadasima cok fazla asik degilim, onu cok seviyorum ama onun icin kalbim pir pir etmiyor, onu gormek icin cok heyecanlanmiyorum, sanki cok sevdigim bir arkadasim gibi geliyor bazen bir abi gibi...
Kendisi benden 2 yas buyuk ve bana beni cok sevdigini soyluyor, ayni zamanda hissettiriyor, hissediyorum o yuzden onu kiramiyorum, cikmazdayim...
Biliyorum coktan ayrilmaliydim ama gercekten yapamadim, o kadar kirilgan ki, ilk baslarda bir heyecan vardi, hevesliydim ama sonradan farkettim ki geciciymis, ya da bana oyle geliyor son zamanlarda bilemiyorum... Bu aralar cok fazla yogunum, tek bos zamanlarimi da kk da geciriyorum neredeyse, stres te aldi basini gidiyor, gercekten bu aralar cok rahatsizim... Ne yapmaliyim hanimlar??? Nolur bir seyler soyleyin yoksa onu cok uzmus olucam, o uzulurse ben de uzulurum..
Nerden anladiniz?Sen bu adama aşıksin sakin ayrılma.Onbeş gunsonra yazarsin aşığım pişmanım diye .
gerçekten asiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?