Sevdicegim?!?????

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Merhaba bayanlar, nasilsiniz?
Kendimi cok kotu hissediyorum son zamanlarda....
Sebebi, erkek arkadasim, yaklasik 4 aydir birlikteyiz, biliyorum cok degil...
Ben erkek arkadasima cok fazla asik degilim, onu cok seviyorum ama onun icin kalbim pir pir etmiyor, onu gormek icin cok heyecanlanmiyorum, sanki cok sevdigim bir arkadasim gibi geliyor bazen bir abi gibi...
Kendisi benden 2 yas buyuk ve bana beni cok sevdigini soyluyor, ayni zamanda hissettiriyor, hissediyorum o yuzden onu kiramiyorum, cikmazdayim...
Biliyorum coktan ayrilmaliydim ama gercekten yapamadim, o kadar kirilgan ki, ilk baslarda bir heyecan vardi, hevesliydim ama sonradan farkettim ki geciciymis, ya da bana oyle geliyor son zamanlarda bilemiyorum... Bu aralar cok fazla yogunum, tek bos zamanlarimi da kk da geciriyorum neredeyse, stres te aldi basini gidiyor, gercekten bu aralar cok rahatsizim... Ne yapmaliyim hanimlar??? Nolur bir seyler soyleyin yoksa onu cok uzmus olucam, o uzulurse ben de uzulurum..

Fazla uzatmadan ayril bence. Ve burada yazdigin gibi onunla da icten bir sekilde konus, ona ne kadar deger verdigini, onu kirmak istemedigini ancak sevgili olarak da devam edemeyecegini soyle. Ne kadar uzatirsan ona o kadar kotuluk yapmis olursun. En guzeli zamaninda noktayi koymak. Illa ki uzulecek, cani yanacak ama bu da hayatin bir gercegi. Zamaninin calinmasindan, gerceklerin ondan saklanmasindan daha iyidir simdi uzulmesi.

l
Nasil basaracagim bunu?

Ayrılmak gibi bir düşünceniz varsa bu zaten karşıdaki insanı (seviyorsa) kırmadan-üzmeden olmaz.
Ayrılığın kimyasına ters.
En naif dili kullansanız bile incinir insan.
Ve bu süreci uzatırsanız karşı taraf her geçen gün daha fazla bağlanır, hasar büyür.
Eğer eminseniz uzatmayın.

Haklisiniz, bunu nasil yapacagimi bilmiyorum, offf off cok zor bir sey bu gercekten, aglamak istiyorum

l
Nasil basaracagim bunu?

Arayip yarin goruselim diyeceksin, ama canim cicimli yani her sey normalmis gibi degil. Ya da konusacagin gun yarim saat onceden arayip bir yere davet edebilirsin, boylesi daha iyi olur (Niye cagiriyor, ne konusacak, kesin bir sorun var vs diye ici icini yemez en azindan uzun sure). Sonra yuzyuze oturup aynen burada anlattigin gibi ayrilmak istedigini ve sebeplerini soyleyeceksin, olabildigince icten bir sekilde. Illa ki uzulecek. Kimse uzulmeden ayrilamaz. "Uzmek istemiyorum o yuzden ayrilamiyorum" ise kocaman bir bahanedir ve cok buyuk bir hatadir. Eger ona deger verdigini soylerken samimiysen, bunu hissettirmelisin de. O yuzden bu konusmayi en kisa zamanda ve yuzyuze yapmalisin.

Haklisiniz, bunu nasil yapacagimi bilmiyorum, offf off cok zor bir sey bu gercekten, aglamak istiyorum
Tamamen benden kaynaklanan bir mesele deyip ayrılacaksınız.
Aramalarına ve mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermeyeceksiniz.
Heryerden engelleyeceksiniz.
Sonra tamamiyle bitmiş olacak.

Tamamen benden kaynaklanan bir mesele deyip ayrılacaksınız.
Aramalarına ve mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermeyeceksiniz.
Heryerden engelleyeceksiniz.
Sonra tamamiyle bitmiş olacak.
Arkadasligimiz da tamamiyle bitmis olacak, en cok buna uzuluyorum, birini kaybetmek gercekten cok aci, bunu tekrar yasamak istemiyorum... Bazen de acaba gecici mi diye dusunuyorum, zor zamanlarim gectikten sonra kendime gelip pisman olmak ta cok kotu bir sey...

Kararınızdan eminseniz eminsinizdir.
Gerisi yalnız kalma korkusudur bana göre.
Ayrıca siz kendinizi o şahsın yerine koyun, sevdiğiniz biriyle arkadaşça bir muhabbet kurabilir misiniz?
Devamlı bir beklenti içerisinde hissetmez misiniz?
Bencil olmayın, karşıdaki insan az hasar alsın istiyorsanız hayatınızdan tamamen çıkarmanızda fayda var.

kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyun...
size karşı heyecan duymuyor ancak üzülmeyin diye hayatınızda duruyor olsa ?

ne kadar gurur kırıcı...

bir insan seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa sevmiyordur,
ama'sı olmaz bu işin...

için de bulunduğunuz bu karmaşık ruh halini sevdiceğinize anlatın..
ve hayatlarınıza ona göre bir yol çizin derim..

Yol yakinken ayril.
Karsindaki inssn sana daha fazla baglanmadan.
ne kadar uzun surerse ayrilmak o kadar güçleşir..

Ayrilmazsaniz ilerde daha cok uzeceksiniz. Size baglanacak,kopmasi zor olacak...ayrilmak en guzeli :)

Sen bu adama aşıksin sakin ayrılma.Onbeş gunsonra yazarsin aşığım pişmanım diye .
gerçekten asiksin

Şimdi olmasa bile zaten bir gün canına tak edecek ve bitireceksin.
O vakit onun için daha da zor olacak.
Ama şimdi de ayrılman sonucu değiştirmez ki.
Her koşulda bu çocuk acı çekecek yani.
Kendini hazır hissettiğinde noktayı koy.
Hatta hemen nokta koyma. Önce benim kalbim pır pır etmiyor, içimde yoğun bir aşk hissedemiyorum neden böyle acaba diye kendinle konuşuyormuş gibi ona sor bunu.
O önce bir afallar ve kendini hazırlar ayrılığa.
Daha kolay olur böylece. Hissettiklerini yavaştan çıtlat çocuğa.

bence aşk çokda önemli değil. elinde sonunda bitecek bişey.
sevgi ve anlaşabilmek daha önemli. sürekli kalbinizin pır pır etmesini beklerseniz hep yalnız kalırsınız. birlikte bir ömür hayat arkadaşı olabileceğinize inanıyorsanız ayrılmayın.

ayrıl gitsin yahu bu kadar kasmaya gerek yok , o sizin yerinizde olsa gözünüzün yaşına bakmaz basardı tekmeyi, sizde böyle düşünün yok üzermiyim felan diye müstahak bize yani ,,, erkekler bu konuda çok acımasız sizde öyle olun. sevmiyorum hoşlanmıyorum bitti , aşkınızdan ölmez bi iki gün üzülürse üzülür sonra yeni birine bakmaya başlar merak etmeyin yani, sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…