• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceğime dua çok kötüyüm

Amin son olsun yeter yapanlar kahrolsun destekleyenlerde bu acıya sebep olanlarda çaresizce bekliyorum benim aşkım hepimiz için vatan için orda tüm yol gözleyenler kısa zamanda kavuşsunlar çok zor böyle beklemek elden bişe gelmeden
Elden gelen en guzel sey 70 milyon tek yurek olup dua etmek bu zulmun sona ermesi icin 12 bordo bereli daha sehit olmus haberi gordum instagramda. ben de bir subay esi olarak acinizi ve kayginizi paylasiyorum

Allahım eşini sana ve yavruna bağışlasın ,doğudaki bütün askerlere sağ sağlim eve gelmeyi nasip etsin

Ah canım hepımızın içi parca parca askerdekı yakınlarımız kardeslerımız için aklımız hp onlarda...

Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın

Allah hepsini korusun inşaallah

Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Allahım eşinizi size bağışlasın tabii orada görev yapan herkesi.

Rabbim cümlesini içinde de eşini korusun inşallah...
Ne denir ki canım çok zor beklemek hele de böyle
Rabbim yar ve yardimcin olsun senin eşinin ve daha nicelerinin...

Tüm polislerimız askerlerimiz Rabbime emanet olsun.

Dilerim Allah'tan kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşerler İnşallah
Rabbim hepsini helak etsin....

ah kardeş seni iyi ben anlarım bizde ığdır aralıktayız duymussun dur şehit haberlerini 20 dk uzaklıktayız oraya esim sınırda memur herkes korkar oldu buralarda allah hepimizi korusun

Kalbinize düşen korkuya sebep olanların kökü kurusun inşallah. Rabbim sevdiğiniz i size ve yavrunuza bagislasinnn

Canm allah esinizi size ve yavrusunu tez zamanda sağ salim kavustursun insiallah..
Rabbim tüm vatani bekleyen askerlerimizi polislerimizo korusun. Zalimlere fırsat vermesin insiallah.
Kardesim insiallah tez zamanda korkularım diner eşine kavusursun. Ailenle sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür diliyorum..

Benim de yegenim (abimin oglu) Hakkari Daglica da. Anlatilmaz bir duygu. Seni anliyorum. Allah yardimci olsun askerimize polisimize. Vatanimiza goz dikenleri kahretsin Rabbim.

inanın artık ben vicdan azabı çekiyorum. bizim için sadece o askerler polisler değil aileleride kahroluyor. hakkınızı helal edin. Allah eşinizi size bağışlasın, tüm güvenlik birimlerimizin yar ve yardımcısı olsun...

Back
X