• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceğime dua çok kötüyüm

Allahım bütün asker ve polislerimizi korusun,muvaffak etsin..
İçlerinde sizin eşinizi,benim kardeşimi de...

Bize bu acıları korkuları yaşatan o hainlerin de binbir türlü belasını versin,dermansız dertlere boğulsun,sürünsünler inşallah

Memleketimizi selamete erdir Allahım. .amin..

Amin çok sağol o güzel dualarn için evett dün gece 10 da biraz görüşebildim titrek titrek konuşabildim ağlamamaya çalışarak ona belli etmemeye çalıştım ama oda sanki benim gibiydi sesini duyunca dünya benim oluyor o an

Insallah kisa surer arasi hemen geri arar esin abla. Doya doya konusursunz.Hemen biter bu kara gunler. Sevdigin sag saglim gelir evladinin senin yanina. Dualarim hep sizinle ablam.

zeysmother zeysmother inşallah bir an önce kavuşursunuz eşinize,hepinize bütün dualarımız..
benimde kardeşim şırnakta öğretmen,eşi polis,daha yeni evlendiler ve oraya gidicekler bi hafta sonra,içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz,hepimiz gibi onlar da Allaha emanet, Allah bütün askerlerimizin polislerimizin ordaki halkımızın yardımcısı olsun...

zeysmother zeysmother inşallah bir an önce kavuşursunuz eşinize,hepinize bütün dualarımız..
benimde kardeşim şırnakta öğretmen,eşi polis,daha yeni evlendiler ve oraya gidicekler bi hafta sonra,içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz,hepimiz gibi onlar da Allaha emanet, Allah bütün askerlerimizin polislerimizin ordaki halkımızın yardımcısı olsun...
Amin Allahım korusun onlarıda gerçekten çok zor bugun aradı iki dakika konuşamadan kapattı teli haberlere baktım karışmış yine allahım sen pis hainlere fırsat verme

Canim kardesim Allah butun evlatlarimizi hafiz ismiyle muhafaza etsin.Turkiyeyi parcalamak isteyenleri rabbim parca pincik etsin.canim sekine diye bir dua var onu bolca oku canim.hepimiz okuyalim hepsi bizimm canlarimiz.

Biz burda başımızı yastığa rahat koyabiliyorsak onların sayesinde, allah razı olsun.. Allah size ve çocuğunuza sağ salim bağışlasın. Bu kara günler de geçecek inşallah...

Back
X