- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi quantumkizi
- #21
merhaba. 2 gün önce hayatımda ilginç bir deneyim edindim. birine ilgimden söz ettim. hiçbir beklentimin olmadığını söyledim. zaten aklı hala başkasındaydı. konuşmalıyız dedi. ama ben artık bu konuyu kapatmak istediğimi söyledim. ısrar etti konuşucaz dedi yine de. ben hiçbişiy olmamış gibi normal davranmayı düşünüyorum bundan sonra.
merak ettiğim tek birşey var.
sevdiğiniz erkeğe hislerinizi açtığınızda başınıza neler geldi? güzel bir ilişki yaşadınız mı? yoksa her zaman açılan taraf olmanın gurur kırıklığını mı yaşattı o erkek size? reddedildiyseniz de sonrasında neler yaşadınız? tüm yaşadıklarınızı tüm anılarınızı anlatın lütfen.
senin bu konuyu açmandan bir kaç gün öncede ben açıldım sevdiğim kişiye.benimde okuldan arkadaşım ve son senemizdeyiz. tüm arkadaşlarımın sene sonunu bekle demesine aldırmadan onunda olmaz diyeceğini bile bile (öncesinde tartışmıştık) sırf keşke dememek için mesaj attım tüm hislerimi. ona o kadar çok değer verdğimi anlattım ki ben olsam kendime aşık olurdum o derece

ben açıldıkdan sonra ertesi gün karşılaştık yüzüne bakamadım suratım 5 karıştı zaten o mutluydu gözlerinin içi gülüyordu gözleriyle selam verdi bir an baktığında aldım selamını. sonrasında slmlaşmalarımız devam etti ama halimi hatrımı sormuyordu artık konuşmuyorduk. sonra 2 hafta önce ben derse geç kaldığım bir derste farkında olmadan yanına oturmuşum. ders boyuca hiç bakamadım çıkışta artık ayıp ettiğimi düşünerek laf attım dersle ilgili bir şey sordum. cvpladı. napıyon iyimisin dedi peşine durumumu yoklar gibi olaydan sonra nasılsın der gibi ses tonundan anlayabiliyordum bunu iyi dedim sen dedim o da iyi dedi görüşürüz dedim ve gitti. o günden beri selamlaşmıyoruzda konuşmuyoruzda ve ben çok mutsuzum.
bazen diyorum kendini kandırıyosun unut sevse mtlaka o da bir şeyler yapardı ama işte unutulmuyor...