- Konu Sahibi yenibirkadin
tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..
sizce artık napmalıyımm..?
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..