Sevdiği halde ayrılan var mı?

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..:( sizce artık napmalıyımm..?

o kadar şey söyledikten sonra bekle ama bu sürede ne ara, ne sor. senin iyiliğin için söylüyorum. özelden ses bile dinleme. çünkü erkek bakar '' acaba söylediklerini yapabilecek mi? beni aramayacak mı? unutabilecek mi?;'' diye.senden bir adım bekler ve sen atınca da ''aha elimde artık bensiz yapamıyor'' der.
başka bir hat al, söylediğin gibi. arama, sorma. bu süre zarfında sana bir şekilde ulaşmazsa; malesef o bitirmiş ve bundan sonrasında sen zorluyor olacaksın. boşa kürek yani.
gelelim soruna; eğer erkek kendi gelmezse, kızın zorlamasıyla yeniden başlayıp mutlu olanı görmedim. yani benim çevremde yok.:50:

tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..:( sizce artık napmalıyımm..?

canım ben varım... 3 aylık ilişkim vardı..nedensiz saçma sorunla sonlandı.. bnde aynen dediğin şyleri dedim hatta küfretmemek için kendimi zor tutuyordum..2 3 gün sonra barışalım dedi ama ben istemedim(sevdiğim halde) 4 ay boyunca uğraştı sonunda tekrar çıktık..yani o seviyosa ve vazgeçemiyosa mücadele eder aynı şekilde sende..söylediklerin için pişmansın sanırım bende öyle yapıorum bazen konuşurum konuşurum ama 5 dk sonra pişman olup,üzülürüm,çok kötü bi durum :S Onun sevgisinden emin misin peki? Emin msin'den kastım çok çok, sensiz yapamıyacağından emn msn?

3 hafta once benım basıma geldı .bır daha senınle gorusmek ıstemıyorum dedım pekı dedı ...arar sorar sandım sımdıye kadar aramadı demek sevmemıs .ayrılmamda ısıne gelmıs..bekle bakalım ararsa senındır:51:

bensiz olamycaından emin deilim.. cokta guzel bensiz olur.. belki acı ceker uzulur ama asla bana belli etmez.. yani ben ole tahmin ediorum.. ona msj atmamaya calısıorum ama 3 yıldır alıskanlık olmus sabah uyanır uyanmaz elim telefona gidio.. gozum surekli telefonda ya msj atarsa die.. engel olamıorumm.. ailesine cok duskun.. yarın bi kız bullup bunla evlen deseler evlenir ailesi mutlu olsun die o kadar ki cok duskun.. surekli ona mesaj atasım var.. sanki ayrılıgı kabl ettm ama her an bana yine mesaj atsın istiorum.. napıo ne edio bilmek istiorum.. hos suan nerede ne yapıo hala biliorum ama ynede onla eskisi gib mesajlasmak istiorum..
aslında bi garibim bende anlamadm.. gunduz uyandıgımda hersey cok normal ii hissediorum kendimi.. ama gece yastıga basımı koydugumda hersey ustume ustume gelio.. aglamak care deil ama aglamaktan kendimi alıkoyamıyorum.. içimi ceke ceke bogulurcasına aglıorum nerdeyse.. nerde hata yaptım nie bana bunu reva gordu.. çok mutsuzum ama sanırım alısmam gerek

eğer onunda sevdiğinden eminseniz,ya tekrar yüzyüze gelirsiniz,yada telefonda konuşursunuz bu fırsatı kaçırmayıp arayı daha fazla açmayın derim...

bence şuan boşlukta hissediyorsunuz kendinizi.3 yıl bu az da değil.ne yaşanmışlıklar,ne alışkanlıklar unutamadığınız.
ama ayrılma kararı verdiğinize göre olmayacağını,devam edemeyeceğinizi anlamışsınız.üzmeyin lütfen kendinizi.atlatırsınız elbette.
asla msj atarak ya da arayarak veyahut sessiz telefonlarla kendini küçük düşürmeyin.
ayrıca karşı taraftan da bir arama,mesaj gelse bile oralı olmayın bence.çünkü biten bir ilişki,tekrar başlarsa ne kadar ömürlü olabilir ki.
tabiki yine de siz bilirsiniz.be yerinizde olsam yukarıda yazdıklarım gibi davranırdım.hakkınızda hayırlısı olsun...

bence şuan boşlukta hissediyorsunuz kendinizi.3 yıl bu az da değil.ne yaşanmışlıklar,ne alışkanlıklar unutamadığınız.
ama ayrılma kararı verdiğinize göre olmayacağını,devam edemeyeceğinizi anlamışsınız.üzmeyin lütfen kendinizi.atlatırsınız elbette.
asla msj atarak ya da arayarak veyahut sessiz telefonlarla kendini küçük düşürmeyin.
ayrıca karşı taraftan da bir arama,mesaj gelse bile oralı olmayın bence.çünkü biten bir ilişki,tekrar başlarsa ne kadar ömürlü olabilir ki.
tabiki yine de siz bilirsiniz.be yerinizde olsam yukarıda yazdıklarım gibi davranırdım.hakkınızda hayırlısı olsun...

bende aynı dusuncedeim. barıssakta bişeler yne aynı gidicek.. gun boyu dusunuorum zaten ne olsa barısırım die.. aklımda bi kac sart var onuları kabul ederse barısırm aksini yaptıgı halde beni unutması gerektiinin altını cizerm onun dısında yapcak bişe yok.. eger donmezse artık gercckten benden vazgecmiş oldugu gayet ortada olcak.. beni gerckten sevmekten vazgecicek.. bole bi durmda elimden bişe gelmio.. zaman diorum sadece.. zaman hakkımızda hayrlısını gosterr insallah..:(

sorunlu bir ilişkin varmış anladığım kadarıyla.Boşver unut gitsin.Hatta en kısa zamanda başkasını bul.

bensiz olamycaından emin deilim.. cokta guzel bensiz olur.. belki acı ceker uzulur ama asla bana belli etmez.. yani ben ole tahmin ediorum.. ona msj atmamaya calısıorum ama 3 yıldır alıskanlık olmus sabah uyanır uyanmaz elim telefona gidio.. gozum surekli telefonda ya msj atarsa die.. engel olamıorumm.. ailesine cok duskun.. yarın bi kız bullup bunla evlen deseler evlenir ailesi mutlu olsun die o kadar ki cok duskun.. surekli ona mesaj atasım var.. sanki ayrılıgı kabl ettm ama her an bana yine mesaj atsın istiorum.. napıo ne edio bilmek istiorum.. hos suan nerede ne yapıo hala biliorum ama ynede onla eskisi gib mesajlasmak istiorum..
aslında bi garibim bende anlamadm.. gunduz uyandıgımda hersey cok normal ii hissediorum kendimi.. ama gece yastıga basımı koydugumda hersey ustume ustume gelio.. aglamak care deil ama aglamaktan kendimi alıkoyamıyorum.. içimi ceke ceke bogulurcasına aglıorum nerdeyse.. nerde hata yaptım nie bana bunu reva gordu.. çok mutsuzum ama sanırım alısmam gerek

Mesajınızı okurken gözyaşlarımı tutamadığımı söylemek istiyorum. Alah en kısa günde kavuştursun inşallah.

İnşallah barışırsınız dilerim sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi olur. Allah sevenleri ayırmasın.

Mesajınızı okurken gözyaşlarımı tutamadığımı söylemek istiyorum. Alah en kısa günde kavuştursun inşallah.

destegn için cok tesekkur ederm tatlmm.. inan bende hc ii deilim.. zor bi donem geciriyorum gerckten...hayrlıysa insallah kavustursun ama yine bole acılar cektircekse bana bu son olsun insallhh..:( her ne kadar istemeye istemeyede solesem hakkımda hayrlısının olması cok cok daha iyi..

canım yasanılan sey gercek ıse bıtırmek ıstesen de bıtmıyor .
ben de aynı seylerı yaptım ama ,benım yaptıklarım blof degıldı .
ondan kacmak ıcın o kadar cok yol aradım kı ,kactım da sonuna kadar
kapılarımı kapattım da .hıc bır zaman tavız vermedım .hıc bır zaman umutlandırmadım.
hıc bır zaman affedecegımı asla ama asla sanmıyordum .
cok emındım cok kararlıydım cok nettım .
yapım da zaten ınatlık da vardır .ben bıttı dedıysem bıtmısdır .
gururumu cok dusunurum .ben de severek ayrılmıstım ama ,nefretım oldukca agırdı .
o yuzden vazgecmek de zorlanmadım .nıtekım vazgectım de bıtırdım de .
ama o hıc pes etmedı ,3 ay boyunca ne kadar red cevabı alsa da hıc pes etmedı .
kapıdan kovulsa pıskınce bacadan gırdı .
sonuc bız ayrılamadık .3 ay sonra kerata benı yıne asık etmeyı basardı kendıne :1:
sımdı gul gıbı gecınıp gıdıyoruz .

sevgi bitmemisse umut vardir. daha cok yeni, sen arama onu bekle, yoksa bu kadar laftan sonra sen ararsan cok simaracaktir

Back
X