- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Merhaba kizlar,
Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.
Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..
Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi
hic bilmiorm.. Okdr üzülüormki.. Onsuz duramiyorum. Onsuz kendimi kötü hissediorm ama onunla birliktede iyi hissetmiyorum.. Nolur yardim edin napicagimi hic bilmiorm nasi davranmaliyim?
Bu senin önceki konundan alıntı...
Orada 10 yıl önceden bahsetmişsin.. Çok içip sarhoş olduğunu ve birisinin evinde kaldığını yazmışsın...vs.vs.
Burada da 20 yaşında olduğunu söylemişsin.
10 Yaşında partilerde mi geziyordun sen yavrum?
ben onun icin ne fedakarliklar yapiyorum o beni bukdr üzüyor. Cok iyi bir üniversitede cok güzel bir bölüm kazandim ve yaza evlencegimiz icin okulu birakmami istedi cok yalvardim ama nafile kabul ettirdi sonunda.. Hicbir arkadasim yok sadece onun ailesiyle gezmeme uzin veriyor. Bütün gün evde oturup onu bekliorm.. Instagramda arkadaslarimla foto paylastim diye tokat atmisti gözüm sismisti,ve herkese onun ailesime bile yalan söyledim biyere carptim diye..
Acikcasi herseyi kabul ettim.. Tek istedigim sevilmekti.. Ve cevremde yada baska erkekler tarafindan cok begenilen biriydim.. Ama artik kendime hic bir guvenim kalmadi.. Belkide gercektn cok cirkinimdir..
ben onun icin ne fedakarliklar yapiyorum o beni bukdr üzüyor. Cok iyi bir üniversitede cok güzel bir bölüm kazandim ve yaza evlencegimiz icin okulu birakmami istedi cok yalvardim ama nafile kabul ettirdi sonunda.. Hicbir arkadasim yok sadece onun ailesiyle gezmeme uzin veriyor. Bütün gün evde oturup onu bekliorm.. Instagramda arkadaslarimla foto paylastim diye tokat atmisti gözüm sismisti,ve herkese onun ailesime bile yalan söyledim biyere carptim diye..
Acikcasi herseyi kabul ettim.. Tek istedigim sevilmekti.. Ve cevremde yada baska erkekler tarafindan cok begenilen biriydim.. Ama artik kendime hic bir guvenim kalmadi.. Belkide gercektn cok cirkinimdir..
Selena merhaba ,
öncelikle kazanmış olduğunuz bölüme kaydınızı yaptırdınız mı ? yoksa sevgiliniz istemiyor diye hakkınızın yanmasına göz mü yumdunuz ? üniversiteden bahsettiğinize göre henüz 20 li yaşların başındasınız sanırım. Genç yaşta kendi hayallerinizden vazgeçerek evlilik yapmayı size düşündüren durum nedir bilemiyorum.
"Akıllar pazara çıkmış yine herkes kendi aklını beğenip almış" der aile büyüklerim. Bu yüzden ne söylenirse söylensin mühim olan sizin düşünceleriniz.
Ancak mevcut durumda artı ve eksileri yazıp durumu bir daha tartmalısınız. söylediği sözler , şiddet , okulunuzdan vazgeçmek zorunda kalmanız bunlar üzerinde düşünülmesi gereken konular.
"3yildir gzl bir iliskim var" bumu güzel ilişki??
Kaydimi yaptirdim ,evlenesiye kdr okula gutmeme izn verdi.. Snra ama kesnlikle birakmami istior.. Bilmiorm birdaha sevilmemekten korkuyorum. Tek istedigm aslinda bir ailem olmasi, bunun icin fedakarliklar yaoiyorum.. Ama ne yapsamda sonunda hatali bn oluorm
Canım kesinlikle saplantı sende. Seven insan yanındayken mutlu olur, ondan uzaktayken de onsuz duramıyorum demez aynı huzurla hayatına devam eder. Öncelikle sakın ciddiyet için bir karar verme. Bu durumu çıkılmaz hal gibi görme. Senin sevgilin sen istersen hayatında var istemezsen yok. Önce davranışlarını değiştir, ilgini azalt, her dediğini yapma, seviyorsa ortak nokta bulmak ister, değilse o ayrılır zaten. Sen kendini onsuz olmaz diye alıştırma. yaşın kaç senin?[/
20 yasindaym.
Bugun yasanan olayin beni uzdugnu belli etmimmi?yani ilgisizmi davranim? Korkuyorum ya basbedemessem onun yokluguyla!?
Allahım sen hala belli etmeyim mi diyorsun, sen şaka mısın ya koy kapını önüne gitsin, adamın sana varlığının bir faydası yok ki yokluğu korkutsun seni... Ben olsam 1 km yanıma yaklaştırmazdım adamı sen hala belli etmeyim diyorsun...
Görende seni 60 yaşına gelmiş bu yaştan sorna tek başıma kalmak istemiyor diye katlanıyor sanır...
Bu adamda sana ne köy olur ne kasaba...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?