Sevdigi insan tarafindan begenilmemek

adamın bir dediğini 2 etmezsen o da kendini bi halt sanır.

Yahu bu adam nasıl sevgili ?
Seven insan sevdiğine heleki başkalarının yanında öyle şeyler söyler mi ?
La havle...
Benim nerden baksanız 15 kg fazlam var ve sevgilim diyet-spor yaparak kendimi paralamama kıyamıyor ve sen zayıfsın zaten aşkım diyor.Seninki..
Velev ki kendini salmışsın, tabiri caizse berbat görünüyosun.Olabilir.Tatlı dille bunu sana söyleyebilir bunda kötü birşey olmaz.
Ama söyleyiş tarzı gayet gurur kırıcı.
Ben olsam ona aynen şöyle derdim '' Madem başka kızları beğeniyorsun, güzel buluyorsun, aklın güzellikte git onlarla sevgili ol.Hadi naş....''

Kendini ezdirme güzelim.Ben kendisini 3 yıl köpek gibi sevdiğim adamı tek cümlesiyle terkettim.
Oda şuydu ''Bugün farkettim de yanımda ablam gibi duruyosun''
Bir adam sevdiğim dediği kişiye bunu şaka dahi derse inan zerre kadar sevmiyordur, saygı duymuyordur.
Diyeceklerim bukadar.Umarım mesajımı almışsındır

sevdiği insan çuval giyse yakışır gibi bir durum yok; benim erkek arkadaşım da kendine bakmasa salsa kendini ben de onu beğenmem fiziksel olarak, içimdeki sevgi de eğer bu bakımsızlığı artık umursamamazlık gibi uzatırsa değişebilir. ama en başta onu kırmadan bunu anlatmaya çalışırım elbette odunluğun lüzumu yok.
erkek arkadaşının üslubu yanlış olmuş onun dışında düşüncelerinin böyle olması anormal ya da seni sevmiyor anlamına gelmez bence.

Hayir 0 degil ama 12-13 yaslarinda ve 10 yil demisim tam olarak 8 yil olmus..

Hiç aklım almıyor insan bu kadar eziyeti niye kendisine eder? O okul bırakılır mı hiç! Seni iyice kendisine kul köle yapmak için ekonomik bağımsızlığını da engellemiş. Bu adam ailenin yanında sana hakaret etmiş yarın aldatmayacağı ne malum o zaman ne yapacaksın? Okulunu oku ayaklarının üstünde dur hiç kimse vazgeçilmez değildir.sen kendine değer vermezsen kimse vermez bunu da unutma.

Sivilcelerinin sebebi stresten dolayı polikistik over olabilir bir doktora görün istersen.

Selena merhaba ,

öncelikle kazanmış olduğunuz bölüme kaydınızı yaptırdınız mı ? yoksa sevgiliniz istemiyor diye hakkınızın yanmasına göz mü yumdunuz ? üniversiteden bahsettiğinize göre henüz 20 li yaşların başındasınız sanırım. Genç yaşta kendi hayallerinizden vazgeçerek evlilik yapmayı size düşündüren durum nedir bilemiyorum.

"Akıllar pazara çıkmış yine herkes kendi aklını beğenip almış" der aile büyüklerim. Bu yüzden ne söylenirse söylensin mühim olan sizin düşünceleriniz.

Ancak mevcut durumda artı ve eksileri yazıp durumu bir daha tartmalısınız. söylediği sözler , şiddet , okulunuzdan vazgeçmek zorunda kalmanız bunlar üzerinde düşünülmesi gereken konular.

vallahi pes ya neymiş bu adam brad pitt falanmı? nasıl bir terbiyesizlik saygısızlıktır bu ya hele bide ailenin yanında insan sevdiğine böyle şeyler söylermi yuh yani kusura bakma sinirlendim biraz bende bazen salarım kendimi giyimime saçıma özen göstermem ama nişanlım asla öyle birşey söylemedi ima bile etmedi herzaman benim çok güzel olduğumu söyler,çok ayıp sana yaptığı gerçi sende de kabahat var her dediği yapılmazki bu erkek milletinin böyle çıkar tepene işte

arkadaşım kurtul o adamdan Allah rızası için kurtul. Dövüyor, aşağılıyor, yasaklar koyuyor senin bir hayatın yok farkında mısın? aşk falan da yok aranızda. O adamla evlenirsen en fazla 2 sene sonra boşanırsın ki boşanmana da müsaade etmez bunun gibileri ya öldürür ya sakat eder

Kaydimi yaptirdim ,evlenesiye kdr okula gutmeme izn verdi.. Snra ama kesnlikle birakmami istior.. Bilmiorm birdaha sevilmemekten korkuyorum. Tek istedigm aslinda bir ailem olmasi, bunun icin fedakarliklar yaoiyorum.. Ama ne yapsamda sonunda hatali bn oluorm

Sen aynı konuyu iki kere açmışsın bende aynı yorumu buraya da yazayım

Anlayamadığım dünyada tek erkek o mu kaldı da ona bu kadar muhtaçsın, her şeyi alttan alıyorsun Hoş bu adam tek erkek olsa da çekilmez orası da ayrı konu Adamın her dediğini kabul ederek zaten yeterince şişirmişsin artık elinde hazır lokmasın, ne yaparsa yapsın senin gitmeyeceğinden emin olmuş, o da üzerine geldikçe geliyor, nasıl hazmedebiliyorsun bu kadar söyleneni Yakında buraya eşim aldattı diye yazarsan hiç şaşırmam.. Bi silkelen kendine gel o adam kim oluyo da sana bu kadar hakaret ediyo ve sen hala kabullenip sadece kırıldım diyebiliyorsun

Bırak gitsin . Senin özgüvenini zedeleyip kendi eksikliğini bastırmaya çalışıyor.ç Kişilik olarak sanırım ondan daha baskın bir yapın var ve bu yüzden senın yanında ezilmek istemediği icin seni ezip güvenini sarsıyor. Ayrıca su var kı bu ilişki şimdi dewam etse bile evlendikten o sonra bu sartlarda dewam etmez ya sen sonunda antidepresan kullanan birine dönüşürsün ya da boşarsın . Diyeceğim su kı ayrıl demıyorum ama bu sartlar altında yurutemezsınız . Cek onu konus en azından belkı bı nepze kendını toparlar. Birde ona cok deger verıyor olmandan kaynaklanmıs bnlar.Kımseye hattınden fazla deger verıp onu sımartma bak sımdı uzulen sen oluyorsun

Kaydınızı yaptırmış olmanız çok güzel. Anne babanız hayatta mı , aile yaşantınız nasıl bilemiyorum ; ancak zaten bir aileniz var sizin. Sevgilinizle bir aile kurup kurmama kararı sizin tercihiniz. Ancak aileler sevdiklerini kırmadan hatalarını anlatıp yardımcı olmaya çalışırlar sevdiklerine.

Öncelikle kazandığınız okulu bitirmenizi öneririm naçizane. Sonrasında mesleğinizi icra edip etmemek sizin tercihiniz. Okulunuzu bırakırsanız içinizde hep bir özlem olacaktır. Arkadaş çevrenizde okulunu bitirmiş arkadaşlarınızı görünce üzülmeyecekseniz , bugün bir sözüyle sizi bu denli üzen , gencecik yaşınızda sevgiliyken tokat atan sevgilinizle bir ömür huzurla yaşayabileceğinize inanıyorsanız ona göre hareket edin. Yalnız içinizde en ufak bir şüphe varsa bir daha düşünün. Çok gençsiniz.

Sevdiğiniz insan sizi bu kadar seviyorsa okulunuzun bitmesini de bekleyebilir. Sizde düşünce ve duygularınızı tartıp ona göre hareket edebilirsiniz.

Daha 20 yaşındasın iyi bir üniversite kazanıyorsun ve sırf evleneceğim adam istemiyor diye gitmiyorsun, adam sana şiddet uyguluyor, adam sana hakaret ediyor,senin en güzel yıllarını elinden kendi egoları için yok ediyor ve sen hala bu adamla evlenmekten yuva kurmaktan bahsediyorsun sen şaka mısın ya... Bu adama bu kadar olumsuzluğa rağmen katlanmadakı neden nedir? Ailen neden sana sahip çıkmıyor birşey demiyor ben gerçekte anlayamıyorum adamın bir tane olumlu tarafından bahsetmemişsin ve sen bu kadar şeye rağmen hala evleneceğim diyorsan bu zamana kadar yaşadıklarını ve yaşayacaklarını hakediyorsun kusura bakma ama gerçek bu...

20 yaşında olucam, etrafımda beğenilen güzel bir olacağım ona gerek yok kendimle barışık olsam yeter, herşeyi başaracak gücüm olacak böyle geri zekalı biri için hayatımı harcayacağım, sonra yazar durursun hiçbirşey isteiğim gibi gitmiyor , kocam beni dövüyor, çok pişmanım, keşke yapmasaydım diye.. Her insan kendi kaderini kendi yazar bence sen bir daha gözden geçir bu durumu

canım sen jonny depp ile çıkarak bunları göze almalıydın..şimdi adam ne dese haklı çünkü mükemmel

:113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…