Kaydimi yaptirdim ,evlenesiye kdr okula gutmeme izn verdi.. Snra ama kesnlikle birakmami istior.. Bilmiorm birdaha sevilmemekten korkuyorum. Tek istedigm aslinda bir ailem olmasi, bunun icin fedakarliklar yaoiyorum.. Ama ne yapsamda sonunda hatali bn oluorm
canım benim,hayatta herşey karşılıklıdır,hep sen fedakarlık yapmışsın,peki o ne yaptı senin için?hep kendinden verirsen olmaz,yürümez böyle.çok ta karışmak istemem,ama sana deyer vermediyi kesin.unutma,en deyerli sensin,kimseye deyerinden fazla kıymet verme,5 paralık birine 10 paralık deyer verirsen,zarar edersin.kendine güven ve kendi yoluna bak.
canım yazdıklarını ağzım açık okudum .
baska kızı övmesi bi yana sana hakaret boyutunda dedikleri nedir yahu ?
silah zoruyla mı evlendiriyolar evlenme o zaman ne kendini beğenmiş saygısız bi sevgilin var . valla bu iş güzelliğe çirkinliğe baksaydı nice fıstık gb kadınlar , nice dalyan gb cocuklar aldatılıyo boşanıyo . bu iş kalp işi kalp maalesef o da sizinkinde yok !
ben onun icin ne fedakarliklar yapiyorum o beni bukdr üzüyor. Cok iyi bir üniversitede cok güzel bir bölüm kazandim ve yaza evlencegimiz icin okulu birakmami istedi cok yalvardim ama nafile kabul ettirdi sonunda.. Hicbir arkadasim yok sadece onun ailesiyle gezmeme uzin veriyor. Bütün gün evde oturup onu bekliorm.. Instagramda arkadaslarimla foto paylastim diye tokat atmisti gözüm sismisti,ve herkese onun ailesime bile yalan söyledim biyere carptim diye..
Acikcasi herseyi kabul ettim.. Tek istedigim sevilmekti.. Ve cevremde yada baska erkekler tarafindan cok begenilen biriydim.. Ama artik kendime hic bir guvenim kalmadi.. Belkide gercektn cok cirkinimdir..