- Konu Sahibi yalnizlar kumsali
O düşünsün her kadından bir bir çocuk ve her çocuğa nafaka. Önünüze bakın.Eşimin ikinci evliliğiydim ilk eşinden de bir çocugu var.kadın bnu terketmiş.bu çok istemiş kadının dönmesini kadın dönmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O düşünsün her kadından bir bir çocuk ve her çocuğa nafaka. Önünüze bakın.Eşimin ikinci evliliğiydim ilk eşinden de bir çocugu var.kadın bnu terketmiş.bu çok istemiş kadının dönmesini kadın dönmemiş.
Bu eşinin ondan ev geçimi diye para istediği üye mi?Bu kaçıncı üyeliğiniz?
Hala adam geri döner mi diye düşünmeniz hata. Sizi sevmeden evlenmiş zaten.
Ev işi yapamamaniz bahane, ha eski konularınızdan hatırladığım sizinde psikolojinizin çok normal olmadığı ama evliliğiniz baştan yanlışmış.
Tedavi olup evladınızla kendi hayatınıza bakmayı deneyin. Sizi sevmemiş bu saatten sonra sevmesi de pek mümkün olmayan adam için vakit harcamayın boşuna.
Oysa ne çok benziyor konunuz, aklıma gelen üyeyle, siz değilim diyorsanız doğrudur tabi. Ne diyeyim.Yanlış konuya yazdınız galiba benim ilk üyeliğim.isterseniz şikayet edebilirsiniz
Yok o üye değildi, ilk üyeliği olduğunu söylüyor konu sahibi, bize de inanmak düşüyorBu eşinin ondan ev geçimi diye para istediği üye mi?
Hafızam bir miktar iyidir ama üyelik isimlerini değilde konuları ve yazım şekillerini hatırlıyorum genelde. Bir işe yarıyor mu şuanda bu ,hayırYazılarınızdan dikkatimi çekiyor nasıl üyelikleri, isimleri, konuları hatırlayabiliyorsunuzmaşallah :)))
Yok o üye değildi, ilk üyeliği olduğunu söylüyor konu sahibi, bize de inanmak düşüyor![]()
Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor
Bu nasul bir emektir nasıl bir özenerek yorum yapmadır Allah razı olsun.Tekrar tekrar okuyacağım yorumunuzu.Öncelikle yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm. Ancak bunlar aşılamayacak sorunlar değildir. Fakat öncelikli olarak sizin kendinizi toplarlayıp neyi istediğinize gerçekten kaar vermeniz gerekiyor. Seviyorum hala demişsiniz, seviyor musunuz? yoksa ayrıldığınız için hırs mı yaptınız? Bunu iyice anlamanız ve ona göre davranmanız siizn geleceğiniz açısından çok daha uygun olur. Beyefendiyi tanımıyoruz, size ev düzeni yok diye kızması doğru mu? kime göre doğru? nasıl bir evlilik düzeniniz vardı? Evliliğiniz nasıl başladı? Ne üzerine kurulydu? Bunları bilmeden buradan atıp tutmak doğru olmaz diye düşünüyorum bu nedenle burada yorum yazan hanımların da yazdıklarına kendi süzgecinizden geçirerek karar verin çünkü en doğrusu sizin kendi bilidğiniz olacaktır sonuçta...
Boşanma aşamasına kadar gelen süreçte ben boşanacağım diyeek evden çıkışlarınız doğru olmamış çünkü evlilik orta okul aşkı yaşamaya benzemiyor daha çok ciddiyet gerektiriyor. Ancak olmuş bitmiş.
Ev düzenini sağlayamıyordum diyorsunuz, eşiniz çalışan siz ev hanımı mıydınız? Yani bu sizin göreviniz miydi?
Sinir krizlerim oluyordu diyorsunuz, gebelik öncesinde de yaşadnız mı bunu? ya da anksiyete bozukluğu depresyon tedavisi gördünüz mü?
Gebelik sonrası ortaya çıkan bir durumsa doktora gidip hormonlarınızı kontrol ettirdiniz mi ya da bir psikologla görüştünüz mü?
Eşinizin gerçekten sevgi benim için en son şey dediği doğru mu? Çünkü böyle düşünen bir kişinin empati yeteneğini sorgulama ihtiyacı hissediyorum. Evlilikte sevgi olmazsa iş arkadaşı gibi mi yaşayacaksınız aynı evde bu nasıl bir zulüm? Kendinize bunu mu layık görüyordunuz?
Birçok soru sordum bence bu sorular sizi iyiye ve doğruya yönlendirebilirler. En azından öyle ümit ediyorum.
Hiçbirşeyi o iki haftaya baplamayın lütfen. Kendinizi bahanelerle yıpratmayın. Olan şeylerin bir sebebi vardır. Size güçlü olun demeyeceğim, çünkü bu tür durumlarda 4 aşamada geçer insan:
1- İnkar: İlk olarak şok ile beraber bir inkar aşaması yaşanır
2- Öfke: Karşıdakine ve hayata karşı bir öfke (muhtemelen 2 haftayı birlikte yaşarken bunu yaşadınız!)
3- Sorgulama- pazarlık: Kendini suçlama ve bir daha öyle olmayacağım deme (şu andaki durumunuz)
4- Kabulleniş: Bundan sonraki aşamanız. Buraya sağlıkla ulaşmak için bir an evvel kendinize bir hayat planı çıkartın, çocuğunuzun geleceğini planlayın, ailenizden destek alın ve geleceğe umutla bakın çünkü bu acıları tek yaşayan siz değilsiniz ve sizinle aynı aşamalrdan geçmiş insanlarla kısa bir süre fikir değiş tokuş etmek iyi gelebilir. Bir psikolog görmeniz iyi olabilir diye düşünüyorum.
Lütfen bir an evvel iyi olun.
Hormon kontrolü- tiroid özellikle
Mineral ve vitamin eksiklieri kontorlü- D vitamini, magnezyum, demir, b vitamini bunlara baktırın
Her gün düzenli 30 dk yürüyüş yapın bebeğinizi pusete koyun ver yürüyün.
Kendinize kısa zamanda geleceğinizden emin olun.
Size evlen vs derse de sizin hayatınız hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığını ve bu tür şeylere zaman içerisinde kendinizin karar vereceğinizi onunla bu tür konuları konuşmak istemediğinizi ÖZEL alanınıza girdiğini açıkça belirtin. Bu onda bir şok etkisi yaratır ve karşısında güçlü bir kadın görmek onu şaşırtır bu tavırla devam ederseniz size dönme ve hatta aşık ihtimali olabilir eğer gerçekten istediğiniz şey buysa...
Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
O bunnları söyleikçe kalbimin ortasına bıçak inmiş gibi hissediyorum.
Hemen çıksaydım evden o kavgalarımız olmasaydı bu adam peşimden gelecekti.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?
Ya inanın bunca acımın üzüntümün ardından yorumunuzu okuyunca bastım kahkahayı hala istemsizce gülüyorumNiye evleniyor ki? Bir hizmetçide aynisini yapiyor neticede.
Tabi para harcamak istemiyor. O kadar bile değer vermiyor kadinlara.
Beyefendinin yemegi yapilcak, donlari yikanacak. O pipili çünkü. Tabiki bu pis işleri sadece bir vajinali biri yapabilir!
Bu düşüncedeki adamimi özlüyorsun? Evladin olmazsa git ayaklarina kapan, donlarini yika, her gün 5 çesit yemek yap, eve geldiğinde hemen ayaklarina yika sonrada öpüp bir kösede bekleyip "ne istersin bey" deyip bekle diyecemde, çocuk için yazik olur.
İnsan sevilmediği,değer görmediği yerde durmamalı. Sevmeyen birinin de yolunu gözlememeli. İnsan herşeyden önce kendine değer vermeli.Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
O bunnları söyleikçe kalbimin ortasına bıçak inmiş gibi hissediyorum.
Hemen çıksaydım evden o kavgalarımız olmasaydı bu adam peşimden gelecekti.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?
Ya inanın bunca acımın üzüntümün ardından yorumunuzu okuyunca bastım kahkahayı hala istemsizce gülüyorumpipililer iş yapmaz pis işleri vajinalılar yapar ha aahaahhah
Sağlam fikrim dönersen daha kötü olucak sana yardım etmek yerine eleştiren birisi??? Annesi bakıcısı değilsin neden hep kadın yapmak zorunda deli olacağım. Erkek de herşey yapabilir kimse kusura bakmasın!!!!gerçekten öyle mi düşünüyorsun canımcok üzülüyorum farklı davransaydım farklı olurdu.
Hamile kaldığım ilk dönemlerde kavga yapıyprduk ben bosanacam diyip birkaç saatliğine evivterk ediyordum.bunşarı unutmamış bir de.
Ama ben hiçbir zaman gerçek anlamda boşanmak istemedim.aslında taa ilk baştan o ev düzensizliğini gördü ve kendisi söyledi böyle olursan düzelmezsen boşanırız diye .saglam fikirlere yorumlara ihtiyacım var gerçekten.
Tek olumlu yorum senden geldi canım.Aldatöa şiddet sorumsuzluk yok sebepleri yazdım.bunlardan dolayı bosanıyoruz
Sizin yorumunuz da gerçekleri tokat gibi çarptı yüzüme.çok doğru söylüyorsunuzTek olumlu yorum olarak görebilirsiniz çünkü istediğiniz cevabı bir tek o vermiş.
O kadar güzel yorum yapmış üyeler var ki görmezden gelmişsin dalgaya vurmuşsun. Gerçekten psikolojik sorunların, özgüvensizliğin, sevgi eksikliğin var. Ama bunun için seni hizmetçiden farklı görmeyen, seni sevmeyen bir adama dönülmez.
Bir gün kendini iyi hissetmesen ve iş yapmasan seninle tartışan, seni sevmiyorum, seni sevmediğim için yaptıkların batıyor diyen bir adama dönmeyi aklın nasıl alabilir?
Sevgi açıyım, ailemden de sevgi görmedim diye ortalarda dolanırsanız böyle erkekler sizi bulur, başta biraz ilgi gösterir belki ama sonra hizmetçi gibi kullanır. Gerçi insan hizmetçisine de saygı gösterir ya adam size sevmiyorum diyebilecek kadar saygısız.
Kendinize gelin lütfen. Psikologa mı gidiyorsunuz, kendinizi kullandırmayacak şekilde sosyalleşip hobi mi buluyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama bu adamı düşünmeyin.
Bırakın onun ne olacağını ne hissedeceğini. Orası sizin düşünmeniz gereken şey değil.Sizin yorumunuz da gerçekleri tokat gibi çarptı yüzüme.çok doğru söylüyorsunuz
Benim onca fedakaelıklarıma rağmen sevmemesi sevmiyorum demesi beni derin yaraladı sanırım.tek dileğim onun da mutsuz olması.Allah büyük..
Alakası yok. Ben de evliliğimizin başlarında depresyona girdim. Evi temizlemedim, giyecek kıyafet bile bulamadığı oldu. Takintilarim benim de var. Tartismadik mi hiç? Tartıştık. Belki on kez ancadir belki o kadar bile yoktur. Ama hep anlayış gösterdi. Şükür toparladim artık. Sevmeseydi sabretmezdi. Sizinki sevmemiş ki sabretmemis. Çok biliyorsa kendi yapsaydı. Gencecik kadinsiniz, ne diye hala eski ve hayırsız eşin derdindesiniz? İnşallah karşınıza kiymetinizi bilen biri çıkar da gerçek aşkı tadarsiniz.Acaba evi düzenli tutsaydım öfke krizlerim takıntılarım olmasaydı sever miydi diye düşünüyorum.