- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi yalnizlar kumsali
Seni sevmiyorum diye açıkça söyleyen bir adam dana sadece zarar verir. Bence önüne bak. Kaldı ki sevgi böyle bi şey değil. Seninki olsa olsa takıntıdırBen seviyordum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni sevmiyorum diye açıkça söyleyen bir adam dana sadece zarar verir. Bence önüne bak. Kaldı ki sevgi böyle bi şey değil. Seninki olsa olsa takıntıdırBen seviyordum canım
Ben daha önce evlilik yapmadım...ilk evliliğimdi eşimin 2.evliliği.Allah aşkına merak ettim.burdan o üyeye sesleniyorum arkadaşım seninle tanışmak istiyorum.anladığım kadarıyla benzer sorunlar yaşıyoruz.iletişime geçmeme yardım eder misiniz o üyeyle?O üyenin de 2.evliliğiydi.
Adam ev işi yapanla evleneceğim diyordu.
Birebir aynı konu.
Aynı üye bence.
Üyenin değil adamın ikinci evliliğiydi demek istedim de yanlış ifade etmişimBen daha önce evlilik yapmadım...ilk evliliğimdi eşimin 2.evliliği.Allah aşkına merak ettim.burdan o üyeye sesleniyorum arkadaşım seninle tanışmak istiyorum.anladığım kadarıyla benzer sorunlar yaşıyoruz.iletişime geçmeme yardım eder misiniz o üyeyle?
3 boşamadan sonra öyle olur canım şu an değilOnu bilemem herşey mümkün ama boşanınca aynı eşle evlenmek için kurallar varmış Meshep e göre değişiyor mu bilmiyorum gerçi hangi meshep için geçerli onu da bilmiyorum da şöyle birşey hem duydum hem okudum boşanınca tekrar aynı eşle evlenmek için bir başkası ile kısa süreli evlilik yapıp ondan boşanıp eski eşe dönülebilir miş dini nikah için resmî de sorun yok
O üyenin ne tarz sorunları vardı merak ettimÜyenin değil adamın ikinci evliliğiydi demek istedim de yanlış ifade etmişim
Adamı eski eşi boşamıştı.O üyenin ne tarz sorunları vardı merak ettim
Gerçekten tanışmak isterim.dertleşmeye çok ihtiyacım var benzer şeyleri yasamışız.Adamı eski eşi boşamıştı.
Ayrıca ondan da çocuğu vardı.
Eşi ev işi yapamıyordu.
Kavga yapıyorduk kelimesi bile aynı yeme bizi.gerçekten öyle mi düşünüyorsun canımcok üzülüyorum farklı davransaydım farklı olurdu.
Hamile kaldığım ilk dönemlerde kavga yapıyprduk ben bosanacam diyip birkaç saatliğine evivterk ediyordum.bunşarı unutmamış bir de.
Ama ben hiçbir zaman gerçek anlamda boşanmak istemedim.aslında taa ilk baştan o ev düzensizliğini gördü ve kendisi söyledi böyle olursan düzelmezsen boşanırız diye .saglam fikirlere yorumlara ihtiyacım var gerçekten.
Kavga yapıyorduk sözünde ne var anlamadım neyse.siz nasıl kabul ederseniz öyle olsun.önğme bakıyorum ama umarım o da pişmanlıktan kavrulur.Kavga yapıyorduk kelimesi bile aynı yeme bizi.
Neyse konuna gelince adam boşandı senden artık kabul et bunu. Öğretmensin çalışıyorsun nafakanı da alıyorsun artık önüne bak.
Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor
Kafamda bitirmem gerektiğini söylwdi psikologların tuzak olduğunu falan....başlamıştım oysa yarım bıraktım..Çocuğu hasta etmeyin de öyle saçma bir ortamda, ne yaparsanız yapın.. Bırakın gitsin adam ayrıca yahu. Normal biri olsa yeni doğum yapmış, anneliğe yeni alışan bir insanın ruh halini anlar, boşanırım diye korkutup duracağına bir psikoloğa falan gitmenizi önerirdi..
Arkadaşlar merhaba.biz boşandık.10 aylık bir yavrumuz var.sorun benim doğumdan sonra özellikle ev düzenini sağlayamamam öfke krizlerim bebeğime bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkamam..sorun bunlardı.ev işleri konusunda beni sürekli eleştiriyordu.benim de çok iyi olduğum söylenemez ev işlerinde ama çok çabalafım.ama o sadece eleştirdi.şöylr olmazsan ben dayanamam boşanırım böyle olmazsan boşanırım vs...
Zaten sevgisini ilgisini gösteremeyen bir adam.40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
Boşandık 2 ay olacak.bebegini görmeye geliyor.nafakayı veriyor.ama benim şöyle bir salaklığım oşdu.boşandıktan sonra evden hemen çıkmadım.2 hafta kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.bu süreçte cok fazla cinnet geçirdik kavgalar oldu.adam yoksa boşandıktan sonea pişnandı vicdanı rahat değildi.yeniden evleniriz sen de kendini düzeltirsin diyordu.ama iki haftanın sonunda o şiddetli kavgalardan sonra asla olmaz.herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
O bunnları söyleikçe kalbimin ortasına bıçak inmiş gibi hissediyorum.
Hemen çıksaydım evden o kavgalarımız olmasaydı bu adam peşimden gelecekti.
Hanmlar bana tavsiyeleriniz nelerdi.pişman olsun üzülsün istiyorum.bu mümkün mü?sizler boşandıktan sonra eşiniz pişman oldu mu neler yaptınız bu süreçte?
Tamamözür dilerim ! bana telefonla ulaşır mısınız ?
545 365 75 52
Aradım acmadınızözür dilerim ! bana telefonla ulaşır mısınız ?
545 365 75 52