- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi yalnizlar kumsali
40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
Şuraları telefonunun ana ekran fotosu falan yapın sık sık hatırlarsınız gördükçe....
Sevmeyen insana, üstelik 40 yaşın üstünde kişliği kalıplaşmış bir erkeğe zorla kendinizi istettirecek kadar aciz olduğunuza inanmak istemiyorum.
Ayrıldığına pişman olan adam git başkasıyla evlenebilirsin demez, diyemez.
Sanıyorsunuz ki her işi yapsaydım geçinebilirdik.bi şu işi oldurayım da her işi yaptığımı görsünde bana aşık falan olur..bunumu düşünüyorsunuz gerçekten..
Bu işin iş güçle temizlikle alakası yokkk bu herif seni sevmiyor arkadaşım !
Aksine inanamak istiyorsun ama; seviyor olsaydı el ucuyla da olsa yardım ederdi işe güze, hadi yapmadı bari yılan dilli olmazdı, hadi hem sivri dilli her işe karışıyor bari karısının yüzüne öyle dümdük seni sevmiyorum o yüzden böyle itip kakıyorum demezdi..
Azıcık kendine değer kıymet ver, nasıl bi hayatın var bilemiyorum ama ''önce ben'' de artık ,...Senin gibi herifi ''BEN''istemiyorum çocuk harici olan herşey için ''Hayatımdan kaybol'' de. bırak o dik kafalı herifi..
Anneliğini yaşa doya doya, evet bu düzende kadın olmak zor aama kadın olamanın farklı güzelliklerini yaşa...kadınlık sürekli onu yaparsam harika kocam olur bunu yaparsam harika evliliğim olur kafasından çıkmakla başlıyor bence.Kendin ol, kendine kıyama , kendini sev ......