Sevdiğii halde boşananlar dönüş mümkün mü?

40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.

herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.

Şuraları telefonunun ana ekran fotosu falan yapın sık sık hatırlarsınız gördükçe....
Sevmeyen insana, üstelik 40 yaşın üstünde kişliği kalıplaşmış bir erkeğe zorla kendinizi istettirecek kadar aciz olduğunuza inanmak istemiyorum.

Ayrıldığına pişman olan adam git başkasıyla evlenebilirsin demez, diyemez.
Sanıyorsunuz ki her işi yapsaydım geçinebilirdik.bi şu işi oldurayım da her işi yaptığımı görsünde bana aşık falan olur..bunumu düşünüyorsunuz gerçekten..
Bu işin iş güçle temizlikle alakası yokkk bu herif seni sevmiyor arkadaşım !
Aksine inanamak istiyorsun ama; seviyor olsaydı el ucuyla da olsa yardım ederdi işe güze, hadi yapmadı bari yılan dilli olmazdı, hadi hem sivri dilli her işe karışıyor bari karısının yüzüne öyle dümdük seni sevmiyorum o yüzden böyle itip kakıyorum demezdi..

Azıcık kendine değer kıymet ver, nasıl bi hayatın var bilemiyorum ama ''önce ben'' de artık ,...Senin gibi herifi ''BEN''istemiyorum çocuk harici olan herşey için ''Hayatımdan kaybol'' de. bırak o dik kafalı herifi..
Anneliğini yaşa doya doya, evet bu düzende kadın olmak zor aama kadın olamanın farklı güzelliklerini yaşa...kadınlık sürekli onu yaparsam harika kocam olur bunu yaparsam harika evliliğim olur kafasından çıkmakla başlıyor bence.Kendin ol, kendine kıyama , kendini sev ......

Yok artık vazgeçtim bebeğim var hayatımda kimseyi istemiyorum
Alakası yok. Ben de evliliğimizin başlarında depresyona girdim. Evi temizlemedim, giyecek kıyafet bile bulamadığı oldu. Takintilarim benim de var. Tartismadik mi hiç? Tartıştık. Belki on kez ancadir belki o kadar bile yoktur. Ama hep anlayış gösterdi. Şükür toparladim artık. Sevmeseydi sabretmezdi. Sizinki sevmemiş ki sabretmemis. Çok biliyorsa kendi yapsaydı. Gencecik kadinsiniz, ne diye hala eski ve hayırsız eşin derdindesiniz? İnşallah karşınıza kiymetinizi bilen biri çıkar da gerçek aşkı tadarsiniz.

Yuzunuze sızı sevmedıgını söylemis bıcak saplanmamıs kalbinize, sevmedıgını kanıtlar nitelikte bırı cıkarsa evlen demıs bıcak saplanmıs kalbinize. Enteresan.
Bıcakla ugrasmayın, dunyaya getirdiğiniz cocugunuza yogunlasın. Sevılmedıgınızı kabullenin.

Bence siz sevilmemeyi sevilmeye layık olmamakla karıştırıyorsunuz. Hazmedemediğiniz bu gibi..
Kimse size sen sevilmeye layık değilsin demedi ki -sevmiyorum seni- dedi...
Hakettiğiniz sevgiyi bulabileceğiniz özgürlüğünüz var elinizde artık.Daha ne ?

Bence siz sevilmemeyi sevilmeye layık olmamakla karıştırıyorsunuz. Hazmedemediğiniz bu gibi..
Kimse size sen sevilmeye layık değilsin demedi ki -sevmiyorum seni- dedi...
Hakettiğiniz sevgiyi bulabileceğiniz özgürlüğünüz var elinizde artık.Daha ne ?
Kolay mı canım 1 çocukla ....cocugumu üvey baba elinde mi büyüteceğim yok kimseye güvenemem ben aklım çıkar
Öz babasının tecavüzüne uğrayan cocuklar var bu hayatta Allah kahretsin öylelerini...ben bebeğimi büyütür onunl yaşarım.artık paramı da kimseye yediremem vallahi.bebeğim yesin işte evlenip napacam.ama inşallah bu adam bendne boşandığına bin pişman olur.olur mu dersin.tek istediğim pişmanlığını görmek.

O olayların üzerine tekrar evleniriz diyen biri o kavgalardan sonra da aynı şekilde size geri gelir diye düşünüyorum. Sadece zamana ve özlemesine ihtiyacınız var.
Ay canım Allah gönlüne göre versin pişman olsun yeter diyorum.seninkini aramayalı ne kadar oldu

Ay canım Allah gönlüne göre versin pişman olsun yeter diyorum.seninkini aramayalı ne kadar oldu
12 gün canım. Muhtemelen aramaz o çünkü hep geri arayıp getiren bendim onu. Ama merak etme erkekler her kavganın üzerine geri gelirler özlerlerse kendini hiç pişman hissetme. Pişmanlıkta illaki duyar, çünkü her zaman kendini haklı gören bir adam elbet bir gün yalnız kaldığında seninde aslında ne kadar haklı olduğunu görecek

12 gün canım. Muhtemelen aramaz o çünkü hep geri arayıp getiren bendim onu. Ama merak etme erkekler her kavganın üzerine geri gelirler özlerlerse kendini hiç pişman hissetme. Pişmanlıkta illaki duyar, çünkü her zaman kendini haklı gören bir adam elbet bir gün yalnız kaldığında seninde aslında ne kadar haklı olduğunu görecek
Ay canım inşallah çok kalabalık bir ailesi var ve herkes sevşyor bunu aikede.ben ailemle yasarım diyor.umursamıypr beni ama Allah büyük.ama bence de erkekler uzun vad2de pişman olan taraf oluyor.

Ay canım inşallah çok kalabalık bir ailesi var ve herkes sevşyor bunu aikede.ben ailemle yasarım diyor.umursamıypr beni ama Allah büyük.ama bence de erkekler uzun vad2de pişman olan taraf oluyor.
Bir kadının sevgisi ayrıdır bir kadınla birliktelik ayrıdır ailesi ile geçireceği zaman ayrıdır hayatım

sevgili hayatı yaşayın bir süre nolacak ki hemen nikah yapacağınıza bakın eski eşinize nasıl davranıyor görün ölçün tartın
Ay ne sevgili hayatı adam sofu...elini tutuyorum nikahımız yok dokunma bana diye kaçıyor sanki tecavüz edip namusunu kirketecem.silah zoruyla yatağa atamazsın bosandık artık ya.:KK45:

Back
X