- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.472
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yaa ben de oyle sandim, Hulya Avsarin bir filmi vardi hatta bu sekilde,aklima o geldiAna kız aynı adama aşık sandım. Bu nedir ya allah aşkına
Acil tedavi ol. Zaten konunu okurken sevgilini aklamaya paklamaya çalışman rahatsızlık veriyor. Sürekli kızı gömme çabasındasın. Kız aranıza girmiş miş. Hadi yaa. Kız mı suçlu, kız mı sevglini yatağa attı, eski erkek arkadaşının içkisine ilaç mı attı naptı? Bir de sürekli çok “sağlam” arkadaşın söylediklerini vurgulamalar; adı yokmuş ilişkinin, sadece yatakmış, sevmiyormuş.. bırakın züğürt tesellisini. Bence eski erkek arkadaşınızın başkasına aşık olmasından çok kendinizi düşürdüğünüz şu haller daha acı. Çok eğitimli, ultra karakterli, kızla ciddi düşünmeyen, akça pakça eski sevgilinizi takıntı yapmaktan vazgeçin.Cinsellikte konuşuyo olabilirlersadece yatak için görse bu kadar üzülmem
24 yaşındayım 14 yaşından beri sevgilim vardı ama geçen sene ayrıldık o 18 yaşındayken internette bi kızla konuşuyordu kız 14 yaşındaydı aramıza girmişti tamamen çocukluktu. Biz ayrıldık aradan seneler geçmiş kızla instagramdan tekrar ekleşip arkadaşça yemeğe çıkmışlar sonu yatakta bitmiş 1 senedir sürekli görüşüyorlarmış farklı şehirde olmalarına rağmen.. ama sevgili değillermiş benimki ad koymuyormuş bunları bana çok sağlam biri söyledi aynı evde kalıyorlarmış buluşunca hatta bunları anlatan arkadaşımla geçen gün eski sevgilim markete gitmiş benimki 10 çikolata almış arkadaşım sormuş bu ne diye oda “X geliyor bugün kalıcaz çikolata al demişti” diye cevap vermiş bazen görüyorum sabah 6 ya kadar çevrimiçi kızın numarasını buldum oda aynı saatler çevrimiçi. Arkadaşım sevgili değiller senin ki düşünmüyor diyor ama benim canım çok yanıyor ölüm gibi kız onu seviyormuş bunlar sevgili olacak mı bilmiyorum geçen hafta kızı götürmedik yer bırakmamış uçağa kadar o bindirmiş. Benimki çok eğitimli biri kız ise kafasına göre takılan ona çok ters biri ben sadece onu seviyor mu merak ediyorum.. bu çok acı... bu nasıl bir ilişki önemsemeli miyim... kızı seviyor mudur bilmiyorum
Aklınız hareketleriniz 14 yaşında kalmış gibi gerçekten üzüldüm bir salın24 yaşındayım 14 yaşından beri sevgilim vardı ama geçen sene ayrıldık o 18 yaşındayken internette bi kızla konuşuyordu kız 14 yaşındaydı aramıza girmişti tamamen çocukluktu. Biz ayrıldık aradan seneler geçmiş kızla instagramdan tekrar ekleşip arkadaşça yemeğe çıkmışlar sonu yatakta bitmiş 1 senedir sürekli görüşüyorlarmış farklı şehirde olmalarına rağmen.. ama sevgili değillermiş benimki ad koymuyormuş bunları bana çok sağlam biri söyledi aynı evde kalıyorlarmış buluşunca hatta bunları anlatan arkadaşımla geçen gün eski sevgilim markete gitmiş benimki 10 çikolata almış arkadaşım sormuş bu ne diye oda “X geliyor bugün kalıcaz çikolata al demişti” diye cevap vermiş bazen görüyorum sabah 6 ya kadar çevrimiçi kızın numarasını buldum oda aynı saatler çevrimiçi. Arkadaşım sevgili değiller senin ki düşünmüyor diyor ama benim canım çok yanıyor ölüm gibi kız onu seviyormuş bunlar sevgili olacak mı bilmiyorum geçen hafta kızı götürmedik yer bırakmamış uçağa kadar o bindirmiş. Benimki çok eğitimli biri kız ise kafasına göre takılan ona çok ters biri ben sadece onu seviyor mu merak ediyorum.. bu çok acı... bu nasıl bir ilişki önemsemeli miyim... kızı seviyor mudur bilmiyorum
Kilit cümle bu.öyle cocuklukta baslayan iliskiler genelde hüsran ile bitiyor. 18 yasinda bir kisi 14 yasindaki ile ne isi var? Kendinizi bos yere bos insanlar icin yipratiyorsunuz. Sorun kiz da degil. Sorun zamaninda sadik olmayandatamamen çocukluktu.
Siz soyleyene kadar onun mi eki oldugunu anlayamadim. Olayi cozmeye calisiyordumMı ekini ayırmadığıniz için bir süre afalladim.![]()
Hepimiz çocuktuk diye affetmiştimKilit cümle bu.öyle cocuklukta baslayan iliskiler genelde hüsran ile bitiyor. 18 yasinda bir kisi 14 yasindaki ile ne isi var? Kendinizi bos yere bos insanlar icin yipratiyorsunuz. Sorun kiz da degil. Sorun zamaninda sadik olmayanda
Mı ekini ayırmadığıniz için bir süre afalladim.![]()