Sevdiğim adam 8 sene önce aramıza giren kızı mı seviyor?

Ayrılmışsınız,istediğiyle ister görüşür ister sevgili olur ister takılır isterse evlenir. SİZ AYRILDINIZ, BİTTİ. Neden bu kadar irdeliyorsunuz hâlâ ?? Üstelik kızı da eleştirmişsiniz kafasına göre takılan vs. diye,size ne? Herkes sizin standartlarınıza göre mi yaşamak zorunda ? Bunca zaman görüştüklerine göre demek ki eski sevgilinize ters biri değilmiş. Yaptığınız tek şey kendinize zarar verip vaktinizi onları takip edip üzülerek boşa harcamak. Eski sevgiliniz yoluna bakmış hayatına bakmış neden siz de bakmıyorsunuz ? İnsanların 30-40 yıllık evlilikleri bitiyor ama iyileşip süreci atlatıp tekrar evlenebiliyorlar. Size laf getirip götüren kişi emin olun sizden de onlara laf getirip götürüyor,hâlâ kendisini takip ettiğinizi merak ettiğinizi biliyor,egosunu şişirip “nasılsa hâlâ benden vazgeçmedi yedekte dursun” kafasına giriyor belkide. Her yerden engelleyin,o çok sağlam kaynağınızla irtibatı kesin, hatta size laf taşıdığında “ Artık beni ilgilendirmiyor istediğini yapabilir.” diyip kesin atın.

1. Adam "eski" sevgiliniz olduğu için buradan size destek çıkmaz. Ama eğer bahsettiğiniz kız gelip: "erkek arkadaşımın eski sevgilisi bana kafayı takmış" diye konu açarsa onu destekleriz.

2. Pedofili kötüdür. Pedofillerle birlikte olmamalıyız.

E ayrılmışsınız zaten. Siz de hayatınıza bakın artık. Zor tabi ama sürekli onları sosyal medyadan takip etmek, ne zaman konuştuklarını falan hesaplamak durumu kolaylaştırmaz.

Ay çok tehlikelisiniz. Resmen adamı da kadını da sürekli takip ediyorsunuz. Ben sizin gibi insanlardan korkuyorum. Allah oğlumun karşısına sizin gibi insanlar çıkarmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…